Hydraulik Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 né asi......... romane romane, kdyby viděla toto videjko tvá paní......... ta by ti dala A nebo nedala... :prcprc: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 (upraveno) Chlapi: ta čočka v nárazniku je ten adaptivní tempomat,že ano? Zajimalo by mě co by to obnášelo tam dodělat zdá to vůbec je reálny. Upraveno Duben 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Dodelat neco takoveho u bmw bude stat majlant. Ono i na audinku to je pekelne drahe dodelat :( . Romane, ty jezdis tak hodne dalnice, abys to vyuzil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Hlavne ta bradavice na trojce vypada hnusne. Ja se jen tak zajimal o dodelani tempomatu, na 330ku mi rekli cca 20 tis.Kc, tak jsem to hodne rychle zavrhnul. Musi se menit i budiky atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Jirko: je to paráda.Dnes to chci vyzkoušet,jen mě štve že to menu zmizi hned jak vytáhnu klíček ze zapalování ale uvidím co by se s tím dalo dělat jakmile se do toho dostanu To je opravdu minus že to tam nedali jako běžně přístupnou funkci :( Zase ale na druhou stranu se to vyzkouší jednou,dvakát a budu vědět za jak dlouho se ohřeje těch 7,5 litru oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Hlavne ta bradavice na trojce vypada hnusne. Ja se jen tak zajimal o dodelani tempomatu, na 330ku mi rekli cca 20 tis.Kc, tak jsem to hodne rychle zavrhnul. Musi se menit i budiky atd To tam není tempomat v základu? Na ten adaptivní bych se vyprdnul, ten přínos je dost malý, navíc to určitě bude stát majlant a jak tady kluci píšou ani to nevypadá hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 jestli to vypadá nebo nevypadá hezky, bych se vykašlal. Bezpečnost je přednější ;) Romane, dodělat to jde; ale je potřeba jiná ECU a další elektronika a cena bude raketová. Takže pokud to auto nemá už z výroby, je ta dodělávka nerentabilní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Honza9007: možná to je bezpečnější, ale já bych už za tím volantem asi fakt usnul, kdyby auto dělalo všechno za mně... . Už klasický tempomat v OII mně občas docela nudí. V žádném případě to ale nehaním, každopádně to po funkční stránce je určitě suprová věc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To tam není tempomat v základu? Na ten adaptivní bych se vyprdnul, ten přínos je dost malý, navíc to určitě bude stát majlant a jak tady kluci píšou ani to nevypadá hezky. Není, mám social edition 330xD, doplněnou jen o Bixenony, sound system, metalízu, komplet M-paket(vnitřek+vnějšek) a ještě nějaký drobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Honzo: raketa to asi bude ale jak píše Michal asi...to bych musel být pořád na dálkových cestách ale každopádně jde o aktivní bezpečnost,o tom žádná. Lanci: já tam tempomat mám,dokonce ten lepší který pak sám zrychli na předem nastavenou rychlost ale nerad na něj jezdím takže ho skoro nepoužívám. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Na datum nekoukejte.Pořád se mi to mění.Už tu kameru reklamuju potřeti.Je to děsněj šmejd .Prej made in Japan Já jsem neriskoval vůbec a předjižděl s přehledem dopředu ale on docela dost...pak mě udělal na podruhé před HK kde jsem zpomalil kvůli přejezdu u Smiřic...on tam vletěl snad kilem jsem si myslel, že máš doma dvě relativně malé děti.. romane na té jízdě neomlouvá nikoho nic, ačkoliv je pravda, že jezdit rychle neznamená jezdit nebezpečně.. :) adaptivní tempomat je jak píše MichalKa dobrý leda na dálnice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) Roberto: moc to prožívaš...jsem velmi dobře pojištěny... Jinak se to pomaličku polehoučku chystá...krásně to dnes vonělo jarem... Jinak jsem se dnes naučil zvednout tu těžkou krávu...1700kg bez pomoci asistenčních služeb :D Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 nádherný papuče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jedině originály :) Jiny kola se mi na BMW nelíbí :) Je to rázem uplně jiné auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Roman, jedna dvojička behá u nás v meste :) Rovnaká farba, Touring a M-Packet, disky si niesom isty.