reeller_sk Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Cudujem sa ako rychlo dosli combiky tunak v poslednych postoch, ja som objednaval Combi 1.8TSI Business plus nejake priplatky 18. Septembra a zatial predbezne mi povedali ze 24 tyzdnov, co je niekde okolo zaciatku Marca. Dost sialene cakacie doby, dufam teda, ze nebudem sklamany, ked to nakoniec dojde :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 @reeller_sk: ono záleží, jaký další příplatky jsi objednal. Combi samo o sobě by mělo mít maximálně o dva týdny delší dobu dodání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reeller_sk Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Tieto su to, ale hned mi vraveli aj ked som este nespecifikoval tieto veci, ze momentalne je cakacka na combi 24 tyzdnov. Tiez mi to povedali vo viacerych predajniach. Digitálny rádiopríjem - DAB Disky kolies z ľahkých zliatin ALARIS 7,5J x 18 ́ ́ (225/40 R18) DRIVE SET UP - voľba jazdného profilu Komfortné telefonovanie s Bluetooth, s hlasovým ovládaním Navigačný systém AMUNDSEN s CD, so vstupom pre SD kartu a USB, s mapovými podkladmi Európa Osvetlenie priestoru pre nohy vpredu a vzadu Parkovacia kameraParkovacie senzory vpredu a vzadu Predĺžená záruka na 5 rokov, do 150 000km Predné hmlové svetlomety s Corner funkciou - čierne SOUND SYSTEM CANTON (10 reproduktorov, digitálny equalizér, subwoofer) SUNSET - sklá s vyšším stupňom tónovania od B stĺpika (možné len s PH4) Športový paket Dynamic - športové sedadlá vpredu s integrovanými hlavovými opierkami, prahové nástupné lišty PKX Športový podvozok PH5 Vyhrievané čelné sklo PW7 Vyhrievanie predných a zadných sedadiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Tak alespoň dvě věci tam máš na první pohled, který to prodlužují. Parkovací kamera a vyhřívané čelní sklo. Ale třeba jsou pro SK trh jiná prodlužující kritéria, než pro ČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 proč všichni dávají to vyhřívaný sklo? nějak to nechápu, to bych raději webasto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 V zime ziadne skrabanie,pri jemnom oroseni z vnutra pri vysokej vhkosti tak isto iba stlacis tlacitko a okamzite ciste sklo...opcia,ktora ako jedina mne v aute chyba,ale asi to je aj preto,lebo ju 3 moje posledne auta mali. a zvykol som si na nu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 proč všichni dávají to vyhřívaný sklo? nějak to nechápu, to bych raději webasto souhlas, hlavně jak tam sou vidět ty drátky to je šílené... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reeller_sk Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Ono to mozno je aj preto ze tam je rozdiel 1000E medzi vyhrievanym celnym sklom a pridavnym kurenim, teda aspon v mohom pripade to bol jeden z dovodov, proste mi nestalo za to priplacat si za pridavne kurenie na benzinovom motore, ktory sa raz dva zahreje, ale nechcel som prist o to co pisal Patrik. Aj tak je uz cena auta uz tak vysoka, ze som chvilu aj rozmyslal, ci nezoberiem novy superb :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Tak v CZ je rozdíl příplatku za vyhřívané přední okno a webasto 20.000,- Kč, tenhle rozdíl se trochu ještě smázne v ceně pojištění předního skla, kdy pojistka na vyhřívané sklo je násobně vyšší než klasika, další problém přináší vyhřívané sklo v podobě útlumu signálu na mobil, bohužel se tak musí připlatit ještě za bezdrátové spojení s vnější anténou, což je 7.000,- Kč. No a Webasto? to je vyhřívání všech oken najednou (proč mít rozmražené přední a boční stejně škrábat?) a navíc jako bonus teplo v autě a předehřátou vodu v motoru. Řekl bych, že přidaná hodnota je víc než ten rozdíl v ceně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 (upraveno) a dalsi vec.. jde to vyhrivany sklo naprogramovat dopredu ci ma to vlastni ovladani? Upraveno Listopad 4, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Vyhrivani skla nejde nastavit predem musis ho vzdy tlacitkem rucne zapnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 a tuším, že až po nastartování ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Funguje to uplne rovnako ako vyhrievanie zadného okna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 ty kraso, tak to bych nechtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Za ty prachy nic moc ficurka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 hlavně ty proužky byly dobrý před 15 lety na Focusu, ale fakt ne v roce 2012 na škodě octavii 3 :D to kluci zase zaspali 12 let možná i víc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Maro a jak to maji treba provest ? Bezdratove ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 treba, zasuvku na to maji http://cz1.staticac.cz/foto/vyrobky/1576750/w1576628.