Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Sice jsme tu asi už těžce OT, ale ještě alespoň odpovím:

TomasB: Je to koníček jako každej jinej, nevím, co je na tom k nepochopení nebo k smíchu. Někdo utratí desetitisíce za audio/video, foto techniku, sport, tuning atd. atd., jinej to propije nebo prokouří.

Romariooo: Dřív býval dobrý CG Mamut, ale poslední dobou má dost kolísavou kvalitu a často není skladem ani u dodavatele. Momentálně bych Ti doporučil http://www.detailingshop.cz/suseni/650-dodo-juice-orange-plush-drying-towel-60x60cm-susici-rucnik.html nebo http://www.detailingshop.cz/suseni/295-dodo-juice-supernatural-susici-rucnik-120x60cm.html (toho myslím koupil SirMike, tak třeba poreferuje :) ). Nebo počkat na velkou verzi MM Dry Me Crazy.

Viktor: Na bílém/světlém laku je to pěkně vidět, souhlas :)

IMG_0137.JPG

Odkaz ke komentáři

Tak já se u očisty auta krásně odreaguju a baví mě to. Jak tu někdo psal, je to prostě koníček. Někdo má to, druhý ono.

Jinak já mám auto starý 5 měsíců a už je na tom ta rez dost vidět, tak se těším na duben, až na to vlítnu a dám to do pořádku. Už mi i dorazil balíček od DS, tak jsem zvědavej, vyzkouším zase nový produkty

Odkaz ke komentáři

Petře : Ty ještě žiješ? :D Hurááá :)

Kdo by chtěl se podívat do fabriky BMW v Dingolfingu tak at se ozve,termin je 14.4. a vlastní doprava je za cca 600,-Kč a busem z Č.B ZA 1200,- Prohlídka trvá zhruba tři hodinky a je možné to pak natáhnout do Mnichova.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...