Přejít na obsah

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...

Ol@f

Doporučené příspěvky

Druhej horkej kandidat a konkurent Rinspeedum. Vyhody oproti Rinspeedum je ze do zadu bych nemusel davat tak sirokej disk protoze prodavana sada je vzadu 10.5 ET65 a byla by bliz podbehu o 27mm nez soucasnej disk. Dalsi vyhoda je ze 275 guma by byla na 10.5 uz trosku vic nasprcla mozna vic nez se na SUV slusi a patri. Cenove jsou na tom oboje podobne.

T2.JPG

T1.JPG

Odkaz ke komentáři

Druhej horkej kandidat a konkurent Rinspeedum. Vyhody oproti Rinspeedum je ze do zadu bych nemusel davat tak sirokej disk protoze prodavana sada je vzadu 10.5 ET65 a byla by bliz podbehu o 27mm nez soucasnej disk. Dalsi vyhoda je ze 275 guma by byla na 10.5 uz trosku vic nasprcla mozna vic nez se na SUV slusi a patri. Cenove jsou na tom oboje podobne.

Se mi nelibi, ty predchozi naopak pecka.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

No vzhledem k tomu, že jsou na Turka, kterej má dva zásadní problémy, výběr barvy a výběr kol, barvy omezené a všechna kola po 22´´ jsou malá, tak číslo tři sice pěkný, ale to kolo na autě bude strašně opticky malé, takže z tohoto pohledu se opticky jeví nejlépe (vypadají největší) číslo jedna, ale je fakt,že ty se mi líbí zrovna nejméně ....

takže bych volil mezi 2 a 1 a nakonec asi vzal ty jedničky, i s tou babou, která je hezčí než trojka

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Musím říct, že mě se nejvíc líbí č. 5, podpoří celkovou ciluetu auta ;) Když se podíváš, tak ty další elektrony jsou takový trošku moc.

4. a 5. disky ale také nevypadají špatně, připomínají mi lehce Extreme z OIII RS. Ale můj názor je, že na tento typ a třídu vozu nejvíc pasují originály. Dnes jsem viděl Cayenne na neoriginálních kolech, určitě za astronomickou cenu a vypadalo to spíš směšně. A ty R-line kola jsou prostě parádní. ;)

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...