Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

jasně, zítra to tam už snad konečně napájím,...dneska byl zásek a nevyšel čas, navíc mám jinou svorkovnici u řidiče než ty, mám v ní tak 2x méně místa, takže to musím hodit někde před svorkovnici na drát...

a ještě jedna fotka co jsem teď našel - cestou z Žamberku, akorát kvalita na prd, ale zkuste něco vyfotit na naši dálnici :D

post-24441-0-26368700-1378935731_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

víš co je nehorší? to jsem si říkal taky a jel jsem do Chorvatska na dovolenou s obavama, že příjdu o ruce na dálnici, dojel jsem na slovensko a vibrace nikde... takže to je spíš českýma cestama :D jinak zítra konečně budou napojené ty ledky v klikách, dneska byla krizovka a oživování tatíkové Feldy, nechtělo se jí tahat naftu

Odkaz ke komentáři

Kdyby to svítilo víc, tak by to bylo super :palec: , jak velký odpor jsi dával? Díval jsem se ještě jednou na fotku co jsi sem dával před pár dny a jde vidět, že jsi nepoužil čiré led. Nejlepší je, když použiješ čiré led s plochým čelem, kvůli lepšímu rozptylu světla (ploché čelo má úhel svitu tuším 120-140°) a odpor použít 590 ohm, pak to bude svítit perfektně :)

Odkaz ke komentáři

Ty jo tuhle vadu laku jsem ještě nikdy neviděl na jiné barvě oktávky než je ta tvoje.. Viděl jsem spoustu oloupaných vrchních vrstev laku, ale pokaždé tato barva. :blink:

Jinak s tou fólií si myslím, že to půjde přelepit, ale asi se to bude muset přebrousit :palec: Ale ať poradí odborníci. Tohle je jen můj názor.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...