Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tak vikendovka to svým způsobem je ale po městě s tim jezdim fakt minimálně.

Jinak za 14 dni na auto nastupuje Štěpan a bude se leštit.Už mě nebavi mýt mušky na předním nárazniku tak předek půjde do keramiky včetně letních a zimních kol a celé auto do přírodního vosku plus rozleštění bixenonu od malých kamínku a bočních černých lišt.Už se těším jak Brumla prokoukne :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

To je otázka na Štěpána ale u mě se bude jednat jen o předek a kola neboli nejvíce "špiněny" části karoserie.Ještě jsem uvažoval o zadku ale nevím podle toho jak se domluvim se Štěpánem.Zadek se taky dost špiní i v dobrém slunečním počasi,nevím čím to je - jestli to je tím že to auto je nízky ale je fakt že to zadní sklo je skoro pořád černé když na něj vezmu bílou hadru.

Štěpan: jak to je se sklem? To se taky dá ošetřit keramikou?

Odkaz ke komentáři

Tak o tom tu rec nebyla. Ale hazet vsechny trilitry a sestivalce do jedne kupy :D takovy sestivalec treba v nissanu GTR vs 3.0i u bmw :D?

Jirku nevim, jestli predjedes, ale vim, ze oba nas predjedes leda tak v lete :lol: Kazdopadne az auto nadopuju jako ty, tak me uz asi nepredjedes :P Ale nez se dokopu to nadopovat, to mozna budu mit driv i jine auto :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Výsledek je hodně dobrý i přesto že mám dojebanou kapotu od kaminku ale hold to auto jezdi tak se tomu ubránit nedá :(

Jinak chci poděkovat Štěpanovi,po delší době péče na 100%.Naučil mě pracovat s keramikou tak jsem to aplikoval na kola,předek jsem přenechal na odbornika :D

Surfman: a to je fotka kde se vice méně byla jen připrava na přírodní vosk od Doda,výsledek je mnohem hezčí.Mám radost že se povedlo dát dokupy bixena.Celkově moc dobrý den :palec:

Takhle to vypadalo 12 hodin zpátky :)

post-81-0-60712700-1372535596_thumb.jpg

post-81-0-89062200-1372535607_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

SirMike: kéž by! :) Je pravda že ve srovnání s třiletýma autáky vypadá zachovale.

Přemýšlel jsem jestli natáhnout na auto keramiku všude ale na radu Štěpana jsme dali naturální vosk který ten lesk vytáhl ještě vic.Prostě detailing jak má být a se všim všudy :wub:

Nevýhodou je že tim leštěním vylezou veškeré chyby na laku ;)

Jinak děkuju moc za pochvalu-to moc potěší :palec:

post-81-0-86098500-1372581167_thumb.jpg

post-81-0-22197600-1372581184_thumb.jpg

post-81-0-18867300-1372581196_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gatorade: ano.Měl jsem na výběr ze dvou značek-Dodo a Swisswax.Myslím že výběr byl udělany velmi dobře a jestli se mi to nezdá tak i na auto se min práší a nebo to je tim jak je to hladky tak to hned odleti.Dnes jsem stál cca půl hodky pod stromem a v pohodě.

Nejhorší a nejdelší je ta připrava která trvala včera zhruba půl dne,navoskované to je potom během 50 minut.Strašně nespravedlivy :D

Odkaz ke komentáři

Ja som bol u detailera tu u nas (BARILA) a on vravel ze Supernatural pouziva hlavne na vikendove auta a pre fajnsmekrov lebo je 100% prirodny. Na auta ktore jazdia denno denne on dava Supernatural Hybrid ten mi aj odporucil, tak som si ho dal :) Na zimu je urcite vhodnejsi ten Hybrid. Inak s tou pripravou suhlasim, najhorsie je susit auto, lebo treba vysusit vsetky prahy a vsetky casti aby sa nestalo ked cele auto vysusis a potom zacnu z prahov vytekat kvapky pocas pripravy :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...