Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Takze na prispevcich o spatnem motoru asi neco bude. Po zahrati se zacalo ozyvat z motoru jemne klepani, tak jsem vcera auto odvezl do servisu. Dnes prisla na radu kamera a koukalo se do valcu. A opravdu, nasla se chyba na devatym a desatym valci. Muzu s autem pry jezdit, ale radi vymenu bloku nebo celyho motoru. Vymena motoru tu vyjde na cca 660 tis. Kc. Auto mam v zaruce, akorat tam mam diky stari auta spoluucast na material 30 procent. Prace je kryta cela. Naprosto mi to zkazilo naladu a radost z auta. Hned jsem volal prodejci a jsme domluveny, ze se spoji s mistnim Audi servisem a neco vymysli. Kazdopadne uz z auta nemam radost a vazne premyslim o tom, ze po oprave auto pujde z domu...... Ale co, stanou se horsi veci, svet se z toho nezbori;-)

Odkaz ke komentáři

Nejspis vyrobni vada. Auto servisovany pravidelne dle planu. Vcera jsem se zacetl poradne do Nemeckyho fora a celkem dost S6tek na tohle trpi. Ale jak jsem rekl, to auto me absolutne odradilo:-(. Tak uvidime, jak to vsechno dopadne. Rozhodne ho nenecham u sebe po zaruce nebo bych si priplatil za prodlouzeni.

Odkaz ke komentáři

Takže jsem se na to trochu vyspal a ráno vyrazil do servisu. A výsledek? Předběžně jsem rezervoval Audi A4 Allroad, rok výroby 10/2014, najeto 0 km. Ještě to musím probrat doma s drahou polovičkou. S6ku by mi vykoupili i s poškozeným motorem a nakonec i prodejce se k tomu postavil čelem a pošle nějaký peníze jako kompenzaci. Sice budu tratit hodně moc peněz, ale měl bych fungl nový auto s tříletou zárukou a bezplatným servisem na 10 let nebo 100 tis.km. A hlavně se vše stihne do odjezdu do Čech, což je příští týden. Kdybych nechal opravovat, tak se to rozhodně nestihne a já byl bez auta.

Allroad je jen 2,0 TDI- 110 kW, zato s hezkou výbavou- Bi-xenony, navi......

No uvidíme, jak to dopadne

Odkaz ke komentáři

Romane, Audi proto, že je salon tady dole ve městě, mám tam známýho a vymyslela se schůdná varianta pro všechny. S6ku mi vykoupí neopravenou, na nový auto se taky něco vymyslelo a hlavně to všechno bude bez starostí. A je to varianta, kde budu tratit nejmíň, i když bolet to bude finančně dost. Ale prostě jsem ztratil v to auto důvěru, sice by se opravilo, ale pak bych při každým startování čekal, co se stane. Nedej bože, kdyby se to stalo po záruce.....

A máš pravdu, ten skok do dvoulitra bude bolet, ale snad si zvyknu:-(

Odkaz ke komentáři

Vím, že to nepojede, ale tak snad si zvyknu. Celkem mě to celý otrávilo a už nechci riskovat:-(. Ale jak jsem psal, stanou se horší věci. Jinak tady je odkaz na konkrétní auto:

http://www.autoscout24.ch/de/d/audi-a4-allroad-kombi-2014-neu?index=3&kmto=1000&make=5&model=24&nav=7&returnurl=%2fde%2fautos%2faudi--a4-allroad%3fkmto%3d1000%26make%3d5%26model%3d24%26nav%3d7%26vehtyp%3d10%26r%3d5&vehid=2713821&vehtyp=10

Celkem mě štvou ty sedačky. Ale už jsem našel inzerát na zbrusu novej interier z S-linu, kombinace kůže-alcantara;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...