Jump to content

1,8TSI 132kW EA888

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest Danyboy

Ahoj chalani. Potrebujem poradit...

Mam OIII 1.8TSI 7*DSG. Pri jazde na dialnici pri rychlosti cca 145-150 citit vibracie a bohuzial vobec netusim odkial tie vibracie idu...

Jedno je iste, vo vyvazeni pneu to nie je - uz viac krat som daval kolesa opatovne skontrolovat a robi to stale aj na zimnych (17' Denom) aj na letnych (18' Golus). Ked pri spominanej rychlosti (145-150) pridam plyn, vybracia je intenzivnejsia a prestane az niekde pri 180 km/h... Zaujimave je, ak zrychlujem naplno z nizsej rychlosti (napriklad z 80 na spominanych 180) - vybraciu vobec necitit, proste nie je... Vrati sa, ked opatovne spomalim na uz spominanych 145-150 :(

Bohuzial to v servise vyskusat nevedia, kedze blizko nasho mesta dialnica nie je a na klasickych cestach vibraciu kvoli nerovnostiam necitit... Kedze jazdim casto na dialniciach (v SK, HU aj v PL), dost mi to vadi.

Mate niekto nejaky typ, cim by to mohlo byt???

Auto bolo kupovane v maji 2013, najazdenych mam 80 000 km.

• 1 year later...
  • 4 months later...
  • 6 months later...
  • 4 years later...

Čaute páni. Mám OCT III 1.8TSI 4x4 6st DSG CJSB 132kW a autu nedávno skončila predĺžená záruka, takže budem servisovať u kamaráta, nie v autorizovanom servise. Pred dvoma rokmi pri cca.35000km mi v autorizáku menili olej v haldexe aj v DSG. Zaujímalo by ma ako často treba meniť tieto náplne? (koľko km alebo koľko rokov haldex; koľko km alebo koľko rokov 6st mokré DSG)? Za rady vopred ďakujem. Dnes mám najazdené 47000km.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím, chtěl bych se zeptat na radu, jestli se s tím někdo nesetkal. Před půl rokem jsem měnil kompletní spojku – set s dvouhmotovým setrvačníkem Sachs. Spojku jsem normálně zajížděl. Asi před dvěma měsíci se objevil silný kovový zvuk, jako by bylo něco ve spojce zaseknuté. Během toho dne to ale samo přestalo. Dnes se ten zvuk objevil znovu. Je slyšet pouze když auto běží na volnoběh, případně při jízdě když vyřadím. Jakmile je spojka v záběru nebo lehce přidám plyn, zvuk zmizí. Nesetkal se s tím někdo nebo nevíte, co by to mohlo být? - spojka zabírá krásně - řazení jde hladce - spojka neprokluzuje Díky za rady.  
    • Takže díky za pomoc. Pomohlo odpojení baterky, sice nadvakrát, ale pak se objevil ve výpisu. První odpojení cca pět minut, no asi to bylo málo na Polar, takže podruhé na půl hodiny a voilá Polar je zpět. Ještě jednou díky, možná ani netušíte jak jste mi pomohli.
    • Díky za vaše názory, kotouče a desky jsou 2 roky nové, teď ( poté , co se na pravé straně po krátké, rychlé  jízdě opravdu kouřilo, smrdělo to fest  a byl teplý i celý AL disk ) se měnily lanovody a 1 brzdič, vyměněna kapalina + odvzdušněno přes přístroj BOSCH - to dělá běžně a věřím, že profesionálně. Tak nevím, mechanik je jinak výbornej, jdu tam znovu, uvidíme, chybička se mohla vloudit, ....
  • Create New...