Gatorade Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Inak vola sa to Shadow line, da sa to nakonfigurovat pri objednavke auta B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 (upraveno) Tak všem děkuju za názory.Jdu do toho a budu je střidat podle nálady Jirko: dodací lhůta je týden a u Tebe budou potřeba ještě lišty tzn cca 1300,- krát dva plus u Tebe za ty lišty 330,-Kč Jdeme do toho? Mám objednat nebo to seženeš Ty? Bylo by to v černém lesku origo. Škoda že mi je rovnou neobjednali v černém provedení minulý týden když se objednávali rozbité dily. Upraveno Červenec 22, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 jéééé, černý ledviny, jako kdybych to už někdy psal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Romane já se ještě poptám ve čtvrtek v místním BMW. Dřív se asi dolů do města nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 (upraveno) Ještě je na těch světlech bixenach je nahoře takový levný plast...tak jsem tam přikreslil folii ale to už asi bude těžký tuzing co A B nebo C :D Jardo: je pravda že 99% lidi mi hned řeklo at dám černy ledviny a že k tomu to bude pasovat neskutečně(agresivní vzhled) Upraveno Červenec 22, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Světla bych nechal tak jak jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Za mě jen černý ledviny bez těch experimentů na světlech Romane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ano,nechci žádny experimenty,byla to je vizualizace. Jirko,tak dej echo at vim co a jak.Mužu je ještě objednat přes Roberta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Hmm, ty černý ledvinky vypadaj super Ale mračítka ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 100 lidi, 100 chuti.... ale za me B!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Tak předevčírem jsem málem vezl auto do servisu opět...O půlnoci jsem se vracel z Bydžova a před Nechanicema je les...asi 20 metru přede mnou skočila srna...a to vždy přes les jezdím max.60km/h..Asi koupím vrtulnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Romane pokud bude v chromu jen maska tak v tom případě bych masku dal na černo. A jinak v noci se nejezdí v noci se spinká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 auto děláš pro sebe, takže se rozhodní podle toho co se líbí tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Myšáku: máš pravdu.Včera odpo jsem si dával bezpečnostní přestávku v Jaroměři na té dobré zmrzce.Čekal jsem že tě potkám ale tys asi honila jiny chlapi :D Neznalek: žijeme len raz ne? :D P.S a v hrobě se ještě naspim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Rome: no dovoool, nejsem přece žádnej honící pes :lool: a zrovna včera jsem jela druhým směrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Ahoj, v rychlosti jsem tady projel poslední stránky.. super, že je modrák zase v plné kráse. Na úpravy můj názor asi znáš.. na světla nic, černé ledvinky mi nevadí, ale nechal bych chrom. Vrátil jsem se z Itálie, měl jsem po cestě Mnichov, tak jsem navštívil ještě muzeum BMW (v Itálii taky Lamborghini a Ferrari, nejvíce se nám líbilo v BMW, mají to tam krásně udělané, taky tam mají několik aut nad sebou, ale jde tam na ně pěkně vidět na rozdíl od Škodovek v MB) i výrobu trojek a čtyřek. Samozřejmě můžu jen doporučit , trvalo to 2 hodiny (film, lisovna, lakovna, motory, montáž) a ušli jsme celkem 3 kilometry, americkému průvodci bylo dobře rozumět, pokud to zrovna v hale příliš nehučelo, vysvětloval hodně věcí a bylo vidět, že má přehled. Opět přísný zákaz focení :(, ale vynahradil jsem si to v muzeu, vešel tam v 10 hodin jako první, nejdřív rychle proletěl a pofotil bez lidí a pak si to v klidu prošel. A na druhé straně křižovatky je Pizza Hut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Tak dámy a pánové.Dnes přišlo vyrozumnění z Kooperativy že posílaji celou částku na učet.Být u silné pojištovny se vyplati.Jsem příjemně překvapený.Od nahlášení 11 července hodně slušný výsledek! Aspon něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Romane a jak s tema bonusama? Pripadne na zaklade ceho je nechali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Romane a co takhle vzít telefon abych přijel na zmrzku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) Omlouvám se ale spěchal jsem pak na geometrii.Příště,slibuju že se polepším :) Ondřeji: o bonusy nepřijdu ale musel jsem zapojit firemního právnika...pak to byla otázka jednoho sezení :D Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Rome: tak aspon že tohle jim jde rychle a koruny budou na účtě Marku: to víš, prej nemáš kozy, tak co s tebou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) není tohle auto více v servisu jak při akci myšáku nech toho, nebudu budu zase dělat agenta Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Ondřeji: o bonusy nepřijdu ale musel jsem zapojit firemního právnika...pak to byla otázka jednoho sezení :D To je dobre, ale jaka byla argumentace toho pravnika? Na zaklade ceho to tak dopadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Ondřeji: vše to je o podepsané smlouvě a jeji výkladu.To máš něco podobného jako s amortizaci. Máro: auto neni pořád v servisu :lool: je to jen běžná kontrola geometrie,přeci jenom ty novy kola nestoji pár korun :) Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Romane to je dobře že ti to dopadlo takhle dobře. Hlavně aby se to neopakovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Já mám za to že na to je dva měsice ale ruku do ohně bych za to nedal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 par 16 zák 37/2004 sb: (2) Pojistné plnění je splatné do 15 dnů po skončení šetření podle odstavce 1. Šetření je skončeno, jakmile pojistitel sdělí jeho výsledky oprávněné osobě. (3) Nestanoví-li tento zákon jinak, je pojistitel povinen ukončit šetření do 3 měsíců po tom, co mu byla tato událost podle odstavce 1 oznámena. Nemůže-li ukončit šetření ve lhůtě podle věty prvé, je pojistitel povinen sdělit osobě, které má vzniknout nebo vzniklo právo na pojistné plnění, důvody, pro které nelze šetření ukončit, a poskytnout jí na její žádost přiměřenou zálohu. Lhůtu podle věty prvé lze dohodou prodloužit. Tato lhůta neběží, je-li šetření znemožněno nebo ztíženo z viny oprávněné osoby, pojistníka nebo pojištěného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.