Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Prijde mi, ze pokud nemas kompresor, nebo fukar na listi, tak to nema smysl, i kdyz to dodatecne vytece, tak otrenim nenapachas tolik skody, jako pobuchovanim, nebo pokusy s pumpickou na kolo :D

@Mys: ty jako hodlas pouzit DJ Tribble Mitt na spodek auta??!! :blink:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dneska jsem dělal kámošovo 15 let staré auto s velmi poškrábaným lakem - černá základní barva. Dělal jsem na tom celý den - více jak 14 hodin a i tak jsou místa která by chtěla lakýrníka. Bohužel foto před jsem nedělal - začínal jsem ve 4 ráno. Majitel byl ale nadšen a to je důležité. Jinak jsem použil kosmetiku Riwax (mytí, clay, mytí, lehký brus, leštění, oplach Isopropylalkoholem a dvě vrstvy vosku.)

Foto - kalkuačka S3

post-502-0-29544600-1438634061_thumb.jpg

post-502-0-01209200-1438634094_thumb.jpg

post-502-0-13063400-1438634115_thumb.jpg

post-502-0-94954500-1438634153_thumb.jpg

post-502-0-03549700-1438634195_thumb.jpg

post-502-0-77832100-1438634218_thumb.jpg

post-502-0-81402600-1438634252_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdárek, pěkná práce. mám prosbu o radu, ať pročítám jak pročítám, odpověď jsem nenašel. kastli dělat nechci, je dorvaná škrábancema skrz černou až na bílej podklad, navíc stojím věčně ve městě u hlavní silnice a garage nevlastním. jde mi o tohle: když přejedu rukou po předním skle, tak je hrubý.pustím stěrače(i nový) a slyším jak drhnou po tom hrubým povrchu.navíc po ránu ve vlhku dlouho trvá než zmizí fleky jakoby od vodního kamene, ale ty vycházejí přímo z těch nečistot. potřebuju ten sajrajt před zimou dostat dolu(jízda s tím je o hubu) aby bylo sklo hladký a čistý. čím levnější, tím lepší. těžko budu před vánocema kupovat různý ironx apod, ikdyž pokud to funguje tak proč ne? nebo pokud víte o někom v karlovarským kraji, kdo by byl schopnej toto za rozumný peníz udělat(je to o domluvě, je mi jasný,že za kilo se nikdo ani nezasměje).díky za každou radu i odpověď

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Středa tím líp, bude víc času, ať to má nějakou úroveň taky :-) Navrhuji rozvrhnout to do těchto dílů:

1/Předmytí, mytí a sušení

2/Čištění laku a clay

3/Leštění

4/Protekce (vosky a sealanty)

5/Interiér

6/Okna,disky a pneumatiky,plastové a pryžové části,motor

Co na to říkáte?

Zdar pane mistre!Chci se zeptat,to lesteni,po clay,to mam delat nejlip cim a jak?A pak voskovani...vosky a lesticky?diky za reakci.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...