Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi potřebuji pomoct,

včera když jsem jel domů tak při podřazení mi auto bezdůvodně občas chcípalo a rozvítila se baterka.

Tak jsem dnes otevřel kapotu a náhodně jsem otevřel víčko oleje a na víčku jsem objevil něco co vypadá jak máslo viz. foto. Chladící kapalina neutíka je to furt na rysce,do školy jezdím krátké trasy a auto stojí venku,tak kamarád říkal že by to mohlo být tím.

Co myslíte vy ? Jinak olej od koupí auta ani filtr nebyl neměň předchozí majitel tvrdil že byl měněn.

Jinak otačky drží pěkně při podřazení to někdy chcípne,bude to nějak souviset se škrtící klapkou ? http://www.youtube.com/watch?v=RCj-BjW-RZM&feature=youtu.be Děkuji všem za rady.

post-30450-0-94794700-1387742988_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Na olejové měrce nevypadá,že by tam byla voda nebo něco,doufám,že těsnění bude vpořádku. Ještě vyměním olej a filtr,protože předchozí majitel říkal,že olej byl měněň,ale kdoví. Stejně je ho tam už málo.

Včerejší diagnostika :- http://www.youtube.com/watch?v=g8sTe7rJL2I

- http://forum.octaviaclub.cz/uploads/msg-30450-0-24349400-1387749089.jpg

sm0g: kdyby jsem věděl jak to máslo napsat to googlu možná bych to našel ! :D ale jinak děkuji všem za rady :) a také všem přeju krásné Vánoce,bohatého ježíště a hodně štěstí v novém roce.

post-30450-0-66306300-1387795548_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jako první ti taky přeju všechno nejlepší do nového roku a co se týká tvého dotazu, tak čepy bych dal origo TRW, ale můžou v háji celé tyčky řízení (to bylo i u mě), takže si nech nejdřív zvednout auto a ať ti to mechanik pořádně prohlídne, ať víš, co všechno se má měnit (může toho být víc, u mě to mělo být taky jen pár věcí a skončilo to kompletní GO nápravy) :D .

Po výměně je geometrie nutná, protože se celé řízení rozhodí ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravím,tak dnes jsem se s Dannym Orságem z fora nahecovali a sundali boční ochrané lišty.

Sundal jsem i zlomený přední nástavec nárazníku a musim koupit nový,pak ho dám do barvy. Dále jsem zkoušel dát přední lištu do barvy 9460 odstín sice není úplně ten pravý ořechový ale dá se to,kdyby to bylo špatné hodním černý lesk.

post-30450-0-45020700-1388781993_thumb.jpg

post-30450-0-83783900-1388781997_thumb.jpg

post-30450-0-10433200-1388782030_thumb.jpg

post-30450-0-42315300-1388782036_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem nevěděl :D jsem amatér a říkal jsem si prostě když to nevyjde,zbrousím to jemným papírem,hodím základovku a stříknu černou leskou barvu. Já musel sundat celý nárazník,protože mi vůbec nelícoval s blatníky kvůli tomu spodnímu plastu,který jsem urval o patník a tím jsem si ničil kompletně celý nárazník,tak ho chci koupit a hodit taky do barvy. Teď se chystám na zatmavování skel :D

Odkaz ke komentáři

Košinku nárazník mám dobrý :) urval jsem jen ten spodní černý nádstavec nárazníků. Stojí 3-4 kila nový. Taky jsem chtěl dělat ten facelift,ale je to moc pracné a nákladné. Já už raději počkám jak dodělám školu a pak koupím facelift Octu a je hotovo :D ale mít 1.9 jak máš ty tak bych to překopával s chutí :) Takže zatím seženu z klementa světla čiré a je vymalováno :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...