pospaa Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Dobryý den, Chtěl bych se zeptat jak dlouho Vám v autě svítí před startem žhavení?? Já mám pocit že mi auto nežhavý, vždy se rozsvítí kontrolka, ale hned zhasne, nevydrží svítit ani sekundu, prostě jen blikne, ranní starty mám špatné, vždy musím klíček držet o 2-3sec déle :-( Je to tím žhavením?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 mě to na 1,9 žhaví ted 1-2 sec a startuje na tuknutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Taky mi kontrolka jen probline a startuje to na porvní otočení a v těch mrazech co teď byli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Trochu se to posunulo aby to bylo komfortni jsou ted nove 5V zhavice a zhavi i po zhasnuti kontrolky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Takze kdyz mi to jen problikne tak je to nejspise normalni? Takze ty ranni spatne starty bude neco jinyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Pokud mas pochybnosti s zahvici soustavou, tak ji promerit, nebo staci i nacist pamet zavad, zhavicky kdyz jsou vadne jsou ulozene jako chyba v pameti zavad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 To jsem byl ve skodovce a na diagnostice to nenaslo zadnou zavadu :-( Takze vubec nevim co dal. Rekli mi ze max muzou pak zkusit dat vetsi startovaci tlak paliva, ale ze to taky nejspis nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Mě kontrolka žhavení svítí teď při těch mrazech cca 2 sec a motor naskočí normal. PS: proč máš za podpisem mračouna? Vždyť tady s 2.0 TDI 16V jezdí mnoho lidí v pohodě a jsou spokojený B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 to ma z ty akcelerace jak ten motor tahne :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Ol@f - jsem se pěkné teď zasmál :-)))) Toho bručouna tam mám z toho důvodu, že furt někde slyším že 16V se prý často kurví Nevím, spíš asi záleží jak se k tomu kdo chová. já rozhodně jezdím na pohodu, jako důchodce :lool: :lool: Jinak jsem zjistil, že mi kontrolka taky někdy svítí déle, někdy skoro vůbec , tak nevím. Ohledně těch startů špatných - když tomu vždy pomůžu plynem, tak chytne bez problému, jak to? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka888 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj mám 2.0 TDI BKD 16V a zajimalo by mě jestli někdo nevíte kde se ony žhavičky nacházejí myslím konkrétně? Předem diky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kosmonaut Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ahoj mám 2.0 TDI BKD 16V a zajimalo by mě jestli někdo nevíte kde se ony žhavičky nacházejí myslím konkrétně? Předem diky za odpovědi. tady je to složitější, pod ventilovým víkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hauzi33 Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Ahoj mám dotaz na žhavičky a jejich výmenu mam 2.0tdi (BKD) postup je mě jasný jen mě neni jasný jestli se ke žhavičkám dostanu aniž bych musel sundavat vahadla vstřikovaču. a když je sundam jestli si to sam doma seřídim z5 díky za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 neni treba. 1) sundas ventil dekl 2) odepnes elek. listu 3) vymontujes zhavky utahovaci moment je 12 Nm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Zdarec - nebudu zakládat nové téma, i když se to úplně netýká toho, co jste rozebírali nahoře. Chci se zeptat:Před pár dny se mi rozsvítila hláška "Emise do dílny!". Na diagnostice vyskočila žhavička na první válci. Zatím jsem to neřešil, protože to na nějakou dobu zhaslo, ale teď to začalo svítit znovu a od té doby mám pocit, že to trošku víc žere, hlavně po městě při popojíždění. Může to mít nějakou spojitost? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 DPF? Motor BKD, takže bez pokud se nemýlím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Muze to mit spojitost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Motor BKD, takže bez pokud se nemýlím... Jj, až na vyjímky. Ale prvně si nepsal kód motoru, proto mě to napadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Nakonec to byla žhavička na prvním válci. Smazali jsme to se servisákem a pak se to asi po cca 14 dnech rozsvítilo znova, tak jsem to nechal celé vyměnit a je klid. Oprava za 2tis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.