Přejít na obsah

Zimní pneumatiky

Doli

Doporučené příspěvky

No snad ho máš aspoň rovně - my ho máme do zatáčky, na jejíž vnější straně je ještě zídka, a i se starou dobrou 110 ze zadním náhonem jsme museli vždy odmetat a sypat:-/

S Oktou to vždycky musím tak nějak dobře napálit, abych se dostal za zatáčku, pak si couvnu rovně a na druhý zátah většinou vyjedu:-)

hej mam ho rovne len musim cuvat a brana nie je dost siroka tak sa bojim toho ze ma neako hodi do boku ... vlastne na mojej foto je odfotena na tom kopceku

Odkaz ke komentáři

Tak vida... v TESTU vyšly Barum Polaris II jako nejlepší, hned za Conti TS830, které byly jako referenční. Ale proč v testu chybí značky jako Good Year, Nokian, Dunlop....?

Asi proto, aby byla Barumky nejlepší.....Teda hned za koncernovou jedničkou, že....nebo je to jinak? ;)

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
  • o 5 týdnů později...

Mate nekdo zkusenosti s Continental TS-830 (195/65 R15 91H)? Vsude v testech je strasne chvali, takze bych si je mozna koupil.

Jen a jen dobe zkusenosti, mam je na LKcku od zacatku (odkaz), a jsem naprosto spokojen, nemam duvody prechazet k necemu jinemu. Tiche, spolehlive a na 16" discich (205/55 R16, letni mam 17") cenove dostupne.

Guma mj. stale dobre umistena ve vsech moznych testech s velmi vyrovnanymi vysledky - jsou mozna lepsi gumy, ale maji zase horsi vlastnosti v jinych dulezitych parametrech...

Pro pouziti v nasich zemepisnych podminkach jsou tyto gumy zcela idealni, a to i cenove.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem jiz psal, nemam s profilem 205/55 R16 na zimnich gumach zadny problem, na letnich jsem na 17", ale na tech 16"kach to je v zime paradoxne tissi, pohodlne a bezpecne.

K memu LKcku by asi 15" vypadaly uz moc male a divne, cenovy rozdil rad vyrovnam, neni to nic strasneho, vzhledem k porizovaci cene meho modelu.

Odkaz ke komentáři

No já si myslím,že zimní 17" na Octavii nepatří.Viděl sem už třikrát OII v zimě na 17" a byly v prdeli (nerozjeli se pomalu ani na rovině).OII má sama o sobě špatně rozloženou váhu.Mám jí čtvrtou zimu a o proti OI vyjedu tak 70% a v gumách to není(co se týče dezénu).Proto si myslím,že 17" v zimě jsou na OII veliký.Brácha má superba a tam ty 17" v zimě snese.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...