Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Někdo je čornul -_- stojí to pak kaček a vidíš ! :D Jinak koupím je po zimě,teď to nemá smysl pichnul bych to někde do sněhu a zůstaly by tam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Coze ukradnul ??? :/ No tak to je sila uz, jinak co mas jeste za plany s oktou ?? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Prodat jí po zimě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 A nastupce bude ?? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 JJ fotku jsem viděl a stále jsem proti té červené na bubnech :D , jako s plecháčema to vypadá dobře ;) , ale jakmile dáš liťáky, tak to bude hnus na entou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Proč hnus na entou ? Vsak to delal poprve stejne jako ja, ale aspon to zkusil a vi uz jak to ma priste udelat aby to bylo o trosku lepsi ..... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Fanny : FaceLift OI nějakou silnější motorizaci,nebo bych chtěl popřípadě podle penízku dvojkovou Octu uvidí se :) ale tak zatím na to brnkání do školy stačí toto. Konny: Hej nes*r mě !!! :D je to krásné ! :D červená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Fanny: nesmíš mě brát doslovně, ale prostě barevný bubny nejsou pěkný. S těma plecháčema to jde, ale pokud dá liťáky, tak už to tak pěkný nebude. Samozřejmě každý má jiný vkus, ale černá je na bubnech nejlepší ;) Zavodnik: však ty víš jak to myslím a že se mi prostě barevný bubny nelíbí :D , ale za těma plecháčema to vypadá dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jsem rád,že si uznal alespoň za těma plecháčema !! :D Během týdne jdu přezout. Teď furt chčije na zahraději bahna jak prase. Ještě přístřešek musím udělat na auta po zimě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 , jinak přístřešek by to chtělo spíš před zimou :D . Já už mám přezuto týden a teď čekám až mi příjdou nový zimní gumy, tak pak půjdu přezouvat ještě jednou, ale už kompletně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Nemůžem ! :D po zimě nás čeká kolaudace ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Aha, tak to chápu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 To moje oktavka stava pod altankem a je spokojena :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tu si někdo žije ! :D No buď přístřešek nebo plechovou garáž ! :D božatko stojí na dešti a zachvilu jí budu moc každé ráno škrábat. Jinak to jsou ty kola spider ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jojo to jsou Spidery a okta pujde predelat do RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 To jsou krásné kola tý jo ! tak to dá práce ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Nebude to naraz ale postupne noo, jo jsou to 16tky ,, 205/55R16 . Prvne dam motor do top stavu pak pujdu na Chip a uz začnu - Kourovy blinkry na bok, RS naraznik, a svetla , koncovku vyfuku a RS kridelko na strechu, kliky dat do barvy auta a pak uz si jen hrat pomalu s interierem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tak to budu sledovat tvoje vlákno ! Hlavně všechno foť ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 jo ted o vyplate dam dohromady motor - nee ze by byl nejak spatny ma 13let a 190 000 najetych. Necham ted zkontrolovat trysky a zhavici svicka aby v zime nebyl problem atd.. Ted budu kupovat ty blinkry na bok a mozna radicku RS. Plany jsou jen mit finance bohuzel clovek nikdy nevi kdo do tebe na ledu vlitne, asi tam dam zpatky do tazny co jsem odmontoval na nastrik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tažné není špatné ! :D Na světelné to borec nedobrzdil a skončil v tatovi,tak tata vysoupil,narovna kulu a jel. Borec promáčklou SPZ a nárazník :DD. Nojo ty finance ! a ještě když nevydělávám,ale nějak to zvládnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Řidičák v peněžence ! Dáme sraz ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 To je dobře, tak přeju hodně bezpečných kilometrů a co se týká srazu, tak teď už je zima, ale příští rok proč ne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 ja bych dal sraz i ted zima nezima :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 11 stránek tématu a až teď máš řidičák? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ano ketys ! Octu mám 6 měsíců ! :D Jinak chlapi potřebuji pomoct,občas při startu mi 3x (myslím ) pípne oranžová kontrolka abs a pak zhasne a nic. Nevíte čím to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ty jsi jezdil bez řidičáku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Chlapi prosím ví někdo čím to může být že po startu zabliká jen ABS a párkrát pípne ? Jinak dnes jsem si všimnul,že mám odstříhnuté káblíky. Půjde to zpět napojit a k čemu to vlastně slouží ? Zavy nebudeme to rozebírat ! Řidičák už mám v peněžence ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Rozebírat to nebudem, ale mám na to svůj názor. Jaké káblíky ? Edit: Jo z tý fotky :D (sem si nevšiml) No dobře to asi nebude :D Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Co s tím Zavy ? :D víš ? budu muset sehnat ten konektor a nějak to napojit. K čemu to slouží ?:D Ps: počkej !! jak máš svůj názor ? ! :D řidičák jsem udělal ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 No snímá to hladinu brzdové kapaliny. Nevím jak se to chová když je to odpojené, ale když to vyndáš z nádobky tak to háže chybu jako když nemáš kapalinu samozřejmě. Názor na ježdění bez ŘP. Nechtěl si to rozebírat tak to neřeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.