Zavodnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Díky :) už jsem si myslel,že s tím něco mám,protože jsem dnes trochu rychle přeletěl retarder -_- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Ty jsi ještě Marečku nezkoušel jak funguje ABS? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Na asfaltě to nebylo třeba ! :D Jinak zima je tu a Octa mrzne venku ! jinak Konny ještě jednou děkuji za ten nápad z podběhy ,protože teď jsem se tam díval a je tam kopa zmzlé břečky a to by ta nádrž nevydržela. Na asfaltě to nebylo třeba ! :D Jinak zima je tu a Octa mrzne venku ! jinak Konny ještě jednou děkuji za ten nápad z podběhy ,protože teď jsem se tam díval a je tam kopa zmzlé břečky a to by ta nádrž nevydržela. Jinak zatím ty Barum Polaris 3 se osvědčují jako celkem dobrý kup za tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 taky mi chudák mrzne venku... a zajímavé je, že ráno u baráku nastartuju v pohodě, jedu do práce 25km, auto stojí od půl 6 do 2 a pak startuje stráášně lenivě..vím že baterka už asi není v nejlepší kondici, ale že ráno startuje v pohodě mě udivuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Zajímavé ! Mě to startuje krásně,ale jezdám krátké trasy cca po 10 km tak moc baterku nedobíju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Zavodnik: jenže tobě to hlavně startuje pořád dobře, protože máš benzín :D a jinak nemáš zač, ty podběhy jsou fakt dobrá věc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Jo vlastně košin má chrochťáčka :D tak to je jiná liga :D Jasný Martínku, nedát tam ty podběhy by byla sebevražda ! :D Jinak jsem se chtěl ještě zeptat,když mi obsříknu čelní sklo tak mi ta směs jde cítit v autě je to normálni nebo je něco špatně ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Marecku je to normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Je to normální, já jsem si např. do letní směsi (používám klasickou okenu) přilil kvůli lepšímu čištění trochu lihu a to je potom smrad :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tak to kdyby tě zastavili policajti stáhnul okýnko tak si hned vystupuješ :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 To by mi na místě snad brali i krev, aby mi uvěřili, že jsem nic nepil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Lih je ještě v pohodě, taťka opravoval stařičkého favorita, a ten majitel (starý děda) tam lil takový ten první vypalovák ze slivovice. To bylo cítit ikdyž byla nádobka ostřikovačů zavřená. A já si myslel že se dal otec na chlast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Konny,já jen říkam kdyby to policajti cítili,tak si vystupuješ hned :D drura : :D Tak to je dobrý nápad! Ale 50,- za zimní směs ostřikovaču se ještě dá obětovat :D Jinak chlapi prosím jde sundat u předface palubovky ten pravý rámeček ofuku ? chtěl bych to též hodit do karbonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 50,- za zimní směs je málo :D prej dá se obětovat :D :D já kupuju carslon 4l nějak za 119 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Kupuji v Tesku :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Mně ty levný z kaufu atd. úplně jednou stačili. Za 2 roky popraskany plasty na světlech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Čumím na lístek a 5l 99,- kč tak to jsou ty levné no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak ja nevim, to už se dá možná, záleží, jestli neposkozuji polykarbonaty, plasty atd. Nejhorší jsou ty za 30-50 Kč, jak jich dostaneš 5 litru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Už asi 3 roky kupuju zimní směs z Lidlu a jsem fakt spokojenej. Teď jsem opět koupil 5l za 149 Kč (má být do -60°C) a když to naředím s destilkou 1:1, tak mám 10l kvalitní směsi za málo peněz . Takto naředěná směs mi před 2 roky v pohodě přežila i -30°C, takže tam nějaká kvalita bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Ano Konny si spokojenej, ale tvé