jirka3 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Teda panove, smekam pred kazdym, kdo tohle umi. Vazne klobouk dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Interiér mi problém nedělá, ale na exteriér budu muset do učení abych uměl ještě větší lesk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Je to desetiletý kousek a soudě podle toho jak vypadal lak tak nikdy neošetřovaný, lak byl hrubý jako smirkový papír, jen pro dekontaminac laku prasklo 2,5litru IRONX! Jinak celková doba renovace laku včetně interieru 39hodin ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 2,5 litru IronX, brr... kamaráde, to já dycinky bleju, to je smrad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Mě už to ani nějak nevadí zvykl jsem si :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Chlapáci prosím o radu jaký používáte ty detailingový štětečky na těžce přístupný místa pls, nestačil by kvalitní z OBI(asi ne že :lool: ) jinak o víkendu jsem konečně zkusil ten clay a lak je zase hladkej jak dětská řiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 To víš, že stačí. Musíš ale počítat s tím, že nebudou mít takovou výdrž. Já jich mám pár od swisswaxu, ale najdeš tam i z Teska :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Tak první díl našeho seriálu je na světě. Buďte shovívaví :lool: Každopádně do budoucna bych chtěl natočit i nějaká videa, každou proceduru s různým auty a členy klubu. Docela rád bych uvítal někoho, kdo by do toho šel se mnou - nějakého šikovného kameramana s kamerou, členy klubu jejichž auta by v jednotlivých dílech účinkovala...šel by do toho někdo?? jinak o víkendu jsem konečně zkusil ten clay a lak je zase hladkej jak dětská řiť Joo Clay je Clay...to je hned auto krásnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak to bych nedal ani náhodou :( ,Štěpáne to je teda pěkná dřina :o ,ale pěkně to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ja zacinam asi setrit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Neználek: Děkuji ti. A tobě se nějak zapomělo podívat na ty dveře když jsem byl u Maroše, nějak jsme to zazdil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Neboj po tom co jsem viděl :o u Maroše začínám šetřit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 bude mi ctí se na turkovi vyřádit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 x Michi x: Co by jsi mi doporučil na vnější plasty ,myslím tím černé lišty na dveřích a černé spoilery na nárazníkách .Mám jedny z prvních O2 a ty plasty jsou,už šedý. Prozatím se mi osvědčilo jen černidlo od sonaxu,ale po mytí vapem se loupe. Rád bych dosáhl pěkného černého lesku,z nouze jsem začal přemýšlet i o lakování do černé barvy,ale do toho se mi dvakrát nechce. Dík za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 (upraveno) Jestli mužu doporučil bych ti CAR PRO PERL a vydrží velmi dlouho ;) Upraveno Prosinec 1, 2012 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Doporučil bych Ti to samé, co Štěpán. Nebo také zkus Poorboy´s. Každopádně, jestli budeš lakovat (což je ta nejlepší varianta), tak bych na to nic neplácal. Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 bude mi ctí se na turkovi vyřádit :) Neboj po novém roce se ozvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Dík za rady Ještě jeden dotaz zda je lepší Clay od Sonaxu nebo Meguiar’s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) Já tedy používám supernaturálek ale z těch dvou bych určo vybral Meguiars Nezapomeň hodně lubrikovat. Je dobré si předtím auto postříkat wapkou a dělat to na mokrém povrchu + lubrikace. Jinak naše téma má již přes 2000 zhlédnutí Jsem rád, že se mezi vámi ujalo, a snad budeme pokračovat takto i nadále a přineseme vám co nejvíce kvalitních informací ;) Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) Moc děkuji za ten článek a info. Zjišťuji že mám tedy co dělat a co se učit. Když mám teď ten nový lak tak je třeba se o něho starat. Jinak jak jste sem dávali ten přípravek z te Anglie tak on to zakapal lakem a pak to tak rozleštil? Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ještě mi to nepřišlo, takže nevím co v tom je, ale osobně si myslím, že je to jen barva a tvrdidlo...uvidíme :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Supernatural clay je pecka. Rozhodně se na clayi nevyplatí šetřit, protože jinak je tvrdý a nic nebere. Osobně výrobky Meguiars moc nemusim, buď se s tím špatně pracuje nebo málo vydrží. Od Megsu mám jen APCčko a to je super. DODO je jiná liga. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Od nich je ještě kvalitní kartáč na interiéry. Prý toho vydrží hafo a skvěle se s ním pracuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 To mam tento a staci http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/219-colourlock-kartac-na-kuzi-a-interier.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Tak si tak pohrávám s myšlenkou, že bych na jaře pronajmul mycí centrum v Praze a udělali bychom jeden víkend nějaké to společné mytí a nějaké to pajcováníčko, pro případné zájemce?? Aby to nebyl kroužek teoretiků... ...mno a kdo ví, třeba dobře umyjete a načančáte svou káru a bude nějaký pohárek či mnohem chutnější "tasty" odměna na výročním srazu 10 let OC KDO VÍ CO SE CHYSTÁ :lol: Taky bych se této akce určitě rád zúčastnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Budeš vítán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spike67 Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ahoj Profíci No ja som síce ešte neni člen klubu a sem tam sem prispievam alebo sa samozrejme pýtam. Práve som dočítal túto tému a ako vidím stále mám čo doháňať. Predtým ako som toto čítal som si myslel, šampón stačí (po umytí som auto len osušil a po vysával) ale ako vidím je toho oveľa oveľa viac čo pomáha a na rôzne časti automobilu. Ja by som sa chcel ale spýtať. Ja moc času nemám ale na druhej strane svojmu autu i keď už ma svoje roky a kilometre (škoda octavia 2, rok. výr 2005 najazdená 296 000 km) by som chcel dopriať viac. A tak som sa rozhodol ho dať kompletne vytepovať. Počul som že strop by sa nemal tepovať lebo sa odliepa alebo aj neviem čo a tak sa toho troška obávam. Aký je Váš názor na to? A za ďalšie v súvislosti s týmto by som chcel dať aj zrenovovať lak. Viem ako už bolo vyššie napísané že to nie je lacné ale myslím si že už treba niečo s tým urobiť a tak sa chcem aj touto cestou či niekto nemá niejaké dobré skúsenosti alebo odporúčania na niekoho kto to robi (iba renovácia laku alebo aj tepovanie) na západnom Slovensku alebo Zlínsky kraj. V jednej nemenovanej umývarke tu u nás toto všetko robia. Ako s peniazmi by nebol problém ale bojím sa že to nemusí dopadnúť dobre preto píšem sem. Ďakujem za vašu pomoc. s pozdravom peter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ahoj, já jsem strop vždy dělal ručně a žádný problém. Na renovaci laku uděláš dobře, když se obrátíš na Štěpána 4x4 (nemá to k tobě daleko). Jinak vítej a doufám, že se členem brzy staneš a uvidíme se minimálně v létě na srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spike67 Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 x Michi x ďakujem. p. Štepana budem kontaktovať a uvidíme. No na klube sa už pracuje. Ako hovorím mam škodu a auta sú môj koníček takže určite sem chcem zapadnúť je to dobré fórum a dobrí ľudia už mi dosť pomohli takže asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.