Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Zabiak: jj,už tam mám nalepeny pruhy z molitanu takže když tak budu couvat do měkkého :D

Petře P2M: s těma punčochama jsem to nezkoušel ale zkusim to :)

Jardo: tu keramiku bych asi pak dal jen na přední náraznik jinak asi na celé auto něco přírodnějšího podle toho jak se domluvim se Štěpánem ale když jsme to posuzovali tak asi to tak i v budoucnu bude.

A pak že trojka má malý kufr :lol:

post-81-0-55082600-1368313051_thumb.jpg

post-81-0-51206100-1368313059_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jardo: abych řekl pravdu tak ty tři písmenka v názvu šli do nedávna mimo mě.Teprve v lednu jsem poznal o čem je řeč :D a doufám že ještě dlouho budu poznávat :) a užívat radosti z jizdy.

O vikendu jsme nafotili pár pěkných foteček.Tady je jedná z nich :)

post-81-0-47762300-1368455139_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jardo: abych řekl pravdu tak ty tři písmenka v názvu šli do nedávna mimo mě.Teprve v lednu jsem poznal o čem je řeč :D a doufám že ještě dlouho budu poznávat :) a užívat radosti z jizdy. :)

takono nejde ani tak o písmenka jako o to, že stará dobrá klasika u bmw je pořád ještě benzínový šestiválec.....

každopádně naftový je taktéž mimořádně povedený :lol:

Odkaz ke komentáři

jo na to jsem koukal, ale chtěl jsem touringa, nevim proč :D

je to +- stejný - najeto by mělo mít 170tis, je to fakt jako nový, nikdo těm km nevěří, ale to mi je fuk, hlavně že stav je takový, jaký je, už se těšim :wub:

22960674.jpg

Upraveno uživatelem Jord
Odkaz ke komentáři

Já se za dobu najeti cca sedmi tisic pod sedm litru nedostal ani omylem! ;)

A je to uplně jedno jestli jezdim "normálně" nebo litám po dálnícich 180-200.Pohybuju se v rozmezi mezi 7,2-7,5 a ještě jsem se nad osm litru nedostal což u tohoto motoru opravdu moc ocenuju.

Dnes jsem byl u Martina v Kosořicich a pořád na plný po dálnici - nepřesáhlo to 7,3 :palec:

Odkaz ke komentáři

To neni názor ale zkušenosti :rolleyes: velmi špatny zkušenosti když nebudu počítat černou Octávii ;)

To raději "vrak" z DE s 200 tis.km než "vonavku" s novým lakem s "poctivýma" 80 tisicema km.Jasně že nemužu všechny házet do jednoho pytle,vyjimky jsou viz.Jirka dejme tomu ale co vidím a slyším ze všech možných stran tak no comment.

Bavim se o autech zhruba tři roky starých.

Odkaz ke komentáři

No kdyz shanis, tak sezenes...ja mel 69tis, kdyz se kupovalo a zadny problem, 100% auto, vse poctive..musis proste shanet a najdes pekny kousek, nesmi se to uspechat..treba ceny dneska v nemecku uz nejsou buh vi jak super, rekl bych temer nastejno...a ja kdyz jsem shanel audinku, tak jsem natrefil na hodne nemecky mrdek, to mi ver ;) je to vsude stejny, jen se tomu musis venovat a shanet dele jak tyden..Pokud vim, tak treba cosby taky koupil uz ne jedno poctive auto s malo km v CR..treba tehda toho allroada, tedka supa 3,6.. byt tebou vazne nerikam nikdy :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...