Lancelot Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Tak to ser a neprodávej, to máš teprve zajeté stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 (upraveno) ale no tak ..... DSG a ZF porovnávat snad nemá vůbec cenu, tam co DSG končí, tak ZF začíná, podobně jako tvůj Aisin v Turkovi, ten je dokonce v určitým pohledu ještě lepší volbou z hlediska údržby motory? no možná dá 3,6 tomu Romanovu na prdel, jenže pokud má člověk trochu řidičské nadání spojené s rozumem, tak vezme naftový šestiválec, protože se hodí do života daleko lépe .... pak jsou tu jízdní vlastnosti a tam to asi taky nebude s S2 úplně porovnatelný že? co může být rozdílem v rozhodování, tak to jsou náklady na servis, které můžou opticky někoho od BMW odrazovat, jenže on S2 v 3,6 taky není žádný laciný kousek na servis, obzvlášť jeho DSG a jiné neduhy pak už to je jen o vzhledu, stavu a údržbě, protože takže lidi, kteří si kupují auto na ježdění mají jasno a neříkej mi, že když vedle sebe postavíš S2 a Romanovu trojku, obě z roku cca 2010 a necháš kolemjdoucí vybrat, tak všichni odjedou S2, protože má kessy? Obecně platí, že v téhle cenové relaci se auta prodávaly vždy trochu špatně, protože je to relativně staré auto za ještě dost peněz a je jedno jaká to je značka. Upraveno Červenec 29, 2017 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Hoši :( Psal jsem, že VÝBAVOVĚ strčí do kapsy tuto trojku lépe vybavený superb 2. A za tím si stojím, vždyť si to přečtěte.. Nejsem tupec, abych srovnával jízdní vlastnosti a design a zpracování. Tam samozřejmě BMW vede a proto píšu, že je za solidní prachy. Jen mě zarazila ta výbava, protože jsem si myslel, že BMW je někde úplně jinde. Kdybych to rozlišit neuměl, tak si taky nekoupím turka, ale třeba toho S2, protože mě z bodu a do B odveze taky :) Je to fajn auto, tím bych to za sebe ukončil.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 (upraveno) Tak včera dojel kluk na auto...projeli jsme to.Auto se mu moc líbílo.Dnes volal pán že si pro to chce dojet během hodiny... Jsem z toho doslova v prdeli. Už jsem to konzultoval s Jardou a s klukama z BMW...Jedni mi nadávaji že jsem debil a že už nic takového nikdy nekoupím a druhy mi řikaji at to prodám jelikož už tolik nejezdím a většínou to auto stoji v garáži. Kluci jsem z toho fakt v píči :( https://www.sportovnivozy.cz/90153 P.S jediný člověk na kterého hodně dám je Jarda.Ten mi řekl at to prodám :( tak se na to začínám psychicky připravovat. Fotky ze včerejška z práce.V Pardubicích na ČEZu. Upraveno Červenec 30, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Pokud bych uz nemel v garazi lepsiho nahradnika tak bych to neprodaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Romane, pusť to dál. Určitě najdeš něco jinýho. Co takhle s3 ve sportlinu nebo LaK? Motor 2.0 TSI pokud nejezdíš štreky a spokojenost bude taky. Máš to jako mazla, loučit se s tím bude těžší, ale vypořádáš se s tím. Určitě souhlas s Jardou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Jezdíš málo, prodej to a kup si nějaký benzín, ktery ti bude dělat radost :) Něco najdeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 (upraveno) Jestli to je tak jak říkáš, že moc nejezdíš, tak bych se ho taky taky zbavil. Chápu co to pro tebe znamená, ale tu naftu stejně trápíš tím, že nejezdíš... Upraveno Červenec 30, 2017 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Prodej uz konecne ten krap a kup si poradny auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Romane, pusť to dál. Určitě najdeš něco jinýho. Co takhle s3 ve sportlinu nebo LaK? Motor 2.0 TSI pokud nejezdíš štreky a spokojenost bude taky. Máš to jako mazla, loučit se s tím bude těžší, ale vypořádáš se s tím. Určitě souhlas