Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

cestou domu si musim v bauhausu koupit nejaky kufr na to :D

Vybírej pečlivě, abys nebyl jak já :lol:

taky už mám objednáno, ještě jenou děkuji Michimu za konzultaci, nějaký mikrovlákna jsem si objednal, ještě se stavím v kiku pro nějaký ty univerzání :palec:

Není zač, jsem rád, že pomůžu, když můžu :palec:

Je velký problém,když se nepoužije clay?Je mi jasný,že s ním bude výsledek lepší,ale nějak se toho bojím,abych neudělal víc škody jak užitku.

Použil bych šampon,ironx (trix),DJ Lime prime a vosk.

Když nepoužiješ Clay, tak nepoužívej ani leštěnku, protože si veškerou tu polétavou rez a tér rozleštíš do laku a věř, že po tom netoužíš :huh: Klidně si počkej na sraz v mycím centru a ukážem ti jak na to :palec:

Vittův Scout už prošel Clayem a je poškrábaný?? :pivo:

Odkaz ke komentáři

Ještě by mne tak zajímala jadna věc kterou jsem i přes to co jsem pročetl nikde neregistroval a to jak dlouho tak kostka claye vydrží nebo spíš jak poznám že už je zanešená a je potřeba vyhodit nebo on nějak ubývá??? možná ta otázka zní komicky ale já jsem to v ruce ještě neměl tak se raději zeptám :pivo:

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Ještě by mne tak zajímala jadna věc kterou jsem i přes to co jsem pročetl nikde neregistroval a to jak dlouho tak kostka claye vydrží nebo spíš jak poznám že už je zanešená a je potřeba vyhodit nebo on nějak ubývá??? možná ta otázka zní komicky ale já jsem to v ruce ještě neměl tak se raději zeptám :pivo:

Poznáš to tak že ztmavne prostě je špinavý, ale ani potom ho nemusíš vyhazovat ještě nějakou dobu ti poslouží třeba na kola ;)

Odkaz ke komentáři

do prvniho prispevku se snazim davat odkazy a navody a kdyz vidim dotazy, ktere mate, tak se je snazim pro ostatni dopisovat primo do clanku

jsou totiz veci, ktere nas pri psani a foceni nenapadly, ze by se na ne lidi mohli ptat a to proto, ze myslite na 100 veci :)

diky i za ty dotazy, pomuze to ostatnim ;)

samozrejme, dotazy, ktery jsou zodpovezey v clanku, je kravina sem davat, proto prosim si prvne oba clanky prectete a pak se ptejte

PS pro Michiho : mam super Alu kufr :) obi - 1090 Kč :) potrebuju na nej nejaky lepky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...