Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Urcite mas pravdu, ale je to urcite bezpecnejsi nez kartace z mycky. Mam auto z roku 2006 a kdyz ho porovnam s autem co jezdilo do mycky, je to nebe a dudy. Nejaky skrabanecky se tam najdou, ale na skoro 7 let stary auto to nic neni. I kdyz v dubnu kdyz to vyjde, rad bych nechal lak strojne rozlestit

Odkaz ke komentáři

Přesně tak,jakmile to nasvítiš tak se nestačiš Jirko divit :( Taky jsem si řikal že třilety auto bude mit suprový lak ale sobota mě přesvědčila že budeme muset máknout...

Kluci: poradte mi jaký je postup při natření třmenu aby to nějaký pátek vydrželo? Je potřeba nejdříve základní nátěr? Je mi jasny že to budu muset ocelákem pořádně vydrbat ale co dál?

Popř.odkaz na nějaké stránky kde se ta spec.barva muže objednat? Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Díky kluci,ted to dělat nebudu.Udělám to až když budu dávat letní bačkory.

K té modré metalíze červená barva je asi blbost co? To bude jako pěst na oko takže pak jedině ta stříbrná a nebo šedivá,hlavně aby to v tom barevném odstinu ke koupí.

http://www.barvy-laky-unimax.cz/barvy-na-kov/barvy-jednovrstve-2v1-3v1/hammerite-komaprim-3v1-samozakladovy-email

Mich: díky za pochvalu,snažím se to udělat k obrazu svému,trochu se odlišit ale decentně :palec:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak si tak povídám s jedním známým a prý, že byl u dieselpower a že se tam zrovna upravovalo nějaký modrý báááááwo v kombajnu. Mu říkám, že znám člověka co něco takového má a popsal jsem ho. Prý to by mohl být podle popisu on. Mu říkám nenene, on to chipovat nebude. Ne fakt, to byl asi on. :lool: A říká mi mrkni na to, to je určitě od něj.

Odkaz ke komentáři

No co mě říkal Roman tak chip nechce a kdyby to byl on tak by my dal vědět a stavil by se u nás v hospě na nějakou pochoutku zatím to takhle udělal vždycky a to i když jen projížděl Práglem... a těch bavoraček v modrý u nás jezdí hafec takže to je jak hledat jehlu v kupce sena...

Odkaz ke komentáři

Tome: děkuju kamaráde,od Tebe mě ta gratulace moc moc potěšila :pivo::palec: Brzo budu možná Tvým kolegou :) Jsi stále ve špitále?

Jinak ted řešim převodovku přesněji řečeno rozdil mezi D a DS neboli sportovním režimem.Je mi jasné že rozdil tam je a že DS řadi ve vyšších otáčkách jen jsem nevěděl na stoprocent jestli tam musim rychlosti házet sám a nebo to jde automatem jako při normálním režimu :)

V provozu se mi to zkoušet moc nechce ale vyloženě jsem s tim ještě nebyl blbnout někde mimo silnici.Zitra mě čeká Pec p.Sn.tak tam to třeba prubnu :)

post-81-0-26474200-1361294017_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Michal mi nasadil brouka do hlavy tak jsem ještě v noci psal email na zastoupení BMW v ČR a hned ráno jsem měl odpověd že se to mého vozů netýká.U mě byla jen jedná svolávačka a to kvůli špatnému těsnění zadních světel tak tam dávali v roce 2010 nové zadní LED lampy jinak můžu být v klidu-oni to dokonce poznaji i v servisu podle načtení klíčku že je potřeba nějaká svolávačka.

Jinak pořád plati nabidka exkurze automobilky BMW v Dingolfingu.Cena tam je hodně přijatelná a to cca 1500,- za osobu,tak kdyby něco tak dejte echo.Já s Viktorem jedeme na 100% a máme to zarezervované.

:)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...