Přejít na obsah

Zimní pneumatiky

Doli

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Guest tomcat007

letos jsem zavrhnul barumky...ty už nechci...takže jsem zkusil Firestone winterhawk 2 evo, uvidíme zatím je mám na autě týden a najezdil na nich cca 500 km, jenže na suchu a teď i teple...takže jaký budou na čvachtě a sněhu se uvidí....snad nezklamou...zatim jen vim, že oproti barumkách...fakt tichý :)

Odkaz ke komentáři
Možno by to mohlo byť profilom, ale keď Lubo píše, že má 16 na zimu aj leto, tak to môže byť aj gumami. Ja som minulý týždeň išiel tak ako vždy do zákruty(odbočky) pri nás(taká 100°) a cítil som mierny drift od zadných kolies na zimných :palec:

Trošku off topic, ale když mluvíš o těch driftech, jezdím tu s pickupem Chevrolet Colorado a ten jak má lehkou prdel, silný motor, náhon normálně jen na zadek a jetště je to na písku a štěrku, tak hrabe furt, zatáčky smykem, no úplně jiný požitek než okta :-)

Odkaz ke komentáři
dnes mi prisli dunlopi rpzmer 205/55 r16 tak som zvedavy ake budu na snehu, do garaze mam mierny kopcek dufam ze nesklamu hned doma ked napadne prvy sneh

No snad ho máš aspoň rovně - my ho máme do zatáčky, na jejíž vnější straně je ještě zídka, a i se starou dobrou 110 ze zadním náhonem jsme museli vždy odmetat a sypat:-/

S Oktou to vždycky musím tak nějak dobře napálit, abych se dostal za zatáčku, pak si couvnu rovně a na druhý zátah většinou vyjedu:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...