Přejít na obsah

BOLERO

Doporučené příspěvky

Ano je to spatne kdyz tam neni cidlo... proto se tam dava ze superba... ale tvuj boj...

Jo já ti věřím.Budu se snažit koupit do Supa. Ale jen sem chtěl vědět v čem je ten nejvetsi problém. Za tmy malo svítí nebo když na něj jde sluníčko?

Rámeček se mi neche z jednoho duvodu,protože jsme si koupil tu crabonovou folii do interieru a je to na ramecku tak byhc to zas musel vyhodit :-D

Odkaz ke komentáři

Vždyt píše že je ze Skody Octavie.

Aha už to vidím původně bylo ze SUpa. Už jsme zjistil podle čeho to poznam z octavie má vlevo nahoře tlačítko s notou. :-)

No uřpímně. Nechce se mi měnit rámeček . Bolero ze octavie pasuje normalne místo streamu bez vymeny rámečku. Z prvé fifnačně rámeček neco stojí a ten rámeček co mám mám polepený carbon folii,tak se mi to nechce vyhazovat :-D S tím jasem to nebude tak zlé ne?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj všichni potřeboval bych poradit jsem ve světě Octavia II relativně nový (teprve půl roku). Mám Octavia II r.v. 2004 (před FL) a mám tam Steam bez mp3, přemýšlím tedy o koupi Bolera nebo Amundsena, spíše ale jestli to pujde tak Bolera chci se zeptat co by bylo potřeba abych to do auta dostal a vše fungovalo jak má? Už jsem přečetl asi 60 různých stránek a stále jsem to moc nepochopil. Tuším, že bude potřeba nový Gateway a dále nevím jak to funguje s park. senzory, automat. klima s maxidotem a multifunkčním volantem. A jestli tak někdo nevíte orientační cenu, když nepočítam samotné Bolero na kolik by to všechno ostatní? A jestli nevíte o někom kdo to dělá a věnuje se tomu to by bylo uplně nejlepší než se s tím mordovat ( s mými minimálními znalostmi této oblasti) ? Prosím poraďte.

Odkaz ke komentáři

ahoj :) skúsim neodborne ale na rýchlo...

pri výmene potrebuješ novú Gateway, ak máš parkováky tak FL jednotku parkovákov + úpravu kabeláže.. ak by si chcel amundsena, tak aj GPS anténu..

pri predFL ti však na bolero/amundsen nebude zobrazovať climatronic... maxidot a MF volant pri správnom nakodovaní nie je problém s funkčnosťou..

a s montážou pozri do sekcie Clubové servisy a nikto si myslím s týmto nemá problém. dajú ti presné info + ceny čo to stojí :)

Odkaz ke komentáři

Díky moc všem za odpověďi ten PolarFis je docela zajímavá vychytávka . Měl bych ještě jednu otázečku právě vidím o pár příspětků výše, že při koupi Bolera zaleží i jaké je to Bolero to je pro mě docelá zajímavá věc já měl za to že je to stejné můžete mi poradit jak poznám Bolero, které půjde do O2 před Faceliftem r.v. 2004 ? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...