jirka3 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Viktore, bílý Angel eyes už Roman dávno má, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Aha, zdálo se mi z odlesků od aut, že ne, ale možná jsem se spletl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Někde to tu Roman i píše. Dělali mu to v Nový Pace, jsou to snad nějaký žárovky plněný xenonem. Ale Roman ti určitě řekne víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Jj, Roman to rikal, ale fotku nikdy nedal :D I kdyz jsme chteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Vy mě dáváte! :D Ted jsem byl kvůli tomu v garáži Je to tak,žloutenka už tam dlouho neni,kluci maji pravdu. Byl jsem to dnes umýt a přední náraznik je docela dojebanej díky kaminkum...njn nedá se nic dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 No hura :D Jen ty vnitrni krouzky sviti vic co? btw: to k tomu musi svitit i ty hnusne zlute parkovacky? :( AngelEyes nejsou homologovane jako denni sviceni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 To máš zaplý jen parkovačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Tak to se omlouvám za mystifikaci. Michal: všiml jsem si, že u BMW svítí ty vnitřní silněji a myslím si, že právě ty fungují jako denní svícení. Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Romane: http://auto.bazos.cz/inzerat/23081614/Nova-doj-rezerva-BMW-17.php Hned mu zavolej. Psal jsem si s ním a zítra jede trasu do HK a Nový Paky Jen si ještě někde ověř, jestli to půjde na trojkovou řadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Tady mi neprijde, ze by to svitilo silneji ta vnitrni a i z provozu, co potkavam auto to nepozoruju. Oba krouzky jim sviti silne jako svine :D a jde to moc pekne videt. Tady taky stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Jirko: skvělé! Zitra mě to doveze,beru to a nemusim nic řešit.Do DE jsem tahal R18 plus zvedák,strach mi nedovolil jet bez rezervy a na lepicí sadu nevěřim :( Jinak světla jsou bixena,svítí fakt dobře,nejvíce ocenuju ten light asistent,strašně dobrá věc.Díky kamerce zabudované na předním skle rozpozná rozsviceny lampy nebo protijedouci auto a automaticky dálkovy přepne na normální. Michal: ty vole! Nemužeš srovnávat trojku z roku 2009/2010 s trojkou nynější :D To je fakt rozdil když nebudu brát ten motor. Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) U některých modelů to tak určitě bylo, mrkni tady (v 5:02 je to hezky vidět) Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Pěknej výlet v DE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Viktore, až vytáhneš Romana do WOBu, dejte vědět jsem teď sice v Praze, ale abych vás tam pak protáhl fabrikou i AutoStadt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Joo, tak to jsme se nepochopili Viktore. Ty starsi se zlutaskama to tak mely no. Me jen nedoslo, ze Romanovi tak taky tak bude sviti, kdyz vlastne jen vymenil barvu osvetleni. No skoda, ze to nesviti stejne, vypada to jinak luxusne u tech novych bawek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Honza: v Německu jsem chtěl vždycky navštívit fabriku BMW a AutoStadt, takže někdy se určitě ozvu Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) Honzo: tak budu moc rád když nezůstane jen u pouhých slov Rád se zučastnim kamarade. Jinak Jirko: ještě jednou děkuju.Včera večer jsi mi napsal a dnes před hodinou mě ten frajer to kolo dovezl.Dojezdovka už se válí v garáži :D včetně heveru a veškerého příslušenstvi které jsem umistil do kufru pod podlahu.Kolo tam bohužel dát nejde takže na delší trasy ho budu muset dávat do kufru,nedá se nic dělat.Cenikovka BMW je deset tisic,mě ho prodal za trojku uplně fungl novou galusku Conti.Mám radost. Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Romane, když dáš včas vědět, dá se to zařídit. Teď jsem sice až do konce května v ČR a jestli mi vyjde vše se studiem dle plánů, tak bych mohl být od léta ve WOBu na stálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Romane tam neni pod podlahou misto na gumu? To vsechny 3ky maji automaticky runflaty a lepici sadu? Nebo kdyz mas runflaty z vyroby, tak tam neni to misto a je to prizpusobene nejak jinak? Jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) Bohužel Michale.Je to na palici ale jakmile auto z výroby BMW má v základu Runflat tak kufr má jiné uspořádání Je tam místo na hever,klíče,nářadi pod podlahou ale neni místo na samotnou galusku(dojezdové kolo) Ještě mě napadlo nějak to vykuchat ale nevím jestli by to nějak šlo.Dával jsem dotaz přímo ve fabrice na exurzi v týdnu a bylo mi řečeno,že nastáv.majitel si může vybrat jestli Runflet nebo normální kolo. Jinak BMW nedělá ani jedno auto na sklad,vše se vyrábí jen na předem udělanou objednávku-dost jsem na to koukal.80% jde mimo Evropu(taky překvapení) Honzo: platí! Domluvim se s Viktorem a něco vymyslíme.Díky! Pár fotek z Mnichova nahraju dyl až to ztáhnu. Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Tak to je skoda, clovek ma lepsi pocit, kdyz ma aspon tu galusku v kufru porad. Treba takove chorvatsko(i kdyz ty tam asi nejezdis), tak bez rezervy bych asi nejel a v kufru by zabrala cenne misto :( . Ja jsem rad, ze tam mam normalne elektron 18". Ale zase je to vaha navic no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 (upraveno) To máš pravdu,Chorvatsko přímo nesnáším :) Na jaře chceme udělat Rakousko-Salzburk na vodopády - časem chci pořídit rakev nahoru,ten kufr je nic moc i když to je taky relativní.Na čtyřdenní Slovensko nebyl problém pro 4 lidi. Pár fotek z Mnichova a z Dingolfingu. Upraveno Duben 1, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Měl jsi to před cestou pěkně vypucovaný , počasí pak čistému autu moc nepřálo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Viktor je dobrej spy-fotograf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Ještě jsem našel fotky původní žloutenky.Taky to ale nevypadá špatně ;) a porovnání s tim co tam je ted. Hynku: musime to umýt.Dej echo až pojedeš na Aralku.Mě to vydrží čisté vždy jen dvě hodiny.Fakt že jo.V pátek jsem to opláchl,včera jedna cesta do Trutnova a zase zasrany jako howado! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 alespoň na tý levý fotce vidíš, jak by tomu slušely černý ledviny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Kdyby do toho nesvitily ty parkovacky, tak nebe a dudy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Michal: to už budou asi nějaká ta vyloženě oranžová poziční světla jako měla E60 nebo např. Volvo, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 No nevim, je mozne, ze tyto modely jeste nemely angel eyes homologovane jako parkovacky+denni. Novym bawam sviti proste uz jen krouzky. Roman muze klidne ale vymenit i ty oranzovky za ledky ne a bude to cajk cele ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 (upraveno) Možná právě tohle mě zmátlo, že jsem myslel, že má Roman ještě do žluta svítící angel eyes. Fotka bude taky trochu zkreslovat, v reálu to budou jen 3 spíš bodově svítící diody, který mi na autech nějak nevadí, je to sytá oranžová (ne jako obyčejné vyblité žárovkové parkovačky), vytváří to vedle xenonů celkem pěkný kontrast a BMW to tak u starších modelů dělalo. foto Aspoň, že u nás nemusíme mít tuhle hrůzu. Upraveno Duben 1, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.