Přejít na obsah

Denne svietenie mlhmlovky..poradte


Doporučené příspěvky

já s tím jezdím 1,5 roku a je eto OK, na stk jsem světla rozsvítil vypínačem a bylo

mám teda light asistenta, takže když rozsvítím vypínačem a vypnu zapalování, tak to zhasne

nevím, jak by mě fící dokazovali, že jsem svitil mlhama, když zatáhnu ručku zhasnou a nebo zapnu světla a můžeme se jen hádat a s STK si nepomůžou

Odkaz ke komentáři

Nie.. ;) to je tiež jedna z vecí na ktorú čakám.. :D ale zatiaľ v kľude a to ma dopraváci zastavili už viackrát ale väčšinou len doklady a fúkať, svetlá ich nejako moc nezaujímali.. len raz ešte s obyčajným nárazníkom ale už s oranžovými parkovačkami sa ma pýtal prečo svietim jednou hmlovkou.. :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Prosím o radu. Mam zaplou ameriku, k tomu dam svícení mlhovkama a potom chci nastavit procenta ale ty nejdou. Ať tam dam co chci tak to píše chyba komunikace a neuloží se to. Jinak chodí všechno. Na minulém autě to šlo tady ne. Mam svět. senzor. Má někdo nápad?

 

Píše to :

 

Nezadali jste nové kódování. Pokud používáte LCode, ujistěte se, že ji zavřete, aby se přenos nové kódování zpět na VCD

Upraveno uživatelem 135vas
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi dotaz:

nevíte jestli by se daly v OII RS pře FL vyměnít orignální mlhovky za tyto světla ? Je to kombinace denní / mlhové s homologací. Pokud by to šlo, byl by na RSkách vyřešen problém a "pomahači / chráničí" by neměli šanci vopruzovat :rolleyes: ! Neměl jem to zatím nikdy vymontované, nevím jaký je průměr originálu, světla z odkazu mají 90mm. Koukněte na výkres v odkazu a případně sem napiště vaše zkušenosti, názory . . . . dík.

 

http://www.autokomfort.cz/cad-sro-cz/eshop/13-1-LED-Denni-sviceni/77-2-Univerzalni/5/1164-Mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Jj ted jsem to zkousel, jsem nastavil na to denni sviceni 50% ale zda se mi ze to sviti malo ale mozna jen proto ze to bylo na primem slunci tak uvidim jak to bude v noci ( nebudu s tim jezdit v noci jen pro zkousku:-) ) a chci se zeptat kdyz mam nastaveny leaving home na 10s nebude mi to vybijet baterku kdyz tam nemam svