Janes360 Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Co to pre ma v konecnom dosledku znamena ta premiova jednotka ??? DA sa to neako spojazdnit aby mi to slo zo sucasnym MT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Jestli telefon nepodporuje rsap tak ne.. bud vymenit tel nebo jednotku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak nepomohlo to. Vcera boli rychle volby znova zresetovane... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Na Google Play som nasiel aplikaciu s RSAP ale aj tak to na mojom HTC ani S3 mini nefunguje. Aky MT s androidom doporucujete??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Do s3 mini som stiahol APLIKACIU rsap trial a podarilo sa mi pripojit a sparovat s autom ale pocas pripajania padne aplikacia a je koniec . Je mozne ze ked si zakupim s Google Play celu verziu tak to pojde??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hitman2 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 mozno to tu uz je, ale je tu toho dost vela a nechca sa mi to cele citat :) Chcem vymenit stream za bolero. Mam octavku 2 predface, r.v.2008. Pasuje aj bolero so superba? a co vsetko budem potrebovat vymenit este? Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Da sa boleru aktualizovat soft ? Skontrolovat aky je aktualny ??? a Odkial a ako novy soft nahrat ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 To janes a mas udelany na na telefonu ROOT... to je podminka aby to fungovalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 p2p nemam urobeny ROOT co to je vlastne??? A ako to urobit ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Bez Rottu ty aplikace nefunguji. Precti si poradne co dane aplikace pozaduji. Root se da udelat ale precti si neco co to obsahuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Dnes som vyskusa bratovu S 3 a ta nabehla ihned bez problemou takze to vidim na vymenu MT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Vie niekto aky je aktualny (posledny) FW na Bolero? Moje problemy s kombinaciou Bolero + original HF pretrvavaju: 1) rychle volby na telefon sa mi samovolne zmazu 2) Cislo mam ulozene vo formate "+421xxxyyyzzz" no ked mi niekto zavola, alebo ak som niekomu uz volal a chcem vyvolat cislo zo zoznamu volajucich, to uz je vo formate "+421 xxxyyyzzz" a tym padom cislo nevytocim lebo bolero mi napise Cislo neexistuje Tak som dufal ze mozno update na posledny FW by tomu pomohol. Pripadne vie to niekto spravit v BA a okoli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Vie niekto aky je aktualny (posledny) FW na Bolero? Moje problemy s kombinaciou Bolero + original HF pretrvavaju: 1) rychle volby na telefon sa mi samovolne zmazu 2) Cislo mam ulozene vo formate "+421xxxyyyzzz" no ked mi niekto zavola, alebo ak som niekomu uz volal a chcem vyvolat cislo zo zoznamu volajucich, to uz je vo formate "+421 xxxyyyzzz" a tym padom cislo nevytocim lebo bolero mi napise Cislo neexistuje Tak som dufal ze mozno update na posledny FW by tomu pomohol. Pripadne vie to niekto spravit v BA a okoli? Ja som si daval aktualizovan FW v skodovke v Karireali BA a stalo cca 30 €. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Zdravím. Nevíte náhodou jestli jde bez problému vymenit Bolero za stream aníž bych musle menit rámeček? Mám octavii II s climatronicem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Nebo takhle.Chtěl bych vymnít stream za Bolero. na co vše si dát pozor při koupi? Co jsem se dozvěděl,tak rámeček by měl psaovta ze streamu pokud Bolero bylo v Octavii,ze Supa bych musle koupit nový. Co se týče kodování ,tak prý to jde předkodovat gatway+PDC aby se mi parkovací snezory zobrazovaly na displeji (ne pouze akustický signál) ještě jiná dulžitá věc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Pro tebe by bylo lepší Bolero ze SII, což znamená i jinej rámeček. Pak možná výměnu gateway (záleží na MR) a pokud chceš zobrazování PDC tak i new jednotku PDC + další úpravy (záleží jestli máš senzory jen vzadu a nebo i vpředu). Vše je tu popsáno stačí si to jen pročíst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 No právě někdo píše ,že to nepůjde,někdo za sbez problémů tak nevim. Mám parkováaky jen vzadu. Na kolik by cca.vyšla výmena gatewa a nová jendotka PDC? Gateway by možná šlo jen nakodovat. Mám rok 2008 a kodovat věco jako má třeba facelift mi šlo jako třeba nasvicovaní do zatáček. (ale nevim jestli se to týká gateway) Jinak proč z SII_? Lepší by yblo právě z OII kvůli rámečku ze steramu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 A co jsem se dočetl na forum,tak snda nejaka výhybka,aby rádio hrálo dobře..Tak nevím jestli to za to stojí udělat si hezčí interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jestli mas MR 08 gateway menit nemusis...pro jistotu sem dej variantu tve gateway at mas jistotu... vyhybka na Bolero musi byt stoji cca 500 kc... mas totiz s nejvetsi pravdepodobnosti jedno tunerove radio a Bolero ma tunery dva. Proto ta vyhybka... PDC menit nemusis, ale potom se ti nebudou zobrazovat na nem parkovaky. Cena za fl pdc je kolem 500 kc plus prace na prepinovani... Clima, jestli nemas FL ovladani, pocitej cca 1000 kc plus dalsi prepinovani... Scitat snad umis... Co je ale nejlepsi, je zvuk.. Bolero hraje podstatne lip nez ostatni radia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Ale jo to zas není tak velká částka. No PDC byhc vyměnilat tam parkováky jsou. Jestli to stojí 500 tak pohoda. Poslendí věc teda Kolega tady psal,že by bylo nejlepsí radio ze SII .Nebylo by lepší co bylo v Octavii? rámeček po streamu by se nemusel měnit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Precti si tuhle sekci a pochopis proc bolero ze supa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jak píše P2P u MR 08 gateway měnit nemusiš. Bolero ze SII je pro OII před FL vhodnější z důvodu integrovaného čidla na regulaci jasu. Novej rámeček stojí cca 180,- kč. Vše je tu už mockrát popsáno. Jednotku PDC sice seženeš za cca 500,- ale je potřeba úprava elektriky a překódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 to ja si nechám překodovat.Jen nevím kolik si řekne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Neresil jste nekdo problem s prenosem pisnicek na SD kartu z Macu? Kdyz je tam zkopiruju mam je tam dvakrat jednou s podtrzitkem a ty nejdou prehrat, pise to chybny format dat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Chlapy kde najdu gateway abych překontroloval co tam vůbec mám? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Nad pedalem brzdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 spíš nad pedálem plynu vpravo, jde do ní modrý konektor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 No jo ... stejne musis sundat spodek a tam to uvidis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Co znamená to intgrované čido jasu v Boleru? že někdy svítí málo? Upřímně byhc radši koupil Bolero z OII,aby jsme nemsuel měnit rámeček. Je to tedy hodně špatný když to nemá to čidlo na jas jako má bolero z SII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ano je to spatne kdyz tam neni cidlo... proto se tam dava ze superba... ale tvuj boj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.