s Jardou. superb 3 je stejný nesmysl jako oktavie 3. Předražený auta, passat vyjde levněji, protože VW má podporu prodeje. to by si Roman fakt pomohl, kdyby koupil škodovku :D Jinak jak píše Hoblík, jestli nemůžeš sehnat lepší auto tak si ho nech. Jestli si můžeš pořídit něco lepšího než je tohle, tak to prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Prodat. Nahradu urcite najdes a budes spokojeny jak zelva. A na brumlu budes mit jen dobre vzpominky. Navic z urciteho duvodu si se prece rozhodl k tomu prodeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 superb 3 je stejný nesmysl jako oktavie 3. Předražený auta, passat vyjde levněji, protože VW má podporu prodeje. to by si Roman fakt pomohl, kdyby koupil škodovku :D Jinak jak píše Hoblík, jestli nemůžeš sehnat lepší auto tak si ho nech. Jestli si můžeš pořídit něco lepšího než je tohle, tak to prodej. Myslím, že se někde Roman o S3 zmiňoval ve spojitosti s jeho příbuznou, která dělá ve škodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Romane, pusť to dál. Určitě najdeš něco jinýho. Co takhle s3 ve sportlinu nebo LaK? Motor 2.0 TSI pokud nejezdíš štreky a spokojenost bude taky. Máš to jako mazla, loučit se s tím bude těžší, ale vypořádáš se s tím. Určitě souhlas s Jardou. Si bude kupovat Škodnou, ne? Jsi se zbláznil, po BMW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 jj zbláznil podobně jako ty, když jsi chtěl kupovat volvo a dopadlo to kugou za milion :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Kdepak, já jsem se nezbláznil. Chyba Volva, že dovolí, aby dealer doslova odpuzoval jednoznačně rozhodnutého zákazníka. Ale tak za lépe vybavené auto jsem utratil méně a jízdně mám lepší auto. Je to na úkor zase jiných předností, ale Volvo není jediné auto na světě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Lepe vybavene, za mene penez a jeste lepsi jizdni vlastnosti ? A kterou baladu, teda pohadku nam povypravis dale ? Jedine co z toho plati je ta cena. Edit: sorry za ot, kdyztak se to tu promazne, staci rict. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 (upraveno) Auto je pryč.Strasne rozpolčene pocity...žal a smutek. Novy majitel bude ve vlakne nejspis pokracovat.Vypada ze bude ve velmi dobrych rukou a bude jezdit se stejnyma znackama v Pardubicich. Upraveno Červenec 30, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Takze ho opravdu vzal a bylo to rychle! Romane, hlavu vzhuru, vidis ze vetsina by udelala stejne rozhodnuti! Tesim se co na nas vymyslis ted chlape! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Dekuju.Byla to srdcovka a Vy to vsechno dobre vite.Jine auto uz opravdu dlouho nebude.Zatim si budu muset vystacit s Hondou PCX a zena ma pred barakem dvojkovou Fabii. Bylo to presne tak jak jste rikali.Prisel clovek ktery to ocenil a druhy den pro auto dojel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Tak to tak asi Romane melo bejt;-). A neboj, nejaky hezky auto urcite casem vyplave;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Já teda ojíždím auta až do totálního kleknutí, kdy následuje šroťák, za 20 let mám teprve třetí, takže bych určitě neprodával mazla, ke kterému mám vztah... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 (upraveno) Romane, ber to tak, ze je cas se posunout od vrtule k hvezde. E coupe, nebo S classe ti bude sluset a nebo RR sport 5.0 supercharged ;-) A gratuluju k prodeji. Vzdycky je fajn, kdyz to jde do dobrych rukou. Treba neco takoveho https://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-e/17333911?goFrom=list Upraveno Červenec 30, 2017 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Ufff, chlape... tak to jsem zvedavej, jakej skok to bube priste, at je stastna ruka pri budoucim vyberu i nadale :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Lepe vybavene, za mene penez a jeste lepsi jizdni vlastnosti ? A kterou baladu, teda pohadku nam povypravis dale ? Jedine co z toho plati je ta cena. Edit: sorry za ot, kdyztak se to tu promazne, staci rict. Tak oproti té skladovce, co jsem měl vyhlídnutou ve Volvu, tak je Kuga mnohem lépe vybavená. To konkrétní Volvo přitom bylo o 1/4M dražší. A že má Kuga lepší jízdní vlastnosti než Volvo je jasná věc. Ale člověk si Volvo nekupuje z tohoto důvodu. Kuga to XC60 natře jak na silnici, tak pravděpodobně i v terénu. XC60 má sice o pár koníků více, ale nejde si s tím dovolit to co s Kugou. Znovu ale opakuji, že Volvo má jiné přednosti. Jinak se mi líbí, jak Michale dříve bylo Volvo fuj a když už ho nemám, tak je super. Navíc nejsi schopen rozlišovat, viz. co jsem napsal výše. No tak to jsem Romane zvědav, co vymyslíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 no romane trošku jsom po trojce pokukoval a uvažoval o výměně za octu ;) ale rozum naštěstí funguje:-) octa má najeto 130tkm, takže je cca předpokládám v polovině "životnosti" a právě jí budeme mít 9 let.............. auto pro radost máme a když se bude dařit, tak jednou bych chtěl asi do garáže turka............ jestli tě nic netlačí a máš čím jezdit, tak si počkej dřív nebo později tě nahlodá nějakej velkoobjemovej benzín............... a jestli jezdíte jen ve dvou, tak mustang v cábru je ideální volba B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 Tak oproti té skladovce, co jsem měl vyhlídnutou ve Volvu, tak je Kuga mnohem lépe vybavená. To konkrétní Volvo přitom bylo o 1/4M dražší. A že má Kuga lepší jízdní vlastnosti než Volvo je jasná věc. Ale člověk si Volvo nekupuje z tohoto důvodu. Kuga to XC60 natře jak na silnici, tak pravděpodobně i v terénu. XC60 má sice o pár koníků více, ale nejde si s tím dovolit to co s Kugou. Znovu ale opakuji, že Volvo má jiné přednosti. Jinak se mi líbí, jak Michale dříve bylo Volvo fuj a když už ho nemám, tak je super. Navíc nejsi schopen rozlišovat, viz. co jsem napsal výše. No tak to jsem Romane zvědav, co vymyslíš. Udelej fer srovnani a ne nejakou skladovku, kuga taky neni skladovka. A fuj mozna na ten starej vrak co si mel doma, jinak se mi volva libi, jen chybi 6ti valce. Rikej si co chces, jedine co si mel pravdu je ta cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 S40 byla v excelentním stavu a s jedním z vůbec nejpovedenějším motorem co se kdy dělal. Bezproblémový a při správné péči nesmrtelný motor co i rozumně jel. A nevymejšlej zase píčoviny. A Volvo jsem porovnával skladovku s Kugou na objednávku, protože takto stál v danou chvíli výběr. I tak tam bylo 0,25M rozdíl. Byl jsem ochoten to zaplatit, ale ne někomu takovému jako Dekom s debilem ve funkci šéfa prodeje. Mimochodem jedním z důvodů, proč dkladovku XC60 byl motor 2,4. Dvoulitr jsem prostě nechtěl a tohle Vovlo docela posralo, že top motorizace je 2,0. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Tak jsem ti to přivolal asi..:-D tak gratulace k prodeji, nevěš hlavu, bude náhrada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Jirko: tak já to tak beru...nic jiného mi nezbývá. Zatím minimálně rok nic jiného nebude. Doma je dvojková Fabka ženy a Honda PCX. Je to ale zvláštní...dnes jsem potkal moje Báwo v centru Pardubic (jel jsem služebním Yetákem) a v první milisekundě jsem si říkal "kurva někdo mě ukradl auto :lol: Je to krasavec, byl a bude. Myslím že nový majitel se o auto bude starat stejně dobře jako já.. život jde dál...akorát mě sere že při předání vozu začalo blbnout pravé LED kolečko to menší a občas nesvít půlkruh. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.