Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tak takhle to vypadalo v den kdy mě "škráblo" auto které nedobrzdilo v Praze na jižní spojce 15 dubna 2015.

Likvidátor odsouhlasil úplně nové díly tzn.komplet zadní náraznik vč.toho spodního m-packetového plus dvě čisla na lakování a uvidíme jestli se bude měnít zadní koncový dil výfuku.V poznámce to je uvedený jako kontrola ale co jsem se bavil s přijimacím technikem tak řikal že to neřeší a že se to mění.

Tak asi tak.Oprava 13.5. a ke konci měsice nakonec díky Bohu dopadne Štěpan a budeme nanášet keramiku at Brumla je připravený na letní týdenní otočku do Chorvatska :)

P.S předběžná škoda jestli uznaji ten výfuk tak činí 55/65 tisic.Neskutečné ale je to tak.

post-81-0-57369400-1430824169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Miro tos me dostal s tou modrou!!! Teprve dnes jsem si to uvedomil ze to je skoro stejna barva jako Brumla. Tlemil jsem se tomu na cely dum :)

Jinak nahrada je trosku jineho provedeni....ve dne kremova barva a v noci bila jednickovy bawu v dvoulitru. Docela to jede ale zlaty Brumlak. Ten zatah u myho je neporovnatelny...i presto ze jednicka o dost lehci.

:)

Odkaz ke komentáři

A fotky ceho? Toho myho rozdelaneho vraku nebo nahradniho kone?

Ted resim upevneni RZ na zadni viko kufru. V patek snad auto bude k predani takze aspon neco.

V servisu mi tvrdi ze pod tou paskou to hnije a jestli tam nechci podlozku ale ja ty podlozky proste nesnasim! :(

Kde se da koupit ta oboustranna paska? Hornbach? Obi?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jak dlouho ze trvala ta oprava Romane? Sefovi jsem ted resil opravu Volva. Blby svetla a prah, vse minimalne 5 dni nez to vubec dorazi do CR. Kua, to nemuzou mit skladem aspon jednu sadu svetel na V60? Ulet jako... V cely CR nebyly jediny lampy. Tak jsme je poslali do prdele a necha si to opravit na pockani v Holandsku...

Odkaz ke komentáři

Járo č.1 : ale jo,do města bych to docela i bral ale strašně mě deptá ten start stop.Něco opravdu neskutečného...

Jára č.2 hele nebudeš tomu věřít ale stalo se mi to v den když jsem se vracel z fabriky BMW v Dingolfingu tak Ti mužu říct že veškeré náhradní díly odtud odesilaji v den objednávky tzn.že druhý pracovní den to je u ofiko dealera :)

Já jsem Brumlu dával na servis 13.5 a zitra odpoledne po práci ho budu přebírat. Oprava je na fakturu 38500,-

Odkaz ke komentáři

Fotodokumentace která se jednou hodí pro nového majitele :)

S výfukem se nakonec nic dělat nemuselo.Na poslední fotce jsou kaminky které vypadli z toho nerezového dily a které zpusovali ten zvuk.

Fakturu naskenuju,to neni vůbec špatný nápad:) aspon to budu mit všechno na jednom místě.Díky za tip :)

post-81-0-80388500-1432387843_thumb.jpg

post-81-0-42733300-1432387850_thumb.jpg

post-81-0-79950800-1432387856_thumb.jpg

post-81-0-93949400-1432387862_thumb.jpg

post-81-0-80572200-1432387877_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím jestli se mám smát nebo plakat... odpověd profiku :)

To světlo je dobře zalepené. Kdyby nebylo, mlžilo by se hned ze startu. Stejně tak by se mlžilo to druhé - je na nich použité stejné lepidlo, stejné množství, stejná technika. Zkontroloval bych slícování nárazníku, zadní kryt světla a jestli je dobře usazený kryt pod motorem. Ty světla nejsou 100% těsná z výroby, mají dole odvětrávací otvory. Takže jednou za čas se může zamlžit každé světlo. Problém nastává, pokud zamlžení dlouhodobě přetrvává, nebo se opakuje. Vyřešíme to následovně - zkontroluj co jsem psal + Ti pošleme sáčky, které pohlcují vlhkost. Přilepíš je oboustrannou lepící páskou dovnitř na zadní krytku. Necháš je tam tři týdny, ať se světlo vysuší a pak je vytáhneš. Jsem přesvědčený, že to pomůže. Když je světlo špatně zalepené, tak po plexi vyloženě teče voda. Tohle je zkondenzovaná vzdušná vlhkost.

P.S vozidlo šéfa pobočky :)

post-81-0-07295000-1432588000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Motoosman: waw! Tak to je hodně dobrá pomůcka člověče! Ještě že Tě lásko mám :)

Martine a Mich: ano,už jsem se uklidnil.Od té doby to neudělalo,každopádně mám na to ještě rok a půl záruky.

Jarda už mi to jednou vezl na záruku- odešel půl kruh ale snad už bude klid.Mám cukání prodat obě dvě auta a koupit něco v referenčce v dobré výbavě a vyššího.Asi Yetáka.Co myslíte? Kravina? Ale já fakt nevím do čeho bych šel.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...