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Osobne me vyhrivane sklo vyhovuje, uz i z duvodu ze pokud se mlzi tak zapnes vyhrev a sklo se rychle ohreje a nemusis ani extra foukat ventilatorem a ani s vyhledem neni problem v noci jak plno lidi pise. Beztak se jen neustale soustredi na to sklo a dratky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 tak jestli je potřeba zapínat výhřev skla na to, aby se nemlžilo, tak je někde chyba ne? drátky někomu vadí a někomu nee, pak jsou lidi, co mají různé zrakové problémy a nosí brýle, těm to vadit může dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Patřím do klubu těch, kteří mají vyhřívané přední sklo. Nezávislé topení by bylo určitě skvělé, hlavně u nás na horách, ale příplatek takového charakteru by mi nikdy neprošel. Za sebe říkám, že si ho dám příště znovu. Sice musím škrábat i boční okna, ale všichni víme, jak to je, že často než začne čelní sklo odtávat od teplého vzduchu z topení, stíhne po vyjetí ještě znova zamrznout. To samé platí, když je rosa, nutno delší dobu stírat, aby bylo okno čisté, protože se mlží z venčí. S vyhřívaným sklem ne. Když někde zastavím a čekám na manželku, prší, příjdu do auta vlhký a pod. tak se samozřejmě skla skla zamlží a pak stačí jen zmáčknout knoflík. Drátky mě rozhodně ve skle nevadí, všimnul jsem si jich pouze první půlden a od té doby nic. Samozřejmě Webasto je Webasto, ale když není tat toto + vyhřívané sedačky stačí (pak je jen nejslabším místem studený volant). Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Také mám vyhřívané čelní sklo a dokonce i nezávislé topení (kupoval jsem předváděcí vůz, netuším, proč to někdo takto zkombinoval). Na drátky v čelním skle jsem si rychle zvykl. Je pravda, že když je teď na podzim slunce níž jsou proti světlu výraznější. Ale víc vnímám stopu po kamínku, který stěrač táhl po skle. Kdybych se měl rozhodnout mezi webastem nebo vyhřívaným sklem, vybral bych si čelní sklo. Ze stejného důvodu jak to popsal HONZAV1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 HONZAV1 - souhlas na toto presne taky pouzivam Jar_da - nevim jakou chybu myslis ale pokud nemas taky vyhrivane sklo, tak tezko ti to vysvetlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 proč bych neměl vyhřívaný sklo, mám, a v druhým autě webasto, takže můžu porovnávat velice dobře, na případ, kdy přijdu "vlhkej" do auta stačí zapnout klimu, je to účinější a funguje i na boční, pokud se okna potí pravidelně, tak je někde něco špatně, protože to přeci není normální, ale každý ať si zvolí co uzná, ale pokud má člověk na výběr mezi webastem a vyhřívaným předním oknem a vybere si dobrovolně to sklo, tak se není o čem bavit .... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Já uznávám, že webasto "odmrazí komplet" auto. Určitě to je tak lepší. Ale když nevím, kdy dorazím odpoledne z práce k autu a nemám ho v dohledu, abych webasto zapnul dálkou, tak je pro mě výhodnější zapnout vyhřívání skla a za chvilku odjet. Ráno mi to nevadí, už mám přes noc možnost parkovat v garáži. Jinak s klimou souhlasím, ale při zamlžení používám tlačítko MAX na klimě, kdy se zapne klima i vyhřívání čelního skla. Čelní sklo je hned čistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 jo jinak pro webasto existuje aplikace na mobil, pokud by jsi chtěl mít opravdu na dálku ovládané, jen to stojí dost peněz, ale jde to ... http://www.webasto.com/cz/produkty-trhy/auto/dodatecna-montaz-nezavisleho-topeni/ovladaci-prvky/thermo-call/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Už jsem se o to před pár lety zajímal na O1, kde mi přední sklo pravidelně zamrzalo zevnitř. Hezký, ale jak píšeš dost drahý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 neco podobnyho jsem si udelal a mam to ve fazi "necham vyrobit PCB", akorat to funguje na plynovej kotel. Stacil by odstranit thermistor, misto ethernetu pouzit GSM modul a vystarano za 2000,-. Tohle stoji 9-10k, to zase neni takova palka oproti Telestartu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 bohužel telestart je součástí příplatku za webasto, kdyby se dalo vybrat telestart nebo thermo cal .... ale jak píšeš, jde to udělat podstatně levněji a pokud někdo už má v autě třeba gsm lokátor či alarm, tak v podstatě skoro zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Tak jo, přiznávám, že teď používám nezávislé topení radši než výhřev skla. Chodím teď z práce v pravidelný čas a tak není problém ho nastavit. A hlavně pak nemám studený volant! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.