160R Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 V prílohe foto interiéru najnižšej výbavy - Active, prevedenie interiéru Zipp Black. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 V prílohe foto interiéru strednej výbavy - Ambition, prevedenie interiéru Coeus Black a Coeus Gray. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Jsou uz i nejake fotky jednotlivych palubaku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Ta druhá varanta už celkem ujde ale ten 4-ramený volant je tragédie a ty plochý lichoběžníkový výdechy větráku jsou taky hrozný. Jinak auto parádní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Fotky palubných počítačov bez maxidotu a s jednofarebným maxidotom zatiaľ nie sú. Pridávam ale interiér Elegance - prevedenie látka Crinkel Black a Beige. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) A co rádia? docela by mě zajímalo rádio označené jako entry které je v základu elegance a asi i ambiente ??? to co je v druhém příspěvku vypadá jako příplatkové bolero které je tady Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Rádio v 2. príspevku je buď rádio Bolero, alebo navi Amundsen. Na prvý pohľad sú rovnaké, rozdiel je len v popise tlačítok. Základné rádio Blues je zasa podobné s rádiom Swing, akurát Blues nemá CD mechaniku, len slot na SD kartu. Blues a Swing sú jediné rádiá, ktoré nemajú oddelený displej od ostatnej elektroniky. Foto v prílohe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 blues je dotykový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Nie, Blues a Swing je bez dotyku. Dotykové je jedine Bolero a potom navigácie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 takže to jsou úplně jiná rádia než v G7, Leonu a A3??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 přesně tak, vše je tvarově atyp a fcí se podobá jen polovina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 tak to jsem si myslel, že platforma určuje i vnitřnosti rádií, když navi v Autosalonu vypadala naprosto stejně jako navi v G7 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 a upevnění do palubky je jaké? klasika 4 šroubky pod rámečkem, aby se dobře kradlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Upevnenie rádií je ešte horšie - bez šróbov a bez rámika. Stačí univerzálny vyťahovák a rádio vyberieš skôr, podstatne skôr, než pôvodne so šróbami pod rámikom. Ono celkovo v OIII je množstvo technologických ústupkov voči OII, proste ide sa za čo najnižšou cenou. Ak by som chcel byť veľmi zlý, tak by som povedal, že pri vývoji šli odkukávať do Hyundaiu a Kie, ako sa robia lacné autá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak je to ale pomalu s každým novým modelem, katování kostů je neúprosné, bohužel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Pridávam foto ďalšieho prevedenia interiéru. Bližšie info ale nemám, len foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Interier určite zaujímavý, ale chcelo by to cierny strop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 dotaz - umí swing v O3 zobrazovat údaje z couvacích senzorů tak, jak to umí swing v OII/FII/SII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 nevim, jak je to se senzory v OII, ale OIII ukazuje na displeji auto a vybarvujici cary s priblizujicim objektem za autem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Bolero + navigace zobrazují tak, jak je nakresleno v návodu k obsluze str. 129, obr. 132, takže swing to ukazuje jen čárkama nějak podobně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Nevim, jak je to uvedeno v navodu k obsluze (zatim jej jeste nemam - jestli mas v elekt.podobe k OIII, budu rad kdyz se o nej podelis). U swing to zobrazovalo carky, ktere se postupne vybarvovaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Nevim, jak je to uvedeno v navodu k obsluze (zatim jej jeste nemam - jestli mas v elekt.podobe k OIII, budu rad kdyz se o nej podelis). U swing to zobrazovalo carky, ktere se postupne vybarvovaly. návod k obsluze zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest obor Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Upevnenie rádií je ešte horšie - bez šróbov a bez rámika. Stačí univerzálny vyťahovák a rádio vyberieš skôr, podstatne skôr, než pôvodne so šróbami pod rámikom. Ono celkovo v OIII je množstvo technologických ústupkov voči OII, proste ide sa za čo najnižšou cenou. Ak by som chcel byť veľmi zlý, tak by som povedal, že pri vývoji šli odkukávať do Hyundaiu a Kie, ako sa robia lacné autá S tou honbou za nižší cenou musím souhlasit. Včera jsem si vyzvedl novou služebnou OIII Combi, Elegance, katalogová cena téměř 800000Kč. Některé detaily mě ale hodně zklamali. Např. podlaha v zavazadelníku. Nemám dvojitou (měl jsem si ji nakonfigurovat ). Překližka je jen uprostřed, kde musí být aby zakryla díru pro rezervu. Na ní je přilepený koberec, ale tak, že kraje má je volně položené. A jak prodejce špatně upnul síť, tak na dvou místech je kraj koberce zahnutej nahoru. Vypadá to opravdu hodně levně. Přitom kdyby byla překližka pod celou podlahou a kraje koberce zahnuté a zalepené pod ni, tak to bude o 2 stovky dražší, ale vypadat to bude 100x líp. Podobně panty víka kufru. Koukal jsem na ně jak na zjevení :o . Nevím jak to mají levná auta, ale v oktávce to vypadá super levně. Například i to rádio. Mám tam Bolero. Vůbec se mi nelíbí rámeček. Je to hrozně velká hladká plocha. Přitom by asi stačilo jen přidat nějakou lištu nebo vybrání. Rádio má ale hromadu možností. Jednak se pomocí něho vše nastavuje (sedadla, světla, vše), dají se na něm zobrazit i statistiky, funguje pro telefon i (překvapivě) jako rádio :). Z telefonu se stáhne seznam i s fotkama, na stanice rádia se dají dát ikony (co podle mě měli udělat již ve výrobě - byla by to pro ně drobnost a vypadalo by to velice dobře), zobrazení parkovacích senzorů ukazuje i dráhu auta dle natočení volantu. A další drobnosti, které potěší. K funkčnosti auta nemám nejmenší výtky. Jen ty levně vypadající detaily :(. Jo, a chybí odkládací schránka nahoře na pabulce. Tu opravdu postrádám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Nemůžu si pomoct, ale v případě tohot modelu si nenechám ujít jedovatou poznámku o nemožnosti přestaveb jiných verzí na RS look, vzhledem ke snížené karoserii nepůjde jen tak vyměnit obložení sloupků apod :-), takže šetřete páč si budete muset koupit origo RS. Já jsem klidnej, páč na něj mít asi nikdy nebudu :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Kvalitka. Foto z briskoda fóra, když jsem něco googloval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 A není to potah? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 http://www.briskoda.net/forums/topic/285820-vrs-estate-in-meteor-grey-pics-wanted/ Ne, ale je to "celokozeny" provedeni za priplatek tusim 7k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 super, taky jsem si to tak objednal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Super jakože to je celý pokrčený aušusácký na novym autě po pár km? Nevím, možná to jsou nějaký "předprodukční"/nultá série, ale je to sakra děs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 jé ja na to tak nekoukal , jen jsem koukal na barvu a provedení , jestli se to bude takle krčit tak budu teda pěkně nasranej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.