milhausek Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 vnější teplota nejde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 (upraveno) Zkus se zeptat ve škodovce na toto, v popisu je přesně to, co je potřeba. Já mám výhybku, také jsem krvácel když jsem jí platil, ale od té doby mám klid. Třeba to bude fungovat v pohodě a my co máme výhybku, si budem tlouc na hlavu. http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/acces...fc%3d0000000181 Upraveno Prosinec 27, 2010 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 ja ta vyhybka rozdelatelna ? zkusit to zbastlit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Zkus se zeptat ve škodovce na toto, v popisu je přesně to, co je potřeba. Já mám výhybku, také jsem krvácel když jsem jí platil, ale od té doby mám klid. Třeba to bude fungovat v pohodě a my co máme výhybku, si budem tlouc na hlavu. http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/acces...fc%3d0000000181 Tohle podle me fungovat nebude...cetl jsem o tom na nejakem foru a psali,ze je to na prd...Ma to radio s frekvencni vyhybkou lepsi signal?? jako jestli funguje zaroven taky jako zesilovac signalu? Nebo jak to vlastne funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Zkus se zeptat ve škodovce na toto, v popisu je přesně to, co je potřeba. Já mám výhybku, také jsem krvácel když jsem jí platil, ale od té doby mám klid. Třeba to bude fungovat v pohodě a my co máme výhybku, si budem tlouc na hlavu. http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/acces...fc%3d0000000181 To je jen jako redukce z jednoduchého fakra konektoru na dvojitý, který pasuje do rádia. ja ta vyhybka rozdelatelna ? zkusit to zbastlit ? Zbastlit to jen tak nepůjde. Jsou tam součástky, které se nedají jednoduše sehnat. (v malém množství už vůbec). Problém je i s fakra konektory. Cenově by to asi moc levně nevyšlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pohori Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 To je jen jako redukce z jednoduchého fakra konektoru na dvojitý, který pasuje do rádia. Zbastlit to jen tak nepůjde. Jsou tam součástky, které se nedají jednoduše sehnat. (v malém množství už vůbec). Problém je i s fakra konektory. Cenově by to asi moc levně nevyšlo. Kámoš mi to podle originálu udělal, funguje perfektně. Kolik dal za součástky nevím (živí se jako opravář elektroniky). Zaplatil jsem mu tisícovku jsem spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Pánové mám dotaz. Mám Bolero a Parrota 3100 bez MUTE boxu. Dá se parrot napíchnout do Bolera bez té mute jednotky? Z Parrota mi leze LINE+ a LINE- a MUTE signál. Zde jsou konektory z radia: Bolero_konektor_1_.pdf Bude to fungovat (při volání Bolero přeruší a jde signál z HF sady)? Tedy svorkovnice C 10. pin pro mute signál a 5. a 11. pro signál z HF. Předem dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 ano bude to tak fungovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Taky že funguje Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) Kluci,mel bych dotaz. Myslite,ze by se na bolero dala napichnout parkovaci kamera? Myslim ta original skoda...? Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem Maik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 jsou bolera-rcd510 které mají vstup na kameru... u vw určitě, u škodovky nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) u škoda to zatím není, jen u VW a to jen některá, vesměs od MR10 (žlutý konektor zezadu rádia) Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Diky za odpovedi:) Je to skoda,ptz jsem na aukru objevil peknou kamerku, tak ti,co maji columbuse a jde to na nem,tak se muzete mrknout:) Odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Jde na radio Bolero přidat DVB-T tuner? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Jakým způsobem se kóduje nová gateway při výměně (do přeface) kvůli Boleru. Předpokládám, že v centrální elektrice je v dluhém kódování potřeba zatrhnout vše co je ve výbavě.. ale nechce se mi to nějak spojit. Mám VAG 805. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 nechápu proč by se měla kodovat v centrální elektrice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Jakým způsobem se kóduje nová gateway při výměně (do přeface) kvůli Boleru. Předpokládám, že v centrální elektrice je v dluhém kódování potřeba zatrhnout vše co je ve výbavě.. ale nechce se mi to nějak spojit. Mám VAG 805. Pokud zítra přijedeš na sraz, tak ti to objasním :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 nechápu proč by se měla kodovat v centrální elektrice.. Děkuji za vyčerpávající odpověď. :) Pokud zítra přijedeš na sraz, tak ti to objasním ;) Bohužel, čuměl jsem na hokej, tak příští sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 (upraveno) Stalo sa niekomu že prestal fungovať display? Všetko ostatné funguje, rádio normálne hrá, len display ostal čierny, neviete kde by mohol byť problém? Asi to nebude jediný kus, lebo škodovka hneď uznala Bolero na výmenu, tak len chcem vedieť či sa s tým oplatí zaoberať alebo je na vyhodenie.. Upraveno Červen 20, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Mě ho taky měnili v záruce, prý vadný display. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Ako sa to správa, displej proste zhasne a už sa nerozsvieti ani po reštarte? Zatiaľ som v praxi také rádio nevidel, viem len, že nejaké Bolerá sa menia, bol na to prípis. Niekedy od jesene 2010 sa montujú rádiá s iným typom displeja, kde by už problém nemal byť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Oni sú vlastne dve.. :) na jednom asi pred polrokom len sčernal display a nepomohlo nič.. to bude ešte to strašie.. druhé bolo minulý pondelok odovzdané a za dva dni boli farebné zvislé pruhy, toto občas naskočí akože normálne ale dlho nevydrží.. takže asi ani iný typ displaya moc nepomohol.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest srsanek Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Zdravim chlapy,potřebuju nějaké bližší info o frekvenční výhybce.Jestli by měl někdo nějaký schéma.Konektory jsou k mání na netu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Řešil jste někdo, zda se dají otextovat CD v changeru? Nejsem schopen si pamatovat kde co je a vše s mp3 je popsané jako Datové CD (jinak v PC samozřejmě název má). V manuálu o tom není ani zmínka, tak to dost možná ani nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Zdravím panove, mam Bolero v SII... muzete mi prosim napsat vsechny hlasove prikazy k tomuto radiu? Znam jenom prikaz Media a to ciste nahodou, protoze jsem zkusil rict slovo media, aby me to preplo do polozky medii, ale nabidlo mi to mozne odpovedi vesmes jen pro telefon... Predem diky moc za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 pokud vím, tak Bolero nenabízí možnost hlasového ovládání.. vše co jsi dle mého ovládal je jednotka HF.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 aha, tak to jsi me moc nepotesil... jeste bych mel jeden dotaz co se tyka telefonu: vlastnim HTC Touch HD a nedari se mi zkopirovat tel seznam... vzdy to pise, ze tel. seznam neni k dispozici... jednou se mi nahrani seznamu do radia podarilo a fungovalo to dobre, ale kdyz se druhy den telefon znovu s autem sparoval(automaticky), tel. seznam byl o5 prazdny... ;) nevim co s tim a docela mi to mrzi, jinak je to spica... PS: ze Bolero neumi navigaci jsem vedel, ale ze neumi ani DVD, to uz me zarazilo... na tak velkou obrazovku je to hrich!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 máš nějaké kontakty na sim kartě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 mam, ale neprehraval jsem je do interni pameti telefonu, myslis ze by to mohlo byt tim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 zkusil bych jinou jednotku HF, když ani to nepůjde tak budeš mít asi smůlu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.