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak já myslím, že třeba BBS kola jsou mnohem hezčí než originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Nové kola jsou super, stejně tak nové pneu s proužky :) Myslím, že tento víkend bys to mohl nahodit, počasí vypadá, že už dostalo rozum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 tak BBS je bez debat na každém autě ..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 To je vec názoru, BBS sú premna znesitelné iba na BMW, inde nie a celkovo, napr Limce inde tiez ako na BMW nie. Origo je najkrajsie vzdy, to je moj nazor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Mám naprosto totožný názor na originál kola jako Ty. Jinak Jirko to dojezdové kolo pasuje úplně perfektně,vypadá to sice srandovně ale účel to plni na sto procent. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Ty voe, takový potrat ta dojezdovka , ale tak furt lepší jak lepící sada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Treba BBS CH jsou krasne na e90/e91 apod... Hlavne bych dal aspon 19" :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Prrsne tak, BBS CH ve velikosti 19 jsou pro me na trojkovy BMW nejhezci kola. Ale jak uz jsem psal, auto je ted pro me na druhe koleji. A navic diky X-drive nemam M-podvozek, takze by to ani tak nevyniklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Roman pozri si video :D Test: Trojkovému BMW stačí na snehu zadný pohon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Docela fraška to video :lool: . Když jsem viděl název článku, tak jsem myslel, že to budou testovat na sněhu a ne na skoro asfaltu :lool: . A ještě ke všemu na rovince. Ale nejvíc mě dostal ten kameraman na zadní sedačce, aby mu tu prdel trochu zatížil. Možná měl ještě 2 lidi v kufru :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 (upraveno) Michale: nepotřebuju aby mi tleskalo romské osazení na benzině :D :lool: R19 na auto nepůjdou na milion procent ;) Sice je mám zapsané ve VTP ale nedám je tam. Mároš: díky za video,je to tak,jeho poslední dvě věty mluví za všechno Hydraulik: lepicí sadu mám taky v autě ale jelikož mám uplně fungl nové boty tak ji tam foukat určitě nebudu,pak se to kolo strašně blbě opravuje. Mě se hrozně líbilo toto: Slabší vodiči obyčajne ak majú možnosť, siahajú po pohone všetkých kolies 4x4 a systémoch, ktoré maskujú rezervy za volantom. Môže aj nemusí prísť situácia, kedy sa to spočíta. Obdobne je to s carvingovými lyžami, na ktorých sa ľahšie jazdí, aj amatér vie ísť veľmi rýchlo a efektne, ale v kritickej situácii mu to lyže spočítajú aj s úrokmi. Chápeme dnešné trendy a nezvratný smer vývoja, avšak zadný pohon má svoje čaro aj význam. Upraveno Duben 11, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Romane tak zkus jednou v zimě přijet a můžu ti zaručit, že ke mně k baráku nezajedeš. A kdyby náhodou jo, tak rozhodně nevyjedeš zpět na silnici. A určitě to není o spojnici mezi pedálem a volantem. Už jsem jednoho Bawora s náhonem na zadek měl, takže můžu posoudit. Hodně tam záleží na gumě. Každopádně teď jsem v klidu, sednu do auta a jedu, nemusím přemýšlet, jestli vyjedu nebo ne atd. A bez urážky, ale myslím si, že ti může bejt úplně ukradený, jestli máš zadokolku nebo 4x4, nepoznáš v čem jedeš.....kolikrát jsi od koupě jel zatáčku bokem? A jsem si jistej, že když ti tuhle otázku položím po létě znova, tak odpověď bude stejná- ani jednou. Jsou to každopádně nekonečný diskuze, každej ať si koupí co chce. Já koupil 4x4, protože to prostě využiju. Jen jsem reagoval na to video. Ať se klucí slovenský trochu projedou a vyzkoušej to auto na sněhu a ne na rovince a asfaltu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 (upraveno) Hm ale debata. :o mám 4x4 protože jsem ji chtěl a nebudu řešit co je lepší. To jsem zjistil když nám napadlo přes noc 40cm sněhu a cesty protáhli až v 9 hodin. Upraveno Duben 11, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.