Spooky1 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Smog:Ja myslim ze je tzm nema ani tak proto ze by byly nejdebilnejsi jako proto ze jich je na silnici nejvic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Ne ne Spooky já znám všechny i Karla ;) a i když k ním jezdí nejvíce OI, tak v podstatě mají ty dveře proto protože jsou tak udělané že tam je ta díra, Fábia, Toledo, atd.. to mají vyřešené, ale u OI né a proto se volily právě ty z OI pač tam jde krásně slyšet rozdíl ne/vytlumeno... Jak jsem psal jak tam pojedu tak nahraju v HD oba rozdíly a i z videa se to pozná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 kdy tam jedeš? :-D sám jsem zvědavý na změnu...a ta cena není zas tak hrozná, 4 pláty STP vyšly lehce přes litr, a máš to 50x75cm jeden plát, takže plošně je toho docela dost :) a nad tlumením podlahy jsem taky uvažoval, někde jsem četl, že to někdo vytlumil celé a říkal, že pak nejde vůbec slyšet hučení od kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Já mám teda vytlumen kufr a od ledna začínám nakupovat novou řadu STP a na jaře jak se budou měnit plasty a koberec pujde komplet podlaha, sloupky a když se zadaří tak i strop, ale to nejspíš nechám bejt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 nevydržel jsem kvalita na <-> bylo už šero..zatím hotové u spolujezdce, práce asi 3 hodiny, zítra přilepím káble a nahodím tapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Ty vytlumené dveře jsou prostě pecka taky bych se na to chtěl někdy vrhnout i s těma podložkama je to nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 není to tak hrozná práce, myslel jsem že to bude pracnější, ale dalo se to :) asi nejhorší je nalepit ten vnitřek, pak už je to pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Ja mám spíš strach ze sundáváni tapeců a hlavně z reproduktorů:D vubec nechápu ty vyhybky a další věci ohledně toho:D Ale tak mam par kamarádu co tomu rozumí tak snad za pulitra pomůžou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 se mi líbí jak se u váš všecko řeší za flašku :D :D fajný kraj :D já tomu taky moc nerozumím, ale zapojil jsem to správně :D tapec je sundaný raz dva, jen po obvodu pár torxů a pod madlem šrouby, pak škubneš nahoru a je venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 flaška je u nás univerzální platidlo :lool: a navíc zaplatíš flaškou a ještě ji spolu vypijete :lool: za pulitra sem teď sehnal vstřikování z dvoulitrové benzínové octavky:D Tak na jaře snad bude sranda:) Jinak díky za stručný návod jak to sundat to stačí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) Dobrá práce , taky se chystám vytlumit dveře, asi 2 roky mám nakoupenej tlumící matroš (nové repro a MDF podložky už mám dávno v autě), jen jsem se k tomu pořád nedokopal :D , jediný čeho se bojím, je vytáhnutí stahovaček, protože s tímto ještě nemám žádnou zkušenost ;) Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 není to taká hrůza, povolíš šrouby, pak si povytáhneš vodítko a pak ježek v kleci vytáhnout to ven celé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak jak to píšeš, tak to nezní moc složitě, ale v praxi to bude asi trochu jiný :D . Sklo jsi přilepil izolepou ke dveřím, aby ti nespadlo nebo jak jsi to řešil? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 pustíš si okno dolů abys povolil ty matky které ho drží v liště, dáš ho nahoru, přilepíš přes rám aby nespadlo a sjedeš kousek dolů a už jenom sundáváš stahovačku, já prvně vytahoval vodítko co je u kliky, natočil jsem celou tu stahovačku ve směru hodinových ručiček a vytáhl ven,..a kolem té spodní díry vede svazek kabelů, tak ten vycvakni a dej bokem ať ti tam nechytá o motorek stahovačky jak mi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Díky za podrobnej návod, až budu tlumit, určitě se mi bude hodit . Nejradši bych to udělal přes zimu, ale na to je potřeba asi určitá teplota. Sice mám garáž, ale v zimě tam je jen kolem 5-8°C, což je určitě málo..., jedině že by mi vypomohl Pan horkovzdušný ventilátor :D . Mám aji připravenej zesík s kompletníma kabelama, tak bych to asi udělal všechno zaráz, abych to měl komplet hotový, jen se k tomu dokopat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 já to dělal dneska, svítilo sluníčko tak se dělalo fajn, ale ke konci už bylo celkem zima, kolem těch 5° bych řekl..hlavně doufám že to neodpadne :D ale technického benzínu jsem spotřeboval dost, tak by to mělo držet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Pokud jsi podklad dobře odmastil, tak si myslím že to bude určitě držet a pokud jsi při lepení tlumící folii i nahříval, tak není co řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 toto budu robit až budu davat nový tapec na dvere ,inač ma do teho nigdo nedokope,aj pri montovaní sedaček byla dobrá kosa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Nebo je taky řešení tyto úpravy nechat až na jaro, kdy bude teplo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Vesničan a neumí si s tím poradit ? Styď se "sousede" :DD Jinak košin dobrá práce ! jen tak dále ! a ještě se chci zeptat jak máš pořešené repro v zadu ? možná si tu už o tom psal ale nechce se mi to hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Marku ty jsi vlastně z města že ano? :lool: tak ty mi helfneš když si chytrý měšťák teda skoro měšťak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Máro, co přesně potřebujdeš vědět ohledně zadních repro? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Já je tam hodil do zadních plastu jak mají být a celkem do dost drnčí ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) Máš v tom psaní trochu hokej :D . Jinak co jsi dával za repro? Předpokládám že koaxiální a tam ti to drnčení způsobuje, že ti výškáč naráží do toho plastu. Na toto jsou dobrý MDF podložky. Nejen že se plast zpevní a tolik nedrnčí, ale i výškáč nenaráží do toho plastu ;) EDIT: tyto kroužky jsem použil http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1673-MDF-krouzek-130-8mm Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Celkem velký hokej ! :D Už bych měl jít spát jsem mimo a košinovi to tu spamuji ! :D Zkusím to zítra vyřešit,aby to nedrnčelo. Navíc mám v tom napadané sklo,protože jsem ho všechno nevytáhnul z té mřížky.Jinak zadní sklo bylo vysypané předchozím majitel.Zapnul v -20 °C vyhřívaní zadního skla,a tak to ruplo i strýcovi na 1.8 OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Takže ty jsi s tím nic nedělal? Nejdřív teda odmontuj repro a vytahej všechno co tam nepatří a pak uvidíš, jestli se to nezlepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Já mám třeba repro jen ve předu ve dveřích... čím to je? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Asi ti je ze zadu někdo ukradl :D , ale pravděpodobnější bude, že už z výroby jsi měl jen přední repro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Spíš to druhé no :lool: protože tam nejsou ani kablíky žádné... nevadí i tak to hraje slušně a když budou nové a vytlumené dveře tak to bude páráda jen se k tomu přemluvit :lool: a vypalit nějyky ten litr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Konny nemusíš sundávat třeba stahovačku, není to opravdu třeba, to fakt pokuď chce pokrýt celou plochu dveří tak ti nikdo nebrání :) Duležité je aby se reprák měl od čeho odrazit a odrazovat se někde nahoře nebude že? Sice to na fotkách vypadá pěkne, ale tobě stačí v podstatě vytlumit tolik kam se dostaneš rukou pod stahovačku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.