Zavodnik Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Zdravím chlapi potřebuji pomoct, včera když jsem jel domů tak při podřazení mi auto bezdůvodně občas chcípalo a rozvítila se baterka. Tak jsem dnes otevřel kapotu a náhodně jsem otevřel víčko oleje a na víčku jsem objevil něco co vypadá jak máslo viz. foto. Chladící kapalina neutíka je to furt na rysce,do školy jezdím krátké trasy a auto stojí venku,tak kamarád říkal že by to mohlo být tím. Co myslíte vy ? Jinak olej od koupí auta ani filtr nebyl neměň předchozí majitel tvrdil že byl měněn. Jinak otačky drží pěkně při podřazení to někdy chcípne,bude to nějak souviset se škrtící klapkou ? http://www.youtube.com/watch?v=RCj-BjW-RZM&feature=youtu.be Děkuji všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 stačí hledat, minulou zimu se tohle řešilo, při - stupních se tvoří tato emulze, to proč ti to chcípalo nevím, ale tato emulze ničemu nevadí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 no bud malo jezdis ze se ta voda nestaci poradne odparit nebo bych to videl na tesnenicko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Ráno 10 km odpoledne 10 km zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 přesně tak, jezdíš málo ;) .dochází k vysrážení vodních par.když pojedeš delší trasy tak cca 50-80km tak ta emulze zmizí.pokud ne, tak to bude těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Na olejové měrce nevypadá,že by tam byla voda nebo něco,doufám,že těsnění bude vpořádku. Ještě vyměním olej a filtr,protože předchozí majitel říkal,že olej byl měněň,ale kdoví. Stejně je ho tam už málo. Včerejší diagnostika :- http://www.youtube.com/watch?v=g8sTe7rJL2I - http://forum.octaviaclub.cz/uploads/msg-30450-0-24349400-1387749089.jpg sm0g: kdyby jsem věděl jak to máslo napsat to googlu možná bych to našel ! :D ale jinak děkuji všem za rady :) a také všem přeju krásné Vánoce,bohatého ježíště a hodně štěstí v novém roce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 zkus vyhledat olejová emulze :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Zdravím kluci,přeju Vám šťastný Nový Rok. Chystám se na výměnu předník čepů a chtěl bych se zeptat,kolik to tak stojí ( materiálově ) ? Na netu je spousta cen. Jinak když to vyměním musím udělat i geometrii ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Ahoj čepy cca 250-400kč kus je levy a pravy čep geometrii to chce určitě zkontrolovat stačila by jen tyčkou originaly je vyrobce trw ale ta kvalita už není to co to byvalo zkusil bych lemforder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Díky moc :) už pravé kolo klepe dost,tak doufám,že tam nebude nic víc. Po nerovném povrchu i volant drnčí jemně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 ono muže byt i tyčka v haji nebo čep řízení a nebo taky vule v samotnem řízení sam to tak mám a nic s tím nenadělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 To drnčení se dá přežít -_- není to žádné RSo když si dám do masky logo :DD štve mě jen že to jde slyšet jak mlatí ten čep. Jinak díky moc Lupino :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Jako první ti taky přeju všechno nejlepší do nového roku a co se týká tvého dotazu, tak čepy bych dal origo TRW, ale můžou v háji celé tyčky řízení (to bylo i u mě), takže si nech nejdřív zvednout auto a ať ti to mechanik pořádně prohlídne, ať víš, co všechno se má měnit (může toho být víc, u mě to mělo být taky jen pár věcí a skončilo to kompletní GO nápravy) :D . Po výměně je geometrie nutná, protože se celé řízení rozhodí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 O výplatě jdu na to ! Jinak chlapi chci stříknout ty ochrané lišty na předním a zadním nárazníku,jak na to ? Nějaký základ barvy nebo něco ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Budes muset ty listy obrousit do hladka, pak striknout zakladem na plasty, prebrousit smirkem pod vodou, pak striknout plnicem, opet prebrousit smirkem pod vodou a az teprve barva a na to ochranej bezbarvej lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím,tak dnes jsem se s Dannym Orságem z fora nahecovali a sundali boční ochrané lišty. Sundal jsem i zlomený přední nástavec nárazníku a musim koupit nový,pak ho dám do barvy. Dále jsem zkoušel dát přední lištu do barvy 9460 odstín sice není úplně ten pravý ořechový ale dá se to,kdyby to bylo špatné hodním černý lesk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Pěkné ty sis tu lištu zbrousil enbo nějak vyhladil nejdřív ? nebo si rovnou dal barvu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Ta lišta je jen pokus,jestli je to +- stejný odstín uvidím jak to bude vypadat ráno,ale normálně zahladil jsem drbky,odmastnil a rubnul jsem pár jemných vrstev :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 jj ale i tak pěkný na discovery rikali zajimavou vec že když strikas mela by ta vec bejt v takovy poloze jak bude potom kuli pigmentum že pak ti to přijde jak jina barva nevím nikdy sem nezkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Tak to jsem nevěděl :D jsem amatér a říkal jsem si prostě když to nevyjde,zbrousím to jemným papírem,hodím základovku a stříknu černou leskou barvu. Já musel sundat celý nárazník,protože mi vůbec nelícoval s blatníky kvůli tomu spodnímu plastu,který jsem urval o patník a tím jsem si ničil kompletně celý nárazník,tak ho chci koupit a hodit taky do barvy. Teď se chystám na zatmavování skel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Hecování v 1 ráno :D Ale máš to pěkné:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 No ještě jsem to neviděl za denního světla,tak celkem se bojím jít k autu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 nárazník bych pro tebe měl na jaře až budu dělat facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Košinku nárazník mám dobrý :) urval jsem jen ten spodní černý nádstavec nárazníků. Stojí 3-4 kila nový. Taky jsem chtěl dělat ten facelift,ale je to moc pracné a nákladné. Já už raději počkám jak dodělám školu a pak koupím facelift Octu a je hotovo :D ale mít 1.9 jak máš ty tak bych to překopával s chutí :) Takže zatím seženu z klementa světla čiré a je vymalováno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Přidávám fotečky ze sundávaní bočních ochtaných lišt :D kdo se to chystá taky sundát ať se připraví na 3 hodinovou práci,protože toho lepidla je tam fakt moc. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 co to meleš? normálně jsem jí klíčem odchlípl a sundal, žádné lepidlo mi tam nezustalo, myslím si že máš vadnej kus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Zeptej se i uživatele dannyho orsága ;) lišta šla pryč jak sloupnout banán,ale to lepidlo vůbec. Až s pomocí ředidla a škrabky na okna :D jinak danny má facelift a šlo mu to taky špatně,tak co ty meleš ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Aha po sloupnutí zustanou 2 pásky lepidla, já si jich moc nevšímal pač jsem je sundal odmašťovačem na brzdy co koupíš na každé benzínce za 60 korun.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Tak jsem je měl asi víc připečené nebo nevím,protože jsem to valil ředidlem a šlo to špatně :D ale vypadá to líp bez lišt za tu práci to stálo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 No já si je nechám, měl jsem je taky dole, vypadá to líp, ale dojedeš k obchoďáku, příjdeš z nákupu a tam odřený dveře, z toho mám strach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.