Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Ahoj Pane,děkujem hele odstím asi stejný myslím :-)))))))jj černá vypadá luxusně akorád jak na mé zelené je prostě vše vidět :-))))předtím měla žena stříbrnou OI 1.8T a na tom není nic vidět ideal barva.................m.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Já ani pořádně teď nevím co mám za zelenou asi Zelená Petrol (5550), nemám v kufru štítek? V TP mám jen Zelená Tmavá.

Teď už ale k elektrice, Martine, nemáš zkušenost s problikávající kontrolkou sklopených zadních sedaček u Fabie I (2004)? Ze začátku co jsem s autem začal jezdit tak to občas probliklo, ale minulý týden to pomalu už svítilo furt, včera jsem opěradly pořádně bouchl a dalo to pokoj...snad?

Odkaz ke komentáři

Ahoj Petře tahle to nevyřešíme a bude jen spekulace a to nemám rád :-))))) v odpoledních hodinách nejlépe po 16h zavolej .......M.

PS zelená L1L1 kod škody nepamatuji...tu měl táta na felicii :-))))a vlastně ty na OI 1.8T

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

JJ pane pěkný kousek také jsem udělal majiteli hned nějaké zabezpečení protože člověk nikdy nemůže vědět :-)))

FL zrcátka také dodám na naší RSII a zde jsem posehnal BSG jednotku pro Cornel funkci a podsvětlené kličky sadu a dozadu lepší uspořádání kaslíčků než jeden popelník tak schránku která je i na nápoje :-)))a nahoře popelníček ale ten se brzo promění v panel na ovládání zadního výhřevu .......M.

PS takže zase bude co dělat až nekdy bude čas protože znáte to kovářova k.....

post-242-1295207695_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj :-))) myslíš na náš stroj no tak postupně co se naskytne pěkného a hlavně je to o čase klasika :-)))své věci člověk dělá za pochodu jak se udělá čas.....ted jsem koukal zda by místo zadního popelníčku nad kaslíkem nešli dát hodiny ze SUPAII.....hledám nějaké fotky vím že jsem to tady dával někde Richardova supa......:-)))))M.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...