DanTe Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Tak to vypadá že mě v nejbližší době čeká setrvák :( Nemáte někdo řešení jak obejít nákup drahýho dvouhmoťáku? Protože co za něj škodovka chce je hrozná pálka :( Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Valeo jednohmota Ale tam bude asi někde zakopanej pes v něčem ne? Přeci nemají jen tak danej na tenhle model dvouhmoťák a na ostatní jednohmotu Nebude tam potřeba nějaký úpravy ještě někde? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 mrkni na dieselpower, tam se to řeší ;) edit: tak je to i tady Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 mrkni na dieselpower, tam se to řeší ;) edit: tak je to i tady Děkuji ti dobrá vílo Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Tak píšťalka včera poprvé poznala to hnusný studený bílý a asi se jí to moc nelíbí, protože dneska se jí mršce nechtělo do toho marastu vstávat, takže buďto je to holka paličatá a pohodlná, nebo odchází baterka, ale spíš to vidím na tu baterku :lool: A dneska jsme se spolu pěkně zatočili kolem dokola, až jsem byl překvapenej, jak mě ten zadek rychle v zatáčce předběhl, naštěstí to bylo u baráku v ulici a ulice je široká, takže k újmě nedošlo, každopádně parádní ranní budíček :D Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) Máš z toho pěknej pluh :D Lízátko drží? Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem partner1999 Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Máš z toho pěknej pluh :D Lízátko drží? Lízátko drží, naštěstí jsem plužil jen ten prašan u nás před barákem :lool: Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) No ale na silnici to musí být slalom nezi zmrazky od aut ne? Zase ale hezká zimní disciplína. :D Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem partner1999 Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) No ale na silnici to musí být slalom nezi zmrazky od aut ne? Zase ale hezká zimní disciplína. :D Čoveče ani ne, Praha je krásně splužená a uklouzaná, takže pohodička a téměř všechen snížek už začal pomalu tát včera, ale je pravda, že jízda od práce byla záživná včera :lool: Samozřejmě po téměř jarním počasí jsem takovej hnus v zimě nečekal (nečekané že)a v autě jsem neměl ani škrabku ani smetáček, takže jsem párkrát praštil dveřma, párkrát postahoval okýnka, oprášil čelní okno stěračema a pak jsem pelášil aby se to cestou oprášilo, určitě ze mě lidi jedoucí za mnou měli radost Já na takový blby co nejsou schopný auto odmést nadávám Ale tak přeci nebudu v obleku ometat auto rukama Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 pěkné ranní probuzení :D Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 No tak pokud jseš z Prahy tak asi v poho. Já jsem z Jablonného v Podještědí a drhnu spodkem o sních při standartní výšce a standartním nárazníku. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 No tak pokud jseš z Prahy tak asi v poho. Já jsem z Jablonného v Podještědí a drhnu spodkem o sních při standartní výšce a standartním nárazníku. Tak tam bych se asi ani nerozjel Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Dante nepřišla ti SZ? Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Dante nepřišla ti SZ? Sry, za poslední dobu mi psalo SZ tolik lidí, že jsem myslel, že jsem odpověděl, ale asi jsem to jen přečet a odpovědět zapomněl, pošlu ti v SZ pracovní mail kde jsem takhle přes den k zastižení Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 ...tolik oblíbené lízatko z Leona Cupry, kupoval jsem origo v Auto-Jarov a šli docela nahoru, co jsem tu tak čet, tak se kupovalo kolem 650Kč a včera jsem za něj dal 743Kč... asi vyšší DPH a jinej gang a jinak prej stále hledaj pomocníky na hrnutí sněhu. V celé ČR B) A k těm blinkrům: vím, žes to tady už psal, že to není hotový, ale současný stav se mi nelíbí. Ten předek je opravdu ee. Ale určitě máš vkus a do jara z toho bude krasavec ;) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 No doufám, že to do jara zvládnu, poslední dobou jsem furt unavenej a nemám na nic náladu a teď ještě to hnusný počasí, není vyhřívaný místo kde na tom makat :( Mám sice garáž s elektrikou, ale není vytápěná, takže tam je kosa jako prase :( Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Jakožto nový majitel okty a škodovky celkově se chci zeptat, kde najdu zástrčku na kabel VAGu u svojeho RSa? Mám takový tušení že mám v háji nějakou cívku a pak mi furt při startu bliká kontrolka service Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nevím,jak to mají RSka, ale u své oktule to mám vlevo dole pod volantem... V takovým "šuplíku" zapadeným :D. Ono se to dělá i na jiných místech? Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nevím,jak to mají RSka, ale u své oktule to mám vlevo dole pod volantem... V takovým "šuplíku" zapadeným :D. Ono se to dělá i na jiných místech? Však píšu že jsem nový majitel škodovky, takže netuším jestli to má více míst či niko-li :lool: Každopádně díky, kouknu se na ten zapadenej šuplíček :lool: Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Všechny octy mají tu zásuvku na stejným místě, tj. pod volantem v té přihrádce ;) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Všechny octy mají tu zásuvku na stejným místě, tj. pod volantem v té přihrádce ;) Díkes chlapi, konečně budu moct vyzkoušet ten kabel, co se mi už 2 měsíce válí doma na stole :lool: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Díkes chlapi, konečně budu moct vyzkoušet ten kabel, co se mi už 2 měsíce válí doma na stole :lool: Safra, taky bych bral :D Ale nechcou se mě do toho cpát peníze, když otec má jeden. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) Tak jsem tu mojí potvoru dneska vykoupal :) Tady před koupáním Tady už jsme vykoupaný :D No a takhle to vypadalo asi tak minutu po spláchnutí, kosa neskutečná, ale nemoh jsem ji nechat tak zasolenou :P Hmm koukám na foto a evidentně bude potřeba zatmelit pořádně blinkry, nějak se to rosí Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Taky jezdim v zimě na wapku, přece jen je to lepší než na tom mít tu hnusnou sůl... Taky jsem koukal jak to máš zampžený :D ším se to chystáš lepit? :) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Kámoš z honda-clubu prodává věci od würthu a oni mají tmel na světla jako se na lepení používá z fabriky, tak si ho koupím a vemu to tím, rovnou tím pak zalepím přední světla až budu dělat konečně ty brejle :) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Tak právě jsem zůstal stát v Čakovicích u Globusu a auto nechce nastartovat :-( Otočím klíčkem a vůbec nic to nedělá, vypadá to asi na baterku, nebo nedejbože startér? :-( EDIT: Tak baterka to asi není, táta mě přijel nastartovat přes kabely a ani ťuk, všechno funguje, elektrika, kontrolky, radio, světla, a po otočení klíčkem to v motoru jen cvakne, takže to je asi startér Půjde to zjistit přes diagnostiku jestli odešel? Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ajajaj tak to je nemilé Určitě, zkusil bych to píchnout na kabel. Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 A co kable ku starteru?. Starter samotny neodide len tak zrazu. Vobec nepotoci? Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Giancarlo: Bohužel vůbec nic ani ťuk. Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky