košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 zadní repra mám zatím origo, ty až časem půjdou vyměnit, třeba když se bude dělat sub do kufru a s tou stahovačkou: když už jsem se v tom vrtal, a měl ty 2 pláty na jedny dveře, tak jsem to polepil celé, aby se ten plech zpevnil a nedrnčel a aby se tam udělala pevná ozvučnice v celých dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 dodělané dveře, už jenom nacvaknu mřížku repráku a krytku na světlo (které tam zatím není, asi časem nějak dodělám) tapec se mi zdá pěkný na to že ho chtěli vyhazovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Konny nemusíš sundávat třeba stahovačku, není to opravdu třeba, to fakt pokuď chce pokrýt celou plochu dveří tak ti nikdo nebrání :) Duležité je aby se reprák měl od čeho odrazit a odrazovat se někde nahoře nebude že? Sice to na fotkách vypadá pěkne, ale tobě stačí v podstatě vytlumit tolik kam se dostaneš rukou pod stahovačku :) Já bych to chtěl právě udělat pořádně, takže polepit co nejvíc plochy, takže tu stahovačku budu muset vytáhnout, ale podle toho co píše košin, tak to nevypadá moc složitě, to určitě zvládnu ;) dodělané dveře, už jenom nacvaknu mřížku repráku a krytku na světlo (které tam zatím není, asi časem nějak dodělám)tapec se mi zdá pěkný na to že ho chtěli vyhazovat :D Udělal jsi dobře, že jsi ty tapece zachránil , jen takový detail, chtělo by to i černý šroubky co drží tapec, ať je to komplet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 jojo neboj se, ty taky budou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak to je potom OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Vypadaji dobre ;) A co repra?Spokojenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Jasně že s PB musí být spokojen :D Pánové já se s váma hádat nebudu, jasně jsem napsal že to je na Vás jak si to uděláte... A co přesně by jsi chtěl se zadníma reprama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 sm0g: pokud to hádání myslíš ohledně toho lepení tlumení, tak já se nehádám :) . Neříkám, že by nestačilo vytlumit jen část dveří kde je repro, ale když mám nakoupený matroš na celé vytlumení dveří, tak to udělám celé, ať jsou dveře kompletně zpevněný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ahifi nesouhlasí z nahrání videa dveří, budou mi zaslány fotky podrobnějšího tlumení, mám je pak semka někam na forum dát? Do dveří reps. za reproduktor by měl být ještě nalepen 150x150x6mm tlustej plát kterej zabraňuje šíření zvuku po dveřích, 1 tento plát STP cristal stojí 700 korun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 ještě jsem repra nezkoušel pořádně, nechám je rozehrát a navíc ještě nemám ty řidičové dveře, uvidím jestli zítra ráno nebude moc kosa, ale s tím že teď je -4° tak to asi nevýjde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 No, hlavně ztlum bassy v předu na minimum a to na pořád, není dobrej když jsou přebassované, a to každopádně nech je zahrát aspoň 20 hodin, pak si dovol to solit.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 jasně basy mám na minimum a mám jen decentně hlasitost...další otázečka: co bste doporučili do zadu? četl jsem že origo výšky v zadních dveří nic moc, že je lepší dát koaxiály na původní místo, v platu by prý drnčely, jedině ho udělat z MDF..takže co by se hodilo k PowerBass S-6C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Hele, třeba co byl muj dřívější plán, ty chrastítka a vubec tam nic jinýho nedávej v zadních dveřích ty výškáče vyhodit, uplně zbytečná věc od škodovky, dále bych zrušil ty repráky co jsou v kufru vedle plata a nahradil oválama (i když bys dal ovály a ty v těch plastech nechal tak je přez ovály stejnak neuslyšíš) nebo když nechceš řezat do plata nebo tvořit, kup 13ctky hertze a budeš spokojen... Koaxiální repráky tam mužeš dát, ale musíš malino upravit ten držák, ale narveš je tam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 klasika je audiofil zostava ,do zadu len sub a nic aj tak vačšinou sedíš vpredu a ked niekoho vezieš tak ti je fuk jak to hra vzadu do zadu nechat ovaly a stlmit ich a radšej urobit ten sub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Do plata bych podle mě neezal, to je největší prasárna :/ Jak píše smog, ty po pocích kufru nahradit něčím kvalitnějším, ale rozhodně neodpojuj výšky v zadních dveřích! časem dej nějaký komenty k těm PB a vytlumeným dveím :) Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 No Já výšky zrušil za 1. nestíhalo to s ostatníma reprama a za 2. na pár měsícu jsem je nahradil PB výškáčama a to byla teprve řezba, ale už tam nechci žádný protože mám vyrobeno plato ze dřeva kam pujdou ovály na které si šetřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 dneska se jela Ostravou jízda na památku Paula Walkera, moc hezká jízda, bylo asi 500 aut, spousta octávek, příjemná atmosféra...doufám, že by nás byl hrdý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Nás bylo 300 :) taky jsem byl a málem jsem v koloně zrušil Octu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 dneska mi jeblo v hlavě a šel jsem dělat konečně ty druhé dveře... už jsem doma 20 minut a tepr začínám znovu cítit prsty :D ale stálo to za to, nejhorší byl vnitřní plech, to už začla být fakt zima a pak navíc nešel nasadit tapec, furt někde drhnul, tak jsem to asi 3x sundával a když už mi to tam sedlo tak jsem si uvědomil, že jsem nepřipojil táhlo na kliku :D takže ještě jednou abych se nenudil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 ked sa darí tak sa darí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Že se ti to chtělo v tom mrazu dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 když čučíš dva týdny na pravo a vidíš ten reprák, ten černý tapec, podíváš se na svoje dveře a udělá se ti z té šedé zle, tak ten mráz přežiješ :D navíc ten bílý ovladač na černých dveřích je lahůdka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Jo tak to chápu, že mráz šel v tomto případě stranou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 tak to nie je umenie to robit v garaži ale aby ti to držalo ,lepidlo ked je studene moc nedrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 neboj, při lepení jsem to nahříval a když jsem chtěl trošku posunout jeden plát tak to vůbec nešlo dolů, takže se nebojím, že by to nedrželo..ono to drží i v zimě ale je třeba dobře odmastit a důkladně přilepit a vyhladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 tak potom palec hore a nech te nebolí záda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 záda dobré, horší ty zmrzlé ruky a kolena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 tlumení zatím drží bez problému, takže jsem to asi udělal dobře :D teď už mi chybí jenom domeček na výškáč, původní je prasklý, tak si po novém roce zajdu pro nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Parádní panáčku velká pochvala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 díky, teď pořád uvažuju jestli ten spodek celý bílý, nebo černý a střed kolem rádia a řadičky bílý..nějak se mi líbí když v té černé "svítí" bílá jako na dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.