Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Já beru klasický obstarožní bílý mýdlo na praní v ruce. Mám finger aplikátor od Dodo, materiál bude stejný. Krásně to z toho jde a ihned. Peru tak i veškerý mikrovlákna. Napustit do umyvadla teplou vodu, namydlit, lehce třít o sebe jako když pereš v ruce, voda se krásně "napění" tím mýdlem, nechám chvíli ležet (cca 15-30 min.), zase třu o sebe, dám do druhýho umyvadla, kam si napustím vlažnou čistou vodu, tam to pod proudem od mýdla propláchnu a vymáchám. A je to jako nový a hlavně naprosto šetrnej postup. Méně znečištěný utěrky, jako třeba ty na aplikaci v interiéru, třeba jen namočím a lehce v tý mýdlový vodě promáchnu.

Odkaz ke komentáři

A tak vy si kupujete na naučení něco takového, aha a Já hnedka z fleku Clay za 600,- co doporučuje x Michi x, vosk budu nanášet prstama jak mi poradil soray, hmm někdo by si mohl říct "ten už objednává kvalitku, už nějakou dobu asi v detailingu chodí" prd já to budu dělat poprvé a hnedka tím nejlepším (nebo spíš se budu učit na kvalitnějších prostředcích) :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Já vím je to francouz,ale dneska sme leštili...použití: Meguiars gold glass,Carpro IronX,Dodo Juice Basics of Bling Clay,Dodo Juice Born Slippy ,Dodo Juice Lime Prime,Dodo Juice Purple Haze Pro hybridní vosk... :) .. myslim že to nevypadá špatně..

Vypadá to opravdu velmi dobře. No a pokud by to nebylo na francouzovi, ale na Octavii tak by to bylo božské. :palec:

Odkaz ke komentáři

Prosimvás co dělám špatně když umyju auto jen vodou a pak to beru ručně šamponem od Dodo Juice, po spláchnutí zase čistou vodou a uschnutí mám na autě takové hologramy nebo spíš jako by mi to někdo polil kyselinou, máte něco čím setřít rychle vodu nebo usušit rychle? Nemyslím ten super ručník za 800,- :D

Odkaz ke komentáři

Já zas mám problém s ptačím trusem ... týden třeba nevidím auto a je to něco fakt k vzteku ... zůstavaj takový mapy potom ... nejde to umýt ani turtle waxem rozleštit :-/ co s tím mam sakra dělat :wallbash:

Já si na to snad koupim leštičku ještě ... jirko jak jseš spokojenej s tou svojí?

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Prosimvás co dělám špatně když umyju auto jen vodou a pak to beru ručně šamponem od Dodo Juice, po spláchnutí zase čistou vodou a uschnutí mám na autě takové hologramy nebo spíš jako by mi to někdo polil kyselinou, máte něco čím setřít rychle vodu nebo usušit rychle? Nemyslím ten super ručník za 800,- :D

Musíš to vytřít do sucha hned po umytí. Jinak to nechává mapy. Nejlepší je mikrovláknová rukavice nebo utěrka.

Odkaz ke komentáři

Vodu na autě nesmíš nechat uschnout jinak ti tam udělá mapy musíš to utřít do sucha a nedělat to na přímém slunci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...