ketys Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Co ten sonax tam v pozadí? tos měl před fotkou radši schovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 1x vosk 2x šampon, něco jsem i dostal a byl to Sonax od táty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 mě jen tak napadlo jak se tu řeší každý detail :) . Jestli zimní kapalina do ostřikovačů neublíží vosku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Já jsem se na to chtěl taky zeptat, ale vždycky jsem si na to vzpomněl až když jsem nebyl u PC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 (upraveno) já kupuju od wurthu ale nevím jestli je PH neutrální, zrovna tak by mě zajímalo jestli když si na ručním mytí vezmeš wapku tak jestli to je opravdu čistá voda nebo filtrovaná Upraveno Září 18, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra88 Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Ciao klubaci, jskou kdo pouzivate leštičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 mě jen tak napadlo jak se tu řeší každý detail :) . Jestli zimní kapalina do ostřikovačů neublíží vosku? Nejen vosku, ale i gumičkám na stěračích. Bohužel jediný kdo dělá slušnou náplň do stěračů je Autoglym. Doporučuji na krutou zimu lehce říznout lihem, bo má tendenci mrznout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 http://www.detailingshop.cz/okna/989-nemrznouci-smes-do-ostrikovacu-5l-80c.html ta asi nebude PH neutral co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Nejen vosku, ale i gumičkám na stěračích. Bohužel jediný kdo dělá slušnou náplň do stěračů je Autoglym. Doporučuji na krutou zimu lehce říznout lihem, bo má tendenci mrznout :) i bez ředění (na -45) má tendenci mrznout nebo jak jsi to myslel? To je blbost, ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Já to ředil 1:1 což je podle vignety na -25st, ale mrzlo mi to. Nezapomeňte, že Autoglym je Anglická značka a -25 tam snad nikdy nebylo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 No jo, to je jako když sem k nám přiletěl v 90. letech jeden angličan a koukal jak blázen, že existují nějaký zimní gumy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Kluci, chci se zeptat, zda byste někdo nedal návod, ideálně i s fotkama, jak a čím správně umýt motorový prostor (motor). Docela rád bych se do toho pustil, ale pořádně a ne jen nějaký stříkání vody do bezvědomí navíc do míst, kam by neměla přijít. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 K té směsi na ostřikovače mám takovou tabulku efektivních teplot. Možná ,už to tu někde bylo. Efektivní teplota.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Skrabi ja z toho uďelam clenake na OC ju? Jaky je zdroj? At ho uvedeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Já tu tabulku mám v počítači tři roky ,a už si nepamatuju kde jsem jí vzal. Buď ze stánek skodaoctvia nebo skodahome. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 OK prepisu do clanku a napisu autor neznamy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tak detailing má nový kabát, co tomu říkáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Na jednu stranu s tim souhlasim, na druhou mi to prijde jako kopie detailing fora, coz neni spatny, doda to prehlednosti, ale jeste toho tu nebylo tolik, aby se v tom nedalo neco najit. Cas ukaze ;) ted se budu muset bat, abych nebyl v dane sekci OT :) coz bych ale uvital, kdyz bysme se s detailing forem domluvili a s jejich souhlasem sem davali kvalitni navody s foto, pak bych v rozdeleni na sekce smysl videl vetsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 tak ono je to hlavne proto, ze toho v jednom vlaknu uz je tolik, ze kdyz to nekdo bude chtit dohledat, ma smulu rozdelil jsem to na zakladni sekce podle michiho rady, at je v tom aspon trochu poradek a da se hledat a procitat. 69 stran si neprocte nikdo :( co se tyka navodu, radeji bych abychom meli svoje nez je kopcit, samo do diskuzi tady asi muzete davat jejich videa a treba odkazy, ale zase to bue znamenat ze to posmeruje ven a ty informace tady nebudou. kopie to neni, toho bych se nebal, tohle dforum je vetsia cim dal vic lidi detailing zaujal a zajima, takze nez to nechat v jednom tematu tak si myslim, ze tohle neuskodi. casem treba zjistime, ze to bylo moc, tak to seskupime a je to. dej tomu cas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 V poradku, jen jsem napsal neco do diskuze, pri poobedovem truneni me napadlo, ze tu prece jen neco chybi - sekce 'Detailingove sestavy do xxxxx CZK', coz by bylo pristupne zacatecnikum, kde by nekdo prisel, napsal rucnik, rukavici, odstranovac hmyzu, sampon,...., mikrovlakno, vosk... zkusenejsi by pak rekl, ze nema smysl investovat do veci maleho vykonu, ale setrit na vykony komplet a porizovat veci domu postupne, veci, co spolu technologicky fynguji atp atp, jen napad. a Michi by tam napsal treba 2-3 sestavy ruznych cenovych kategorii, co spolu funguji atp.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tak nějak na začátek chci podotknout, že tahle sekce je vlastně detail. fórum a jako fórum se určitým podobnostem s jinými, stejně zaměřenými fóry,nevyhneme. Jak říká Vitto. Návody, testy a články si radši dělejme sami. Může se zapojit každý. Koupí si přípravek a může o tom napsat recenzi i s fotkami. O to tady jde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 raym0n : v pohode, ja jsen napsal svoje myslenky taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Kluci.. potreboval bych poradit cim a jak cistite u kombika zadni roletu.. tak aby byla hezka bez fleku a map 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Já myslím že dobrý vypadá to celkem slušně, taky přihodím nějaký postřehy s produkty které jsem zatím vyzkoušel... btw nechtělo by to sekci ještě příslušenství pro detailing kde by byly mikrovlákna, leštičky a spol ? Upraveno Září 23, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 krása, takže vše prošlo a máme tu detaling sekci, super klucí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 tema detailingu je super mozu vkladat vlakna v jednotlivych sekciach aj iny ako detaileri Michi a spol? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Já bych neviděl problém, proč by nemohli, ale chtěli bychom tam zachovat nějaký pořádek a přehlednost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Vlákno může založit kdokoliv, stejně jako v ostatních sekcích fóra. Jen prosím nejdřív hledejte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Toto téma už bych nechal jen na vaše práce, vaší chloubu a podobné věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 ja bych ho mozna zavrel a at si pak kazdy udela svoje tema, nebo se udela par temat v prubehu casu prootze uz pred chvili tady nekdo psal jak cistit roletu a to je jasny, ze se nepodival ze je sekce interier.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.