vorlajz Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 To auto vypada hodně pěkně... super kola, střecha mazec, ale je to drahý... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 To máš pravdu, asi bych za ty peníze pořídil jiný auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Mně naopak 350t Kč za 77 kW se 17" koly, panoramou, xenonama, dynamic paketem, maxi-dotem, sunsetem, koženým volantem, 2 DIN rádiem přijde jako zajímavá nabídka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No já bych právě nechtěl tu 1,2ku. Když Rapida, tak 1,4ku nebo 1,6ku naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Mně naopak 350t Kč za 77 kW se 17" koly, panoramou, xenonama, dynamic paketem, maxi-dotem, sunsetem, koženým volantem, 2 DIN rádiem přijde jako zajímavá nabídka. Rapid může mít xenony? O tom nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jojo, za příplatek 10000 Kč. Ale jsou to jen nějaký ty poloxeny, nemají takovou svítivost a jsou bez ostřiků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No já bych právě nechtěl tu 1,2ku. Když Rapida, tak 1,4ku nebo 1,6ku naftu Nestalo se ti něco? :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Jirka: s 1.4 + DSG mám zkušenost, to už jezdí moc hezky, ale cenově už je to opravdu někde jinde, 1.2 77 kW má stovku za 10,2, což není špatné, je to lehké auto Michal: má tzv. low-xenony, které nepotřebují nivelaci a ostřiky, kamarád říkal, že to svítí pěkně, rozdíl oproti standardním xenonům je prý znát, ale rozhodně to má blíž k nim než k halogenům. Navíc to s těma čočkama podstatně lépe vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 O tom jsem nikdy neslyšel. Takže tam je cocka a plynová vybojka (xenon)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Už jsem si to našel. Zajímavé :) http://auto.idnes.cz/xenony-pro-skoda-rapid-0ba-/automoto.aspx?c=A130530_154804_automoto_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 mě trošku štve, že ten Style Plus nemá automaticou klimu, tempomat... to jediný mi tam chybí... každopádně čekám na nabídku od dealera... tak jsem zvědavej... ;) včera jsem si to projel, ta 77 kW je prima, ale stačila by mi i ta 63 kW... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Mě na Rapidu štvou ty drobnosti na kterých je to očesané, protože to jsou většinou komfortní prvky na které jsem zvyklý (automatické dojezdy oken, ovládání oken DO respektive klíčem, opěrka nohy řidiče nebo čalounění kufru kobercem a ne kusem plastu) a přeci jen mi nepřijde úplně levný. A dát za Rapida s 1.4 v Eleganci skoro půl míče mi přijde jako šílenost. A to se mi SB opravdu líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Jedna lampicka v kufru... Apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Jj je to tak... ale jestli do nej pujdu... tak do nějakýho základu. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Pájo, proč uvažuješ o Rapidu, když máš H? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Mam z firmy zajimavou nabidku na cenu financovani plus pojisteni zdarma... ale zatim nic konkrétního... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Zjistil jsem, ze moje auto nema turbo... safra... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Bych to reklamoval:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Hh... :) ale i tak jede fajne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 O turbo mene starosti Pajo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Vsak jo... zrovna jsem uvazoval o zmene na Rapida... Ale turbo a ty rozvody me desi... i30tku mam bavic super vybavenou...oproti eRku ve stejný ceně... napriklad ta automaticka klima...to je k nezaplacení a to mam jen jednozonovou... vubec mi to nevadi... v O II jsem mel na obou stranách porad nastavenou stejnou teplotu....pak tempomat, bez nej ani ranu... hodne ho pouzivam... samostmmivaci zrcatko, destak, 2 mphovk vzadu atd. A hlavne klasicka atmosfera...vta mi u rRka chybi... nepocitam ten třiválec, ten pro me neni... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Vorlajzi, jestli to chceš kupovat jen proto, že si z tebe tady utahujeme, tak to nedělej, protože na tom tratíš hodně. A navíc je otázkou, jestli by jsi si polepšil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Sice Hyundai nemusím, ale určitě bych to neměnil za Rapid, to bys šel rapidně dolů :D Našetři kačky a kup Golfa, to je teď asi nejlepší poměr cena, výkon, komfort. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Josefe... tak misto pro posadku je v i30 cw rozhodne vetsi, na delku pomaha rozvor 2700 mm, na sirku je to ještě čitelnější... zavazadkovy prostor ma shodne 415 l v zakladu... Tome... diky... asi bych tratil no... ale auto mam na splátky, na Škodovku mame ce firmě akci. ... takze bych mozna usetril... ;) Lanci... proc rapidne dolu? Mel bych slabsi motor a asi horsi vybavu... ale kvalita bude snad ok ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Chlape, kup něco klidně staršího co bude v perfektním stavu a bude to pořádný auto, kde bude i motor. OK, Romana ti za vzor dávat nebudu, ten dal za Brumlu moc, ale jako příklad ti můžu dát sebe. Koupil jsem auto ve fakt super stavu o které předešlý majitel fakt pečoval a servisoval, najeto 120tkm a protože jsem kupoval ze známého zdroje, tak vím, že to všechno sedí. To auto jako nové stálo mega a já ho jako čerstvě pětileté koupil za 200. Po dvou letech můžu říct, že jen servis dle toho jak předepisuje výrobce a před vánoci kaput baterka. Jinak absolutně nic. Najeto za ty dva roky asi necelých 30tkm. Ještě tak 3 roky si ho počítám necháme a pak zas něco budu muset vymyslet, protože už bude mít věk, tak aby jsme neprovozovali muzeum. No a píšu o Volvu se kterým jezdí manželka, že ano :) Možná ještě Jirka, ale ten nevím, kolik za to svý dal. Poštuduj: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13325&page=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Josefe... tak misto pro posadku je v i30 cw rozhodne vetsi, na delku pomaha rozvor 2700 mm, na sirku je to ještě čitelnější... zavazadkovy prostor ma shodne 415 l v zakladu... Tome... diky... asi bych tratil no... ale auto mam na splátky, na Škodovku mame ce firmě akci. ... takze bych mozna usetril... ;) Lanci... proc rapidne dolu? Mel bych slabsi motor a asi horsi vybavu... ale kvalita bude snad ok ne? To auto na mě nepůsobí přesvědčivě, je to lowcost za dle mého přehnanou cenu. Navíc jsou tam ty detaily, které to auto dost sráží - viz výše. Jak jsem o něm předtím uvažoval, tak po tom, co jsem to prolezl, od něj dávám ruce pryč. Teď jsou pro mě jen dvě Škodovky, které považuji za ok auta SII a Yeti - přičemž ten Yeti se mi zdá drahý. OIII ani Rapid mě zatím nepřesvědčily, neříkám, že se to nemůže změnit. Takže pokud bych měl koupit nové auto do 400 tis. tak beru určitě Golf, i za cenu toho ,že tam třeba bude horší výbava, ale zase mám dospělejší auto. Ale spíš bych se klonil k tomu, co píše Tomáš, koupit nějakou ročenku nebo najít slušnou ojetinu, ideálně do 3 let staří. Spíš bych se na to vykašlal a nechal si Mumínka, než utrácet prachy za novou hračku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak nějak to vidím hodně podobně jako Lancelot. Když se Mumínka zbavíš, tak na tom tratíš kalhoty, bez ohledu na "vyhodnost" koupě Rapida. Za mně Rapid ani náhodou. A jen tak na okraj, ten motor 2,4i jezdí tak za 8,0-8,5 na běžný ježdění. To je na úrovni toho co máš ale svezení je diametrálně odlišné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Ono to jak jsem to udělal já má ještě jedno pozitivum. Můžeš se vykašlat na nějaké pojistky a riskuješ maximálně do výše toho co jsi do toho vrazil, tedy částku, která by sice mrzela, ale není to něco čím by se člověk musel příliš trápit a obratem můžeš koupit něco jiného v podobným levelu. Taktéž tím limituješ i maximální možnou ztrátu za použití, tedy rozdíl mezi nákupem a prodejem. Ty jsi toho Mumina koupil řekněme za 330 a po 5 letech prodáš třeba za 80, já koupil za 200 a po 5 letech taky prodám tak za 80. Neberte ty čísla moc exaktně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.