Přejít na obsah

Jednotlivé prevedenia interiéru


160R

Doporučené příspěvky

Rádio v 2. príspevku je buď rádio Bolero, alebo navi Amundsen. Na prvý pohľad sú rovnaké, rozdiel je len v popise tlačítok.

Základné rádio Blues je zasa podobné s rádiom Swing, akurát Blues nemá CD mechaniku, len slot na SD kartu. Blues a Swing sú jediné rádiá, ktoré nemajú oddelený displej od ostatnej elektroniky. Foto v prílohe.

Swing.jpg

Odkaz ke komentáři

Upevnenie rádií je ešte horšie - bez šróbov a bez rámika. Stačí univerzálny vyťahovák a rádio vyberieš skôr, podstatne skôr, než pôvodne so šróbami pod rámikom. Ono celkovo v OIII je množstvo technologických ústupkov voči OII, proste ide sa za čo najnižšou cenou. Ak by som chcel byť veľmi zlý, tak by som povedal, že pri vývoji šli odkukávať do Hyundaiu a Kie, ako sa robia lacné autá :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Upevnenie rádií je ešte horšie - bez šróbov a bez rámika. Stačí univerzálny vyťahovák a rádio vyberieš skôr, podstatne skôr, než pôvodne so šróbami pod rámikom. Ono celkovo v OIII je množstvo technologických ústupkov voči OII, proste ide sa za čo najnižšou cenou. Ak by som chcel byť veľmi zlý, tak by som povedal, že pri vývoji šli odkukávať do Hyundaiu a Kie, ako sa robia lacné autá :angry:

 

S tou honbou za nižší cenou musím souhlasit. Včera jsem si vyzvedl novou služebnou OIII Combi, Elegance, katalogová cena téměř 800000Kč. Některé detaily mě ale hodně zklamali. Např. podlaha v zavazadelníku. Nemám dvojitou (měl jsem si ji nakonfigurovat :wallbash: ). Překližka je jen uprostřed, kde musí být aby zakryla díru pro rezervu. Na ní je přilepený koberec, ale tak, že kraje má je volně položené. A jak prodejce špatně upnul síť, tak na dvou místech je kraj koberce zahnutej nahoru. Vypadá to opravdu hodně levně. Přitom kdyby byla překližka pod celou podlahou a kraje koberce zahnuté a zalepené pod ni, tak to bude o 2 stovky dražší, ale vypadat to bude 100x líp.

Podobně panty víka kufru. Koukal jsem na ně jak na zjevení :o . Nevím jak to mají levná auta, ale v oktávce to vypadá super levně.

Například i to rádio. Mám tam Bolero. Vůbec se mi nelíbí rámeček. Je to hrozně velká hladká plocha. Přitom by asi stačilo jen přidat nějakou lištu nebo vybrání. Rádio má ale hromadu možností. Jednak se pomocí něho vše nastavuje (sedadla, světla, vše), dají se na něm zobrazit i statistiky, funguje pro telefon i (překvapivě) jako rádio :).

Z telefonu se stáhne seznam i s fotkama, na stanice rádia se dají dát ikony (co podle mě měli udělat již ve výrobě - byla by to pro ně drobnost a vypadalo by to velice dobře), zobrazení parkovacích senzorů ukazuje i dráhu auta dle natočení volantu. A další drobnosti, které potěší.

 

K funkčnosti auta nemám nejmenší výtky. Jen ty levně vypadající detaily :(.

Jo, a chybí odkládací schránka nahoře na pabulce. Tu opravdu postrádám.

Odkaz ke komentáři

Nemůžu si pomoct, ale v případě tohot modelu si nenechám ujít jedovatou poznámku o nemožnosti přestaveb jiných verzí na RS look, vzhledem ke snížené karoserii nepůjde jen tak vyměnit obložení sloupků apod :-), takže šetřete páč si budete muset koupit origo RS. Já jsem klidnej, páč na něj mít asi nikdy nebudu :-).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...