Timil Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Me se osvedcilo do nich zespodu bouchat ona se nejaka voda vytrepe ovsem nejlepsi je mit kompresor a vyfoukat to ze spar a podobnych mist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 mám jen pumpičku na kolo :D tak jedine tou to zkusit :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 (upraveno) Prijde mi, ze pokud nemas kompresor, nebo fukar na listi, tak to nema smysl, i kdyz to dodatecne vytece, tak otrenim nenapachas tolik skody, jako pobuchovanim, nebo pokusy s pumpickou na kolo :D @Mys: ty jako hodlas pouzit DJ Tribble Mitt na spodek auta??!! Upraveno Červenec 8, 2015 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 no tak jasný že nebudu delat divadlo s pumpičkou ;-) néé, jen sem to blbě napsala, ted mám obyč a to zustane na spodek, ovce jde na vršek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Dnes bylo krasne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Paradni prace, co jsi pouzil za kosmetiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) tipuju to na dřevěné špalky :D :D ale teda lesk jak blesk Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) Hodinu jezdit dřevěným špalkem namočeným ve vodě po karoserii :D šampón - Chemical Guys: Citrus Wash & Gloss leštení - Chemical Guys V36 vosk - Chemical Guys Butter Wet Wax Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem Timil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 kdyby stači jen ten špalek co :D :D každopádně pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Dneska jsem dělal kámošovo 15 let staré auto s velmi poškrábaným lakem - černá základní barva. Dělal jsem na tom celý den - více jak 14 hodin a i tak jsou místa která by chtěla lakýrníka. Bohužel foto před jsem nedělal - začínal jsem ve 4 ráno. Majitel byl ale nadšen a to je důležité. Jinak jsem použil kosmetiku Riwax (mytí, clay, mytí, lehký brus, leštění, oplach Isopropylalkoholem a dvě vrstvy vosku.) Foto - kalkuačka S3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ja myslim ze i takhle to ie pecka a majitelovi se o tom ani nesnilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Dobra prace martine, kde bydlis? Kdybych mel nekdy cestu kolem, jestli bys mi koukl na prednich dverich na skrabanec od vetve. Dik m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Díky za pochvalu . Bydlím v obci Tísek u Bílovce - severní Morava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 To by slo. Kouknu na mapu a ozvu se, termin bych upresnil taky. Mam nejakou pastu od turtlewaxu ale to asi nebude to pravy orechovy na zanovni lak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 zdárek, pěkná práce. mám prosbu o radu, ať pročítám jak pročítám, odpověď jsem nenašel. kastli dělat nechci, je dorvaná škrábancema skrz černou až na bílej podklad, navíc stojím věčně ve městě u hlavní silnice a garage nevlastním. jde mi o tohle: když přejedu rukou po předním skle, tak je hrubý.pustím stěrače(i nový) a slyším jak drhnou po tom hrubým povrchu.navíc po ránu ve vlhku dlouho trvá než zmizí fleky jakoby od vodního kamene, ale ty vycházejí přímo z těch nečistot. potřebuju ten sajrajt před zimou dostat dolu(jízda s tím je o hubu) aby bylo sklo hladký a čistý. čím levnější, tím lepší. těžko budu před vánocema kupovat různý ironx apod, ikdyž pokud to funguje tak proč ne? nebo pokud víte o někom v karlovarským kraji, kdo by byl schopnej toto za rozumný peníz udělat(je to o domluvě, je mi jasný,že za kilo se nikdo ani nezasměje).díky za každou radu i odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Na to ti stačí clay :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 dík,na tohle jsem zapomněl, přeci jen jsem o clayování četl před 2lety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Kluci,cim osetrujete tesnici gumy na dverich aby neprimrzly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Už dlouho používám Swissvax Seal Feed, skvělý produkt, ale dost drahý. Z levnějších bych určitě doporučil např. http://www.detailingshop.cz/vyhledavani/?string=black+to+the 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Ja pouzivam VALETPRO CLASSIC TYRE DRESSING a zatim vsechno cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyTapia Odesláno Leden 19, 2016 Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 Středa tím líp, bude víc času, ať to má nějakou úroveň taky :-) Navrhuji rozvrhnout to do těchto dílů: 1/Předmytí, mytí a sušení 2/Čištění laku a clay 3/Leštění 4/Protekce (vosky a sealanty) 5/Interiér 6/Okna,disky a pneumatiky,plastové a pryžové části,motor Co na to říkáte? Zdar pane mistre!Chci se zeptat,to lesteni,po clay,to mam delat nejlip cim a jak?A pak voskovani...vosky a lesticky?diky za reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 drahy ale sa oplati ci? Už dlouho používám Swissvax Seal Feed, skvělý produkt, ale dost drahý. Z levnějších bych určitě doporučil např. http://www.detailingshop.cz/vyhledavani/?string=black+to+the 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Vubec si nedokazu predstavit, ze na save pneu pouziju stejny produkt jako na plasty... Na pneu pouzivam VP tyre dressing, na plasty v interieru Poorboys Natural look. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 ja tiez pouzivam rozdielne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 niekomu je to jedno a pouziva jeden na vsetko .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Napr poorboys dokaze aj s pneu spravit zazrak ;) ale tiez mam doma aj Dodo tyre dressing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 A čo je najlepšie na alu disky? Myslím vosk.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 @seib: http://www.detailingshop.cz/kola-a-pneumatiky/raceglaze-signature-nano-wheel-sealant-250ml-sealant-na-kola/ nebo vrstvit normalni a synteticke vosky http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/collinite-super-doublecoat-auto-wax-476s-250ml/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Colli mi na laku vydrzal ledva 3 mesiace takze na kolach asi nevydrzi nic, hybrid vydrzal 2 mesiace na kolach a na karoserii 9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Q2 wetcoat třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.