Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobryý den,

Chtěl bych se zeptat jak dlouho Vám v autě svítí před startem žhavení?? Já mám pocit že mi auto nežhavý, vždy se rozsvítí kontrolka, ale hned zhasne, nevydrží svítit ani sekundu, prostě jen blikne, ranní starty mám špatné, vždy musím klíček držet o 2-3sec déle :-( Je to tím žhavením?Díky

Odkaz ke komentáři

Ol@f - jsem se pěkné teď zasmál :-))))

Toho bručouna tam mám z toho důvodu, že furt někde slyším že 16V se prý často kurví :blink:

Nevím, spíš asi záleží jak se k tomu kdo chová. já rozhodně jezdím na pohodu, jako důchodce :lool: :lool:

Jinak jsem zjistil, že mi kontrolka taky někdy svítí déle, někdy skoro vůbec , tak nevím.

Ohledně těch startů špatných - když tomu vždy pomůžu plynem, tak chytne bez problému, jak to? díky

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 9 měsíců později...
  • o měsíc později...

Zdarec - nebudu zakládat nové téma, i když se to úplně netýká toho, co jste rozebírali nahoře. Chci se zeptat:

Před pár dny se mi rozsvítila hláška "Emise do dílny!". Na diagnostice vyskočila žhavička na první válci. Zatím jsem to neřešil, protože to na nějakou dobu zhaslo, ale teď to začalo svítit znovu a od té doby mám pocit, že to trošku víc žere, hlavně po městě při popojíždění. Může to mít nějakou spojitost?

Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...