Přejít na obsah

Rez předních dvěří u řidiče

joe4090

Doporučené příspěvky

no vcera som bol v skodovke s mojim problemom odreta farba od tesneni na prahoch zadnych lemoch a na prednych dverach seriska vyplnena do posledneho servisu akurat posledne dve neboli v autorizaku. chlapik mi to trosku omrmlal ale nakoniec sme spisali zakazku v utorok na bud. tyzden s tym mam prist nafoti si to a posle do MB a pockame si na vyjadrenie mohlo by to vyst momentalne je to 50:50.

povedal mi ale nasledovne ked som sa pytal ci je podmienka chodit do autorizaku a odpoved bola ze nie ale v pripade takych to reklamacii po 2 rokoch kedy skoncila statom stanovena zarucna lehota moze skodovka reklamaciu zamietnut pokial to nebolo po tych 2 rokoch servisovane v autorizovanom servise ale skor si myslim ze to zalezi na tom ako sa kto v MB vyspi. Ja pevne verim a dufam ze to uznaju kazdopadne dam vediet ako som dopadol ale mynimalne za pokus to stoji. :)

ked to neuznaju tak to asi dam opravit na vlastne naklady alebo to predam a kupim druhe :(

Odkaz ke komentáři

Tak držím palce.Mě to zamítli,tak sem se do toho pustil sám.Vybrousit,základová barva,vybrousit,barva,lak.Náklady cca 500kč a pár hodin času.Docela sem si stím vyhrál a tak to vypadá jako origo.Akorát musím koupit žeště takovou tu krycí folii,co je na prahu u zadních dveří (snad to prodávají).

Odkaz ke komentáři

řeším to taky a mám to přesně jako ty Juraji první prohlídka autorizovanej a další dvě u garnyho... Pokud to tobě vyjde tak to zkusím taky pokud ne tak koupím to nový těsnění u Jeldy v cc-autodílech a bude. Všechny 4 vycházej cca na 2000kč... Místama to mám podřený ale ne až na kov :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no tak moja skusenost reklamacia NEUZNANA!!! vraj keby som chodil do autorizaku tak by sa na to prislo skor a boli by to odstranili vhodným sposobom este pred rozsiahlejsim poskodenim tolko moja snaha o reklamovanie asi to vazne nemam vyznam ale kedze ja som osa doterna taktam pojdem este raz im trosku podvyhat zaludok a popytat sa na to preco mi dal vyrozumenie importer skoda austo SVK a nie MB CR oni su vyrobcovia nie slovaci tak sa pokusim v tom este prehrabat a uvidim co vyhrabem :(

Odkaz ke komentáři

Přesně takhle jsem dopadl já.Ale jak sem už psal výše:udělej si to sám,nebo si to nech udělat.Výjde to na pár korun.A zpočítej si,kdyby si jezdil z každou věcí do autorizáku,tak co by si jim už nasypal peněz!! :(

Odkaz ke komentáři
Přesně takhle jsem dopadl já.Ale jak sem už psal výše:udělej si to sám,nebo si to nech udělat.Výjde to na pár korun.A zpočítej si,kdyby si jezdil z každou věcí do autorizáku,tak co by si jim už nasypal peněz!! :lool:

Nikdo nezkoumá všechny opravy, pokud to není vyloženě okaté, jde jen o pravidelné prohlídky, kolem těch se to točí.

Spočítat si to musí každý sám, jestli dá jednou za dva roky trojku nebo čtyřku za prohlídku v autorizáku nebo pak za pět či šest let x tisíc za opravu něčeho, co by jinak pořešila škodovka. V záručních podmínkách je to jasně dané, takže není co řešit.

Odkaz ke komentáři

Já si zase říkám,proč strkat autorizáku takový peníze,když koupím to samé(originál) za třetinu,maximálně za polovinu.

Já své auto využívám ,a kdybych jezdil do autorizáku,tak sem za těch 3,5 roku o kilo lehčí.

Tak že takhle to vidím já.

Odkaz ke komentáři

Nevim co tu řešíte - tady se jednoznačně ukazuje, že navštěvovat autorizák minimálně na garančky a předepsaný prohlídky se vyplatí. Nikdo neříká, že tam musíš jezdit se vším - pokud máš dobrýho mechanika, kterej ti udělá podvozek, brzdy, motor - tak ti to klidně dělat může. Dělám to taky tak, ale na předepsaný servisky jezdím do autorizáku. Olej si přivezu svůj, vzduchovej a pylovej filtr si vyměmím den předem. Zaplatím prohlídku, výměnu oleje, nemusím řešit kam se starým, dostanu razítko a jsem v pohodě. Stejně tak jsem to udělal s rozvodama - sehnal jsem si origo, hodil jim to tam - oni mi to za 3.500 přehodili, projeli auto na diagnostice a dali berana do servisky, že měnili rozvody a jsem z obliga. A když mi rezly dveře a kapota, nafotili to, ofotili servisku a mám novou kapotu, nový těsnění ve dveřích, opravený všechny lemy - na náklady Škodovky. Ať si každej spočítá, jestli se mi to vyplatilo, nebo ne.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

ale presne o tom hovorim keby majitel predomnou chodil az do posledneho servisu do autorizaku tak na to nadviazem a robim servisky tam ale ked uz o robil servis inde tak ja mam smolu bohuzial. nastastie to nehrdzavie ale je len osuchany lak po zaklad tak to osetrim este kym to nieje viac a budem s tym mat pokoj.

Odkaz ke komentáři

No vyplatí-li se autorizák nebo ne ja nabíledni.....

Protože v autorizáku mají předepsané co mají při servisních prohlídkách dělat.

A to nemyslím jen měnit filtry a olej, ale právě zkontrolovat celou karoserii - lak, podvozek apod.

Tedy v mém případě kdyby tyto prohlídky dělal autorizák správně - museli by na tu korozi přijít již dávno!!!

Takže je na jedné misce vah cena a na druhé kvalita služeb autorizovaných servisů :palec:

Odkaz ke komentáři

no tak to mas stastie to ti poviem u nas bohuzial autorizaky funguju tak ze zaplatis aj za to co ti vobec neurobili a s usmevom ta poslu do prdele len zaplat a pridi zas a ked mas problem ani sem nechod. a stale sa ohanaju len posratou zarukou a navstevou autorizovanych servisov. inak auto nema cenu mne dokonca jeden povedal ze ak chcem tak mi ho zoberu na protihodnotu za nove auto a odrataju mi 4000€ z ceny za octaviu family 1,2 mpi dobre ze nie sa pozeram na nich ci su normalny. im hovorim to si ju radsej necham az kym nezhnije ako taku sopu brat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Na první pohled neznatelné, ale včera při podrobném zkoumání jsem si všiml, že se ten lak lehce škrábe, takže jsem usoudil, že s tím něco budu muset dělat. Zkusil jsem to tedy nejprve u Škoda servisu, musel jsem se přenést přes obvykle arogantního přijímacího technika, který to ani neviděl nebo nechtěl vidět a fotil raději lakování sloupků po opravě důlků od kroup. Už jsem se viděl, jak budu v létě lepit všude tu transparentní fólii nebo do Škodovky pojedu až to bude prodřený, ale kupodivu Škodovka reagovala bleskově a dnes mi volali, že výměnu těsnění uznali, ale k tomu to musí ještě přelakovat. Samozřejmě chtěli vyplněnou servisku.

Odkaz ke komentáři

auto v podstate komplet rozebrany roztriknute na ruzne strany takze v podsatate tu mozhli a mozna i reknu meli prelakovat i strechu pac rozstriky sli proti sobe a uprostred zustal pruh, dvere oddelany, odstrojeny tapecy snad i skla venku neco co ja vim co vsechno bylo, ale proste od te doby se mi nektery dvere nezaviraji tak dobre jako driv, musel jsem resit obnovenej problem piskani prodeni vzduchu kolem toho malyho skla, no ve finale napachali vic skody nez uzitku kdo to nema otlaceny necht da folii, kdo ma uvazoval bych normalne o to ze bych tu ryhu oblepil z kazd strany paskou prejel lakovaci tuzkou a vysrat na to a pak zase tu folii. Ti "borci" v servisu to auto uz nikdy neslozi jak to vyjelo z fabriky a to je proste fakt.

Odkaz ke komentáři

Jej, já myslel, že to nějak oblepí, přestříkaj a hotové, stejně jako mi dělali kufr. Ještě to pořádně prohlídnu, ale poukazoval jsem pouze na ty zadní blatníky, dveře jsou snad ok. Poptám se, co s tím všechno hodlají dělat, ale moc nevěřím, že bych se tomu lakování vyhnul, protože Škodovka to určitě chce raději pořešit celé hned, než by měla vzniknout větší škoda.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Ol@f,rozeberou půlku auta.Tak mi to řekli v servisu těsně před tím než mi řekli,že Boleslav to neuznala kvůli nevyplněné servisce.Tak že sem to dělal sám,už sem to tu popisoval,a je to ok.Akorát nevím jakou folii tam dát.Máte někdo tip,nebo odkaz?Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...