Přejít na obsah

Ford Mondeo kombi MY2014, Titanium Plus 120kW

TomasB

Doporučené příspěvky

Nemáš zač Tome.Jediny co mě zaráží že i takhle nové auto nemá češtinu-to je podle mě starost zastoupeni Ford ČR i kdyby to měli nabízet za příplatek-to je fakt škoda.Je pravda že ČR je tak malý(pidi) trh že se tim nikdo nezabývá :unsure:

U nových BMW(od roku 2013) už je čeština v základním menu.Ale taky jim to trvalo věčnost.

Odkaz ke komentáři

To už bude 18 let, kdy měl táta půjčenou první generaci Mondea. Vrazila do nás ve vyšší rychlosti čelně Felicia, ta šla na střechu, nás udrželo Mondeo (už mělo snad ABS) bez předního kola v přímém směru. Táta měl zlomený malíček, střepy zůstaly v brýlích, jinak se nám nic nestalo.

Odkaz ke komentáři

co mam zkušenosti, tak v oktavii II s angličtinou taky žádny problem u češtiny už to je horší, ale furt to jde... vyzkoušej vytáčení nějakého jména :D to je teprve sranda :D

nebo mě pak oktavie řekla, vyberte si písničku, tak sem si vybral a řeklo mě to, tahle písnička není k dispozici :D

jinak v oktavii můžu říkat klidně, radio evropa2 nebo radio černáhora a zatím se vždy trefil ( i když já rádio poslouchám svátečně)

Odkaz ke komentáři

Jasný, vše je třeba brát s ohledem na svou dobu. Starý modely taky neměly tolik propracovanou deformační zónu, Felicia nebo OI toho tak dokáže na nových auťácích dost zbořit, aniž by se jim s čumákem toho moc stalo, ale kamarád najel s OII do ne moc bytelnýho plotu v rychlosti tak max. 20 km/h, prostě se do něj opřel a už se mu utrhl světlomet v místě, kde ho drží ta matka.

Odkaz ke komentáři

Jj, hlasové ovládání funguje dobře, ale vytáčení podle zvoleného jména je asi nepoužitelné. Má to problém s diakritikou a výslovností. Ani sama ženská uvnitř neumí přečíst diakritiku a lezou z ní divné zvuky. Takže volaného z adresáře najít raději ručně než být nasraný jak ten v tom Top Gearu. Vytáčení zadáváním čísla je sice funkční, ale pomalé, nechá si to diktovat po číslicích a každou číslici opakuje po tobě, takže to hrozně trvá.

Jinak někde kolem 8. minuty jak ukazuje tu knihu historie UK a pak ten manuál, to docela vystihuje realitu a že v tom autě zamrznul do tmy aniž by vůbec někam s autem odjel. :loool: Naučit se takové auto ovládat dle jeho možností chce trénink, to není sednout a jet. Tedy pokud chceš využívat všech možnstí, jinak samozřejmě lze sednout a jet, ale na to pak nepotřebuješ všechny ty vymoženosti.

Odkaz ke komentáři

Mohl by mi někdo změnit název topicu na "Ford Mondeo kombi MY2014, Titanium Plus 120kW" ?

Jinak pokud palubák nekecá(u předešlého měřil přesně), tak spotřeba je výrazně nižší než u předešlého 103kW. Průměr na prvních necelých 500km mám 5,6 a to je v tom i dálnice a cukačky po Praze a kolem Pardubic.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...