Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Kluci v patek delam mensi party. V tydnu navsteva. Vcera taky jedna. Do toho nejaka neplanovana akce nebo volny den u x-boxu a ono se to nezda ale toho chlastu tam moc neni :D Jooo a jeste ma dorazit 5l Slivovice :D

A ted zas k auticku. Cesta domu byla super. Zvlast nemecko. Pod 160km/h jsem nesel. Jasne ze na neomezenych úsecích. Jinak predpisovka. A ficelo se krasnem Finalni spotreba na 1348km vcetne 2:30h klapani kdyz jsme spal byla 8,3l/100km coz je slusne vezmu li v potaz ze 800km jsem na tom stal jak na ryci!!! Stitch funguje super. Ale jeste dostane par koniku ;) A jelikoz dneska bylo fakt super a me krachy plany tak jsem rano zevlil v posteli a pak me prekecal kamarad az vylezu a stavim se k nemu na zaradu povysavat auricko. Tak jsem ho rovnou umyl, zvenku i uvnitř. Porane vysal a lehce prelestil ;) Fakt si zaslouzil. A zase je krasne cistounky milacek muj :)

post-3498-0-90230200-1393192433_thumb.jpg

post-3498-0-10737800-1393192555_thumb.jpg

post-3498-0-42027000-1393192845_thumb.jpg

post-3498-0-92482000-1393192947_thumb.jpg

post-3498-0-32735400-1393193176_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kube, máš to fajné, ale kurnik, ten spínač světel bych vyměnil. Kazí to dojem u takové leštěnky. :P

Na letní je podle mě ještě čas, přeci jen u nás v noci mrzlo a místy to přimrzá.

Ale jinak už se taky u fabky těším, až dám letní, z hučení těch zimních jsem se už skoro zcvokl.

Odkaz ke komentáři

Ja neprezouval a ani o tom nepremyslim i kdyz se uz neskutecne tesim az zacne sezona. Pujde podvozek a k zemi. A Luxonky... ;) A spinac uz resim. Fakt me zacina stvat. Poresim priste ;) Ted ho objednam. A diky za pochvaly. Ale byla to jen obyc lestenka. Na jaro chci jit lehce do detailingu :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ne, nemám na něj číslo. Když tak mi ho pošli prosím Tě. Mám 280mm Zimmermany. Teďka sice řeším úbytek podtlaku brzd a zatím mi na to nikdo ještě nepřišel čím by to mohlo být. Poslední možnost je vývěva. Je mi jasné, že s 312 mm brzdama budu muset vyměnit zimáky za 16". Možná by stačily slušné 288mm. Libor se ještě nevyjádřil kolik za ně chce.

Odkaz ke komentáři

Kluci ja se musim priznat, ze mi s tim pomaha Libor Kratas. Tohle je zatim jeho prace. Ted se budou piskovat trmeny. Ja budu natirat a pak montovat. Ale to nejdriv az tak ve středu. Ted jsem teprve dorazil domu z prace. :)

Pomaha mi z časových duvodu abych je stihl nahodit v tom tydnu volna co tu ted budu. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...