Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tak takhle to vypadalo v den kdy mě "škráblo" auto které nedobrzdilo v Praze na jižní spojce 15 dubna 2015.

Likvidátor odsouhlasil úplně nové díly tzn.komplet zadní náraznik vč.toho spodního m-packetového plus dvě čisla na lakování a uvidíme jestli se bude měnít zadní koncový dil výfuku.V poznámce to je uvedený jako kontrola ale co jsem se bavil s přijimacím technikem tak řikal že to neřeší a že se to mění.

Tak asi tak.Oprava 13.5. a ke konci měsice nakonec díky Bohu dopadne Štěpan a budeme nanášet keramiku at Brumla je připravený na letní týdenní otočku do Chorvatska :)

P.S předběžná škoda jestli uznaji ten výfuk tak činí 55/65 tisic.Neskutečné ale je to tak.

post-81-0-57369400-1430824169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Miro tos me dostal s tou modrou!!! Teprve dnes jsem si to uvedomil ze to je skoro stejna barva jako Brumla. Tlemil jsem se tomu na cely dum :)

Jinak nahrada je trosku jineho provedeni....ve dne kremova barva a v noci bila jednickovy bawu v dvoulitru. Docela to jede ale zlaty Brumlak. Ten zatah u myho je neporovnatelny...i presto ze jednicka o dost lehci.

:)

Odkaz ke komentáři

A fotky ceho? Toho myho rozdelaneho vraku nebo nahradniho kone?

Ted resim upevneni RZ na zadni viko kufru. V patek snad auto bude k predani takze aspon neco.

V servisu mi tvrdi ze pod tou paskou to hnije a jestli tam nechci podlozku ale ja ty podlozky proste nesnasim! :(

Kde se da koupit ta oboustranna paska? Hornbach? Obi?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jak dlouho ze trvala ta oprava Romane? Sefovi jsem ted resil opravu Volva. Blby svetla a prah, vse minimalne 5 dni nez to vubec dorazi do CR. Kua, to nemuzou mit skladem aspon jednu sadu svetel na V60? Ulet jako... V cely CR nebyly jediny lampy. Tak jsme je poslali do prdele a necha si to opravit na pockani v Holandsku...

Odkaz ke komentáři

Járo č.1 : ale jo,do města bych to docela i bral ale strašně mě deptá ten start stop.Něco opravdu neskutečného...

Jára č.2 hele nebudeš tomu věřít ale stalo se mi to v den když jsem se vracel z fabriky BMW v Dingolfingu tak Ti mužu říct že veškeré náhradní díly odtud odesilaji v den objednávky tzn.že druhý pracovní den to je u ofiko dealera :)

Já jsem Brumlu dával na servis 13.5 a zitra odpoledne po práci ho budu přebírat. Oprava je na fakturu 38500,-

Odkaz ke komentáři

Fotodokumentace která se jednou hodí pro nového majitele :)

S výfukem se nakonec nic dělat nemuselo.Na poslední fotce jsou kaminky které vypadli z toho nerezového dily a které zpusovali ten zvuk.

Fakturu naskenuju,to neni vůbec špatný nápad:) aspon to budu mit všechno na jednom místě.Díky za tip :)

post-81-0-80388500-1432387843_thumb.jpg

post-81-0-42733300-1432387850_thumb.jpg

post-81-0-79950800-1432387856_thumb.jpg

post-81-0-93949400-1432387862_thumb.jpg

post-81-0-80572200-1432387877_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím jestli se mám smát nebo plakat... odpověd profiku :)

To světlo je dobře zalepené. Kdyby nebylo, mlžilo by se hned ze startu. Stejně tak by se mlžilo to druhé - je na nich použité stejné lepidlo, stejné množství, stejná technika. Zkontroloval bych slícování nárazníku, zadní kryt světla a jestli je dobře usazený kryt pod motorem. Ty světla nejsou 100% těsná z výroby, mají dole odvětrávací otvory. Takže jednou za čas se může zamlžit každé světlo. Problém nastává, pokud zamlžení dlouhodobě přetrvává, nebo se opakuje. Vyřešíme to následovně - zkontroluj co jsem psal + Ti pošleme sáčky, které pohlcují vlhkost. Přilepíš je oboustrannou lepící páskou dovnitř na zadní krytku. Necháš je tam tři týdny, ať se světlo vysuší a pak je vytáhneš. Jsem přesvědčený, že to pomůže. Když je světlo špatně zalepené, tak po plexi vyloženě teče voda. Tohle je zkondenzovaná vzdušná vlhkost.

P.S vozidlo šéfa pobočky :)

post-81-0-07295000-1432588000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Motoosman: waw! Tak to je hodně dobrá pomůcka člověče! Ještě že Tě lásko mám :)

Martine a Mich: ano,už jsem se uklidnil.Od té doby to neudělalo,každopádně mám na to ještě rok a půl záruky.

Jarda už mi to jednou vezl na záruku- odešel půl kruh ale snad už bude klid.Mám cukání prodat obě dvě auta a koupit něco v referenčce v dobré výbavě a vyššího.Asi Yetáka.Co myslíte? Kravina? Ale já fakt nevím do čeho bych šel.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...