jirka3 Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Jj Romane, mam 110 kW verzi. Nebude to zadnej drak, ale snad si zvyknu:-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 a proč ti to teda neopraví zdarma? to zase s tebou zametli ne, že bys musel hradit spoluučast? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Na to auto je roční záruka na ojeté vozy. Ale jelikož má auto najeto 88 tis. km, vztahuje se na záruku jistá amortizace. V podmínkách záruky je psáno, že autu, které má najeto více než 80 tis km, pojišťovna uhradí 100 procent nákladů na práci a 70 procent nákladů na díly. To znamená, že 30 procent nákladů na díly jdou na můj hrb. O tom jsem věděl. Jen jsem doufal, že se tam nevysype něco zásadního, jako je blok motoru. Skrytá vada to nebyla, jen to prostě byla blbá náhoda, že se to přihodilo 2 měsíce po koupi. Takže nikdo s nikým nezametl. Naopak, všichni se k tomu postavili čelem, za což jsem docela rád;-). Myslím, že v ČR by se na mě každý s klidným svědomím vyprdnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Tak Allroad uz je doma, dnes jsem pro nej byl;-). Jednim slovem parada, novy je proste novy. I kdyz to tak nejede, ta novota mi to vynahradi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 tak gratulace a šťastnou cestu domů do Čech .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Diky, zitra pribude prvnich 1000 km;-). Poletim pomalu a nizko, jsem prece v zabehu:-)))). Jinak fakt jsem z toho auta nadsenej a mam radost jako malej kluk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 to je Jirko dobře a mooooc ti to přeju, postupně třeba poladíš chipem, ten motor na to má a nakonec to i pojede, hele ono na dálnici to je stejně jedno, 160 jede dnes i Fábie, docela mě bude zajímat tvůj názor na komfort Audi vs. BMW a rovněž až si tady v CZ střihneš pár zatáček a pár blbýho asfaltu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Tak zatacky jsem uz tady malinko zkusil. Oproti Bawci je to takova lod, ale to je dany tim, ze mam pneu s vetsim profilem-55. A co se chipu tyce, tak jsem nad nim ani nepremyslel. Tady bych ho stejnak nevyuzil a do Cech uz se dostanu jen dvakrat rocne:-(. Navic nebudu riskovat ztratu zaruky. A jak rikas, 160 to pojede bez problemu a s dostatecnym komfortem. Jo a diry v CZ si budu s temahle gumama uzivat:-))). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Gratuluji taky a těším se na setkání, jen mi ještě písni to české číslo, jak jsme se bavili tuhle po drahým švýcarským čísle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Tome, číslo je 608711117. Jinak v pondělí ti cinknu, měl bych vědět víc;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Gratuluji Jirko, at slouzi, pak ho nafot. Ono ten allroad asi nebude mit lepsi jizdni vlastnosti nez 3kovy sedan, taky je to auto trochu jineho zamereni ze jo :) Ale bude urcite komfortnejsi a prostornejsi bych rekl snad taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Tak šťastnou cestu do Čech a taky se ozvi. Ja jsem sice do čtvrtka Budapešt-Slovensko ale snad te zastihnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Tak prvních 1000 km za náma. Cestu jsem si užíval. Auto jede slušně a zdá se mi, že se ještě trochu rozjezdí. Co mě celkem překvapilo je spotřeba. Průměrná rychlost 118 km/hod a spotřeba 6 litrů. Na to, že je to fungl nový mi to přijde celkem ok. Paní jela za mnou s Bawcem a spotřeba o 0,7 l vyšší. Myslím, že si to u Audiny ještě sedne. Takže s autem zatím max spokojenost, jen mi ze začátku chvilku trvalo si zvyknout na to, že to má o litr menší obsah a o dva válce míň než BMW. Je to sakra znát, prostě to tak nejede. Ale myslim, ze si zvyknu, dnes jsme jeli na pohodu, max 160 km/h a celkem me to bavilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Tak at slouzi dal v podobnem duchu a krajite jen dalsi kilometry! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Tak nové je nové, to je jasné. Tak ať ti super pocit vydrží co nejdéle. A co bude vůbec báwem, už máš kupce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Na Bawce se prijede podivat jeden mistni od Brna zitra nebo pozitri. Jinak dnes trasa Praha-Humpolec-Havlickuv Brod-Kolin, jizda na pohodu, sem tam predjeti nejaky ty brzdy provozu a spotreba 5,5. Jinak teda pri predjizdeni musim pocitat s delsi dobou:-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Jirko tak graz k běloušovi.....ať jezdí bez poruch.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tak jsem se prave rozloucil s mazlikem. Doufam, ze novemu majiteli bude slouzit stejne dobre, jako mne. Po tomhle aute mi bude hodne smutno, mel jsem ho dva roky a jeden mesic a nejeli jsme spolu 40 tis.km. A muzu rict, ze jsem si uzil kazdej kilometr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Takže teď už jen Audinka... Tak ať novému majiteli slouží bez potíží stejně jako Tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 gratulace k prodeji ..... no a trocha toho mínusu z S6 je doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tak provar na S6ce uz je zpet a jeste hodne zbylo:-))). Jinak na Bawce jsem ani nedaval inzerat, vzal ho kamarad. Byl z nej naprosto unesenej, tak snad bude slouzit dal bez poruch;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 tak hlavně aby sloužilo, není to příjemné pak řešit problémy a navíc s kámošem ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tak to mi je jasny. Ale to auto bylo ve 110ti procentnim stavu. Samozrejme je to 8 let stary auto a stat se muze cokoliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak s Allroadem najeto za 3 tydny 3100 km. Zatim naprosta spokojenost. Motor na bezne jezdeni staci, sice to neni zadny zavodak, ale snad se jeste trochu rozjezdi;-). Na druhou stranu mi to auto oplaci spotrebou, ktera je za ty 3 tis.km 5,9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Jirko, mám pro tebe info ... auto výměnu oleje pozná, ukládá si to prý do motorové jednotky, je tam nějaké čidlo, otázkou je, když jsem se o tom bavil s Ondrou, jestli to pozná, když odpojíš baterku .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak holt budu muset vzdycky jeden servis zaplatit;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ahoj, allroad je výborná mašina a vůbec bych výměny nelitoval, nové je nové ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Jirko, nechceš přejmenovat téma a přesunout jej do správné sekce koncernových aut? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 To nema cenu Honzo...stejne pochopi ze udelal chybu a vrati se k bawu... :)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.