Přejít na obsah

plánuje někdo OIII

Doporučené příspěvky

Tieto su to, ale hned mi vraveli aj ked som este nespecifikoval tieto veci, ze momentalne je cakacka na combi 24 tyzdnov. Tiez mi to povedali vo viacerych predajniach.

Digitálny rádiopríjem - DAB

Disky kolies z ľahkých zliatin ALARIS 7,5J x 18 ́ ́ (225/40 R18)

DRIVE SET UP - voľba jazdného profilu

Komfortné telefonovanie s Bluetooth, s hlasovým ovládaním

Navigačný systém AMUNDSEN s CD, so vstupom pre SD kartu a USB, s mapovými podkladmi Európa

Osvetlenie priestoru pre nohy vpredu a vzadu

Parkovacia kamera
Parkovacie senzory vpredu a vzadu

Predĺžená záruka na 5 rokov, do 150 000km

Predné hmlové svetlomety s Corner funkciou - čierne

SOUND SYSTEM CANTON (10 reproduktorov, digitálny equalizér, subwoofer)

SUNSET - sklá s vyšším stupňom tónovania od B stĺpika (možné len s PH4)

Športový paket Dynamic - športové sedadlá vpredu s integrovanými hlavovými opierkami, prahové nástupné lišty

PKX Športový podvozok

PH5 Vyhrievané čelné sklo

PW7 Vyhrievanie predných a zadných sedadiel

Odkaz ke komentáři

Ono to mozno je aj preto ze tam je rozdiel 1000E medzi vyhrievanym celnym sklom a pridavnym kurenim, teda aspon v mohom pripade to bol jeden z dovodov, proste mi nestalo za to priplacat si za pridavne kurenie na benzinovom motore, ktory sa raz dva zahreje, ale nechcel som prist o to co pisal Patrik. Aj tak je uz cena auta uz tak vysoka, ze som chvilu aj rozmyslal, ci nezoberiem novy superb :).

Odkaz ke komentáři

Tak v CZ je rozdíl příplatku za vyhřívané přední okno a webasto 20.000,- Kč, tenhle rozdíl se trochu ještě smázne v ceně pojištění předního skla, kdy pojistka na vyhřívané sklo je násobně vyšší než klasika, další problém přináší vyhřívané sklo v podobě útlumu signálu na mobil, bohužel se tak musí připlatit ještě za bezdrátové spojení s vnější anténou, což je 7.000,- Kč.

No a Webasto? to je vyhřívání všech oken najednou (proč mít rozmražené přední a boční stejně škrábat?) a navíc jako bonus teplo v autě a předehřátou vodu v motoru. Řekl bych, že přidaná hodnota je víc než ten rozdíl v ceně.

Odkaz ke komentáři

Patřím do klubu těch, kteří mají vyhřívané přední sklo. Nezávislé topení by bylo určitě skvělé, hlavně u nás na horách, ale příplatek takového charakteru by mi nikdy neprošel.

Za sebe říkám, že si ho dám příště znovu. Sice musím škrábat i boční okna, ale všichni víme, jak to je, že často než začne čelní sklo odtávat od teplého vzduchu z topení, stíhne po vyjetí ještě znova zamrznout. To samé platí, když je rosa, nutno delší dobu stírat, aby bylo okno čisté, protože se mlží z venčí. S vyhřívaným sklem ne. Když někde zastavím a čekám na manželku, prší, příjdu do auta vlhký a pod. tak se samozřejmě skla skla zamlží a pak stačí jen zmáčknout knoflík. Drátky mě rozhodně ve skle nevadí, všimnul jsem si jich pouze první půlden a od té doby nic. Samozřejmě Webasto je Webasto, ale když není tat toto + vyhřívané sedačky stačí (pak je jen nejslabším místem studený volant). Honza

Odkaz ke komentáři

Také mám vyhřívané čelní sklo a dokonce i nezávislé topení (kupoval jsem předváděcí vůz, netuším, proč to někdo takto zkombinoval). Na drátky v čelním skle jsem si rychle zvykl. Je pravda, že když je teď na podzim slunce níž jsou proti světlu výraznější. Ale víc vnímám stopu po kamínku, který stěrač táhl po skle.

Kdybych se měl rozhodnout mezi webastem nebo vyhřívaným sklem, vybral bych si čelní sklo. Ze stejného důvodu jak to popsal HONZAV1.

Odkaz ke komentáři

proč bych neměl vyhřívaný sklo, mám, a v druhým autě webasto, takže můžu porovnávat velice dobře, na případ, kdy přijdu "vlhkej" do auta stačí zapnout klimu, je to účinější a funguje i na boční, pokud se okna potí pravidelně, tak je někde něco špatně, protože to přeci není normální,

ale každý ať si zvolí co uzná, ale pokud má člověk na výběr mezi webastem a vyhřívaným předním oknem a vybere si dobrovolně to sklo, tak se není o čem bavit .... :D

Odkaz ke komentáři

Já uznávám, že webasto "odmrazí komplet" auto. Určitě to je tak lepší. Ale když nevím, kdy dorazím odpoledne z práce k autu a nemám ho v dohledu, abych webasto zapnul dálkou, tak je pro mě výhodnější zapnout vyhřívání skla a za chvilku odjet. Ráno mi to nevadí, už mám přes noc možnost parkovat v garáži.

Jinak s klimou souhlasím, ale při zamlžení používám tlačítko MAX na klimě, kdy se zapne klima i vyhřívání čelního skla. Čelní sklo je hned čistý.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...