Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Ja som bol u detailera tu u nas (BARILA) a on vravel ze Supernatural pouziva hlavne na vikendove auta a pre fajnsmekrov lebo je 100% prirodny. Na auta ktore jazdia denno denne on dava Supernatural Hybrid ten mi aj odporucil, tak som si ho dal :) Na zimu je urcite vhodnejsi ten Hybrid. Inak s tou pripravou suhlasim, najhorsie je susit auto, lebo treba vysusit vsetky prahy a vsetky casti aby sa nestalo ked cele auto vysusis a potom zacnu z prahov vytekat kvapky pocas pripravy :lol:

Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky volil Hybrid, dám ho na obě auta. Zatím jsem začal detailingem v interiéru, zítra jdu na první auto i zvenku. Snad mi jeden den bude stačit. :) Bohužel leštičku nemám a i kdybych měl, tak s ní neumim. :rolleyes:

Urcite.. Ja som to rucne stihol za cca 3-4 hodky

Tak Rome co na to říct? Za mě jasná pecka a výborná volba. Auto vypadá jak nové. Pro mě ale pohled nestačí. Já si vždycky musím šáhnout. Čerstvě udělané auto není ostré a suché, ale je krásně smetanové a hladké na omak! To si užívám nejvíc :palec: Tak užívej taky, vypadá to peckovně :palec:

Tiez som bol z toho hotovy ake to je hladke.. ako z linky :palec:

Odkaz ke komentáři

Ano,udělal jsem to postupně a každé kolo zvlášt.Zatim to vypadá dobře ale stejně za rok to vezmu tou barvou ještě jednou.Hlavně že to neni rezaté jako tomu bylo předtim :)

Pár fotek z Bezdězu kde bylo nádherně :)

Kdyby někdo chtěl tak doporučim i suprové ubytování za 200,- na člověka s bazénem a krásnou zahradou.

post-81-0-02847500-1372953095_thumb.jpg

post-81-0-11377300-1372953130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Viktore: moc krásny! Víš co by mě zajimalo? Jestli ten zvuk neobtěžuje při běžné jizdě?

Myslíš že to je stejná barva jako mám ted na autě já? Mám za to že je světlejší ale je hezčí,k té F30 opravdu náramně sedí.

P.S Akrapovič je pojem,o tom žádná ale to je minimálně padé za to... :huh:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Akrapovič je šperk: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html'>http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html nebo takhle za 6.000 eur :lool: http://www.paramount-performance.com/Akrapovic-lamborghini-LP570-Exhaust-Akrapovic-lamborghini-Exhaust-System-.html

Odkaz ke komentáři

SirMike: máš dost dobrou káru :palec: Měl jsem ho jako služebáka a musim řict že byl dost poruchovy,hlavně spojka se dělala asi třikrát :( ale ten Tvůj Landák už je novější.

Jinak ten výfuk za ty prachy je samozřejmě nesmysl navic to je jen k benzinum,že jo :) :D

No jo, tak jedno je ferárko a druhý lambo, tam i ta cena už z podstaty "musí" být nesmyslná. :)

Díky, ale kdepak, já mám pořád svojí milovanou Octu a máma si pořídila tzv. "už to úplně poslední auto." :) Takže na mě je se o něj starat a občas se samozřejmě projedu. :palec: LR je v současný době asi snad jediná značka, která jde nahoru co do prodejů a rozšiřování sítě. Snad odůvodněně. Jasně, dřív to bylo tak jak říkáš - víc v servisu než na silnici. Ale zatím naprostá spokojenost, záruka je do 60.000 nebo 3 roky a tak doufejme. On to je vlastně motorově Ford (konkrétně pro benzíny to jsou motory z novýho Focusu ST), automat je ZF, tak snad! A spotřebově je to v kombinaci mezi 7-8 litry :)

Navíc co to umí v terénu. Jasně, my tam s tím nepojedeme. Ale je dobrý vědět, že to/co tvoje auto dokáže a ty jejich LR dny jsou opravdu hodně zábavný. Však jsem koukal, že i BMW pořádá podobný akce pro majitele, tak víš. :palec:

K těm výfukům - Už jsem sondoval jestli dělá Akrapovič nějakou sadu na Evoque, ale zatím ani koncovky a ty to chce jak sůl, ty se nepovedly. :) Takže bohužel zatím jen Hammann a to je spíš vizuální divočina. Na druhou stranu ten jejich SW z 240hp na 260hp bez ztráty tovární záruky úplně špatnej není. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...