plasty ne, tu smradlavou vodu bych nenalil ani zadarmo do auta a že potom vytvrdnou gumičky na stěračích? Tak to si nebudu přidělávat starosti... Jedině co se mi kdy osvědčilo (teďka si nemužu vzpomenout :D ) ale 2l mě vyjdou na cca 65 korun a dělá to efekt tekutých stěraču a tvoří se kapky na okně takže ani nemusím stírat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Co tam mám teda nalít? Vesměs všechny zimní sračky výjdou nastejno a některý pomalu nemají se zimní směsí nic společnýho!!! Pro mě je hlavní, že to umyje sklo a nezamrzne mi to v nádobce a pokud po tom tvrdnou gumičky ve stěračích je mi jedno, protože stěrače stejně max. po 2 letech měním (s plastama to nic nedělá) ;) . Co se týká směsi do ostřikovačů s funkcí tekutých stěračů, tak to mi ani nepřipomínej. Jednou jsem koupil 3l letní směsi tuším od Sheronu s funkcí tekutých stěračů a akorád se mi po tom mázovalo sklo (špatné zkušenosti mi potvrdilo více lidí) a tak od té doby tekutý stěrače nee... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já vám neříkám, kupujte tohle, je to nejlepší. Jen říkám svoji zkušenost, že když jsem kupoval ty 5L barely za 30-50 Kč v kaufu, tak pak moje puvodni svetla vypadaly docela osklive, takovy prasklinky / hologramy. Ale kdo nema ostriky svetel, tak mu to asi muze byt vice mene jedno. Já mam ted novy svetla, tak chci, aby tak vydržely co nejdéle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 hosi vy z toho delate vedu ja tam pred 4ma rokama cosi nalil kdyz jsem auto kupoval a mam to tam dodnes a myslim ze me to jeste nejakej ten mesic vydrzi :lol: pomalu ani nevim kde ta nadobka je umistena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Od Sheronu kupuju v létě a nemužu si to vynachválit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Já vám neříkám, kupujte tohle, je to nejlepší. Jen říkám svoji zkušenost, že když jsem kupoval ty 5L barely za 30-50 Kč v kaufu, tak pak moje puvodni svetla vypadaly docela osklive, takovy prasklinky / hologramy. Ale kdo nema ostriky svetel, tak mu to asi muze byt vice mene jedno. Já mam ted novy svetla, tak chci, aby tak vydržely co nejdéle. Tak jestli se prodává 5l za 30-50Kč, tak to bych nekoupil ani náhodou, protože za tak málo peněz to bude snad jen obarvená voda, která nemá s kvalitní zimní směsí nic společnýho hosi vy z toho delate vedu ja tam pred 4ma rokama cosi nalil kdyz jsem auto kupoval a mam to tam dodnes a myslim ze me to jeste nejakej ten mesic vydrzi :lol: pomalu ani nevim kde ta nadobka je umistena Musíš Mišo s tím autem taky někdy vyjet i když je škaredě, aby jsi věděl, na co jsou ostřiky Od Sheronu kupuju v létě a nemužu si to vynachválit... :) Vidíš to a já jsem zrovna byl nespokojenej. Kdyby to byla třeba klasická letní směs, tak by to bylo asi OK, ale ta funkce tekutých stěračů mi akorát patlala sklo. Od tí doby používám přes léto klasickou okenu a nic lepšího jsem snad neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Vidím,že zimní směs ostřikovačů rozjela pěknou konverzaci ! :D Dnes jsem jel na kamionem a byl jsem rád,že v té nádobce vůbec něco mám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Sheron do -45°C a už to mám druhým rokem a páráda! Rano když je hoooodně zamrzle sklo tak se to hodí jen mě serou blbě vyřešené ostřikovače pod kapotou zrovna tam kde se nasere tolik sněhu...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Nestěžuj si kamaráde ! :D Čidlo si sehnal ? Já koupil ten palivový filtr tak jdu na to. :D Jinak hoši,chtěl bych se zeptat,když rozpojím hadičky nevyteče mi benzín ? Teoreticky by neměl když to je přes čerpadlo poháněno ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Benzín ti nevyteče (možná jen trošku z hadičky), hlavně před výměnou nezapínej klíček ať nemáš natlakovanej okruh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ale nějak se do garáže budu muset dostat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.