Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Ahoj Všem....:-))

JJ dobrá připomínka na zesík a dobrý postřeh....:-)))) na zesík si už majitel sám chtěl udělat nějaký držák dle mého vzoru falešného boku dvojitého jak to mám já v autě......

a zabezpečení OII nebo jakéhokoliv koncernu neni problem....:-)))))ted jsem se zrovna trápil z NEW pežotem na alarm s dálk.startem a nikdy už více sice to dopadlo že vše maká ale elektroinstalace vozu hrůza maximální......!!:-))))

M.

Odkaz ke komentáři

JJ děkuji Tomáši :-))))hraje to opravdu dobře na to jaké to má rozměry.....:-)))))a u ROBA to hraje stejně jen linka radia je slabší než s té symphonky a to nemá ani výstup extra na wufer :-))))ROB má luxusní radio které to podporuje a linka je slabší takže to ani nevybudí naplno ale i tak basůůůů dost :-)))))

Mrs.

Odkaz ke komentáři

Ahoj :-)))KODOVANÍM v panelu přístrojů nic jiného nerozkroutíš pouze tím zadáváš jakou výbavu a co vše auto má atd..............klíče zůstanou........

s těma dílama je to tak že ve škodovce to mám věčinou vše do druhého dne no problem jaký koliv díl !!!! ale ceny jsou normální ceníkové škodovky......:-))))

a sehnat dnes některé díly z jiných zdrojů tak jak jste byli naučeni už problem a bude hůře.......:-))) MRS.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...