košin Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 jasně, zítra to tam už snad konečně napájím,...dneska byl zásek a nevyšel čas, navíc mám jinou svorkovnici u řidiče než ty, mám v ní tak 2x méně místa, takže to musím hodit někde před svorkovnici na drát... a ještě jedna fotka co jsem teď našel - cestou z Žamberku, akorát kvalita na prd, ale zkuste něco vyfotit na naši dálnici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 U ridice mas jinou svorkovnici, protoze ty mas jako ovladac joistick a ja mam takovy ten tercik, ale ty si s tim poradis ;) Jinak ty jsi jel ze Zamberku pres Nemecko, ze jedes takovou rychlosti? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 nejel, hold na mě čekala přítelkyně a kámoši a žízeň byla silnější :D pak jsem si po příjezdu dal 8 kousků během asi hodiny a krásně se mi spalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Tak to chápu :D , v tom případě, proč jsi jel tak pomalu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 není to nejmladší, ten počet kilometrů jde přečíst :D a víš jak vypadají naše dálnice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Já to rozjet takovou rychlostí tak mi ten volant vyskáče vibracema :D musím to nějak napravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 víš co je nehorší? to jsem si říkal taky a jel jsem do Chorvatska na dovolenou s obavama, že příjdu o ruce na dálnici, dojel jsem na slovensko a vibrace nikde... takže to je spíš českýma cestama :D jinak zítra konečně budou napojené ty ledky v klikách, dneska byla krizovka a oživování tatíkové Feldy, nechtělo se jí tahat naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 U mě to bohužel není cestama :D já jsem jel do Chorvatska před 3 týdny taky, ale vibrace pořád Příští týden to dám mechošovi at se na to koukně mě to už sere dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 ledky jsou na místě ale nejsem spokojen se svítivostí... asi slabé ledky, nebo moc velký odpor.. nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Vypadá to dobře :) no mohlo by to svítit víc,ale i tak je to hezké ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Kdyby to svítilo víc, tak by to bylo super , jak velký odpor jsi dával? Díval jsem se ještě jednou na fotku co jsi sem dával před pár dny a jde vidět, že jsi nepoužil čiré led. Nejlepší je, když použiješ čiré led s plochým čelem, kvůli lepšímu rozptylu světla (ploché čelo má úhel svitu tuším 120-140°) a odpor použít 590 ohm, pak to bude svítit perfektně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 odpor nevím kolik má ohmů, dal mi ho chlápek co mi prodával diody, že je to na 12v nejlepší... asi zkusím ty čiré rozptylky ať to má větší intenzitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 http://www.tipa.eu/cz/led-5mm-zelena-1800mcd-120-cira/d-83781/ koupím tohle, mělo by to být lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 škoda že nemáš lepší fotku ... ale takhle decentně podsvícené se mi to zdá pěkné. Já bych byl radši, aby to nějak neoslňovalo ... mě serou budíky, které mám do bílé. Udělám si asi vypínač na podsvícení auta .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 je to decentní až moc a měl jsem daný podsvit na plno, takže tam zkusím dát ještě ty rozptylky,chtěl bych to tak 2x intenzivnější a budu spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Košin ty máš svojí garáž ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 ne, dělám to na ulici před barákem...do konce roku snad bude hotový aspoň plácek u baráku,....co já bych dal za garáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Jo ták to jo :) my máme velkou zahradu,tak přemýšlím,že si pořídím tu plechovou garáž alespoň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 já mít velkou zahradu tak už mám garáž a celolak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 No my stavěli nový dům a tatínek postavil garáž na jeho feliciu,Octa se mi tam nevleze :D Postavil bych si svojí garáž,ale my tu bydlíme ve 3. stupni chráněné krajinné oblasti,tak žádat o povolení nemá smysl :D plecháč to jisti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 joo tak to je škoda no... my zas u domu nemáme zahradu, je to ve městě,je tam akorát místo vedle domu, kde si tatík postaví svojeho veterána Škodu 110R, kterou jsme spolu komplet zgenerálkovali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Máš nějakou fotku ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 jak přijedu domů od přítelkyně, tak nějakou vyhrabu a hodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tak slíbené fotky eRka :) a ještě takový dotaz na lidi co lepili folie na střechu: vadí moc když se mi odlupuje vrchni vrstva laku? bude na tom folie držet, nebo to budou vyhozené prachy? (přidávám foto) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Ty jo tuhle vadu laku jsem ještě nikdy neviděl na jiné barvě oktávky než je ta tvoje.. Viděl jsem spoustu oloupaných vrchních vrstev laku, ale pokaždé tato barva. Jinak s tou fólií si myslím, že to půjde přelepit, ale asi se to bude muset přebrousit Ale ať poradí odborníci. Tohle je jen můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Pěkná škodovečka :) musela dát hodně práce ! Jinak tuhle vadu jsem už někde na fóru viděl a myslím si že to jde řešit folii :) a nebo to přelakovat. Zde to řešili - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19607 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 ták dneska vyměněny ledky za rozptylky s větší svítivostí, je to trošku rozdíl no :D focena s jasem na plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Hned lepší ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Super, teď je to min. o 100% lepší , teď už jsi spokojenej že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.