Přejít na obsah

Šulcikovo eReSo

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Tak aby se neřeklo že jsem umřel, tak už mě došla trpělivost s tím se dívat na to, jak je to RSko obouchaný a na pár místech orezlý po bývalích majitelích, takže před prodejem ho dávám do kupy, dneska jsem odstrojoval a pak mě do konce týdne čeká kytování, broušení, lakování atp. však to znáte :D Jinak jsem přišel na to, jak se o to "krásně" předemnou starali a upravovali, všechny mřížky nastříkaný sprejem bez základu na plasty, takže se to parádně loupe, no a boční lišty a na nárazníku to samý, opět bez základu na plasty a bez plniče, takže loupando grando :D LP blatník totálně orezlý, nikdy neošetřený, již jednou kytovaný, hrany dveří se loupou, takže taky prasácká oprava po ťukanci, neoriginální podběhy popraskaný, absolutně nesedí :angry: No práce jak na kostele :loool:

post-14778-0-22361600-1389805298_thumb.jpg

post-14778-0-61301100-1389805316_thumb.jpg

post-14778-0-17132200-1389805344_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Bohužel mám tři auta a ve dvou už mám nastrkanejch takovejch peněz, že když bych je prodal, tak bych strašně tratil, takže jediná volba je oktáva, kdybych si nekoupil civica, tak si jí nechám, ale teď už není cesty zpět :)

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Tak PP blatník a lišta Z nárazníku nalakovaný, na to že to je sprejem to vypadá až moc hezky :lol: No a přední nárazník zakitovaný a obroušený, ještě mi zbývá plnič a lak a bohužel furt sháním ten LP blatník, už jsem psal všude možně a nikde nemají v mojí barvě, proklínám tě pastelová šedá metalízo! :smich: Asi mi nezbude nic jiného, než koupit v jiný barvě a opět nalakovat, ale to furt nechávám jako tu nejhorší variantu :loool:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Achjo s tím mým autem to je furt něco, prozměnu odešla stahovačka LP dveří a samozřejmě ruplo to vodící lanko, takže jsem už psal jELDovi jestli mají novou a za kolik :( Že já blbec jim to auto v těch Áčkách tenkrát nenechal, když mi dával 70 tisíc :-/

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak prosím o uzavření a asi i smazání tohoto topicu, auto už je pryč, nakonec to dopadlo tak, že jsem měl bouračku, kdy vrak auta byl prodán v internetový aukci a zájemce si ho včera odvezl, nejspíš se po opravě bude nacházet na prodej v Brně ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Je to jak píše MirajZz, já ji ťuknul a přes pojišťovnu prodal, ten člověk to takhle opravil.

Eli: No dost si brala olej, něco tam hučelo když člověk couval. Opravovali se zadní dveře a PZ bok, moc se lakování doma nepovedlo, je to vidět a potom na PP blatníku je jen barva bez čirýho laku, P nárazník jsem opravoval kitem na plasty a už se nestříknul. A vypadá to, že na něj nikdo nesáhnul. Jako za ty peníze by to asi šlo, ale já bych jí být tebou nebral, ve finále budeš cenově na tom samém jako kdyby jsi koupil nějakou za kilo. Jinak je to holota, nemá to xenony, opěrku, climatronic

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 3 měsíce později...

Takže umyto a od koupě provedeno pár drobností:
Olej v motoru i převodovce + filtry
Př. brzdové hadice
Vyměněny mřížky v nárazníku za černé (byly tam podomácku stříkané)
Osram diadem do př. blinkrů
Vnitřní kloub na poloose + obě manžety
Perfektní flat stěrače Heyner
Opravena koroze na Spiderech, kvůli které ucházeli
Namontovány koaxiály od JBL dozadu (když jsem to koupil tak tam prostě nic nebylo :D )
Dále se mi zasekl zámek levých zadních dveří tak, že nešli ani otevřít zevnitř, takže sem musel zámek vytrhat sikovkama po miniaturních kousíčkách

Další plány s autem jsou:
Nechat zbrousit a přelakovat zadní lemy + stříknout ten flek kolem nádrže
Dořešit ostatní zámky, pravý zadní neodmyká, levý přední nerozsvědcí lampičku
Namontovat repro a tlumení do předních dveří, které mi leží v pokoji, ale čekám až k tomu bude počasí
Sehnat loketku - Hotovo
Rozvody a řemen příslušenství
Střední díl výfuku se trochu ozývá
Dodělat MaxiDot + nejspíš Maxi-k a tempomat
Možná marčítka dopředu, ae tím si nejsem ještě jistej
Dodělat další klíč, který mi předchozí majitel slíbil, ale zřejmě už nedodá
Plus pár dalších drobností :D

A až přezuju tak zapsat 18-ky O:)

post-47959-0-43166800-1457797051_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Díky :)
Většinu věcí co jsem psal tak plánuju udělat v létě, protože teď jsou trochu krátké finance, kupoval jsem dopředu nový gumy (Vredestein Ultrac Vorti) a 18" nejsou levná záležitost :D Jinak technický stav je v dobrým stavu, vizuálně už to je horší, interiér potřebuje vytepovat ale jinak je v pohodě, horší je exteriér, kde se projevuje že auto nebylo nikdy garážovaný, žádný velký problémy s korozí nejsou, ale na hodně místech jsou důlky od kamínků nebo neupatrného zacházení až na plech, takže tam jsou rezatý flíčky + je vidět že předek byl lakovanej + né moc povedený lakování některých částí doma sprejem od danteho :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...