Mirek1.8T Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Martine, auto máš moc pěkný a to krmení medvěda nemá chybu :lool: ( na kterém hradě to je ? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj Míro, jj děkujem ženy nový kočár :-))))prosimtě Hrad je to Točník ten nahoře a dole je hrad nově opraven Žebrák......a je to sjezd na Plzenské dálnici Hořovice/Žebrák.....pohodová procházka jak v zimě tak v létě..........:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jo tak procházka nahoru do kopce to tedy, obzvlášť jak říkáš, je na 0 a fouká vítr! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 (upraveno) Zdar pane gratuluji k novému autu musím pochválit barvu mooc pěkná ....... Upraveno Leden 2, 2011 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 (upraveno) Ahoj Pane,děkujem hele odstím asi stejný myslím :-)))))))jj černá vypadá luxusně akorád jak na mé zelené je prostě vše vidět :-))))předtím měla žena stříbrnou OI 1.8T a na tom není nic vidět ideal barva.................m. Upraveno Leden 2, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 To máš pravdu na tom je vše vidět bohužel a o zelený mi ani nemluv to bylo nemlich to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Byla tu řeč o zelené??? :P Jinak mohu potvrdit , stříbrná barva O.K.! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 JJ dobré téma :-))) černá a naše 9570 zelená natural je vlastně skoro černá takže stejný problem.....:-)))))) Jinak pánové POZOR na nové autolékárničky a platné řidičáky......orgáni se budou rojit klasika........M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Já ani pořádně teď nevím co mám za zelenou asi Zelená Petrol (5550), nemám v kufru štítek? V TP mám jen Zelená Tmavá. Teď už ale k elektrice, Martine, nemáš zkušenost s problikávající kontrolkou sklopených zadních sedaček u Fabie I (2004)? Ze začátku co jsem s autem začal jezdit tak to občas probliklo, ale minulý týden to pomalu už svítilo furt, včera jsem opěradly pořádně bouchl a dalo to pokoj...snad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) Ahoj Petře tahle to nevyřešíme a bude jen spekulace a to nemám rád :-))))) v odpoledních hodinách nejlépe po 16h zavolej .......M. PS zelená L1L1 kod škody nepamatuji...tu měl táta na felicii :-))))a vlastně ty na OI 1.8T Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak jsem po pročtení fora zabouchl pořádně obě opěradla a zatím to nic nedělá, jinak s barvou...na O I 1.8 T jsem měl 9595 Zelenou Smaragdovou metalízu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 JJ Petře L1L1 je 9595 -)))) Tak drobnost na naší RSII opěra rs.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 OII FL 1.4TSI Automat na okénko s deštákem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 OIIRS FL na tempomatík a nějaký vylepšení v podobě kodování.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 RSII na sebe nedala čekat :-))) a prošla tuněním :-))))) Montáž Bluetooth HF orig,MF volant FL,páčky FL at to ladí :-))),zadní lampy FL,led parkovačky a led spz,no a v neposlední řadě komplet zabezpečení....... Moc pěkný nový vozidlo šéfe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj Hynku :-))) Děkujem jj jezdí s ním žena :-))) nehodlám zase vymazlit auto aby bylo nevytíženo jako ted OI :-))))jinak velká spokojenost s OIIRS najeto od vánoc kolem 1000km a pohoda....... M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) zdarec maritne prosím tě ten spínač těch varovných se dá vyměnit samotnej nebo se musí i s výdechy ventilace? díkes EDIT: aaa už jsem to našel v etce :lool: ale dá se teda vyměnit jenom kus za kus? Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj Vojto, JJ jen samotnej FL má dle mne hezčí tak proto jsem neodolal :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj Hynku :-))) Děkujem jj jezdí s ním žena :-))) nehodlám zase vymazlit auto aby bylo nevytíženo jako ted OI :-))))jinak velká spokojenost s OIIRS najeto od vánoc kolem 1000km a pohoda....... M. Chtěl bych být Tvá žena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 KLUCI !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Octavia I na zabezpečení Magicar s pagerem... přehození ručiček z passatu CC a podsvětlení řučiček na červeno..... Alarmem dle přání zprovozněna funkce coming a leaving home...... Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 OII RS 2009 klasický design ale už nové zrcátka jako má FL.......... Domontáž předního parkáče a kodování užitečného a přijemného k výbavě.............Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 (upraveno) ROOMSTER TDI na parkál systém :-))))) Upraveno Leden 16, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Marťas, moc pěkný žihadýlko ta rs-ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 JJ pane pěkný kousek také jsem udělal majiteli hned nějaké zabezpečení protože člověk nikdy nemůže vědět :-))) FL zrcátka také dodám na naší RSII a zde jsem posehnal BSG jednotku pro Cornel funkci a podsvětlené kličky sadu a dozadu lepší uspořádání kaslíčků než jeden popelník tak schránku která je i na nápoje :-)))a nahoře popelníček ale ten se brzo promění v panel na ovládání zadního výhřevu .......M. PS takže zase bude co dělat až nekdy bude čas protože znáte to kovářova k..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 no pekne jedes Martine.. co jeste planujes vsechno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 No počkej čoveče, to není tvoje Rsko? já jsem si právě myslel, že je to tvůj kočár a dal si na auto ty face zrcátka, sluší rsce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj :-))) myslíš na náš stroj no tak postupně co se naskytne pěkného a hlavně je to o čase klasika :-)))své věci člověk dělá za pochodu jak se udělá čas.....ted jsem koukal zda by místo zadního popelníčku nad kaslíkem nešli dát hodiny ze SUPAII.....hledám nějaké fotky vím že jsem to tady dával někde Richardova supa......:-)))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Martine: Ty kluku jeden ušatej...myslíš na mě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj Romane ušatej :-))))vždyt jsem odepsal :-))))neboj jen toho mám ted hodně až bude zase čas u kompu tak sepíšu tvé věci ale neboj vše platí o tom žádná!!! :-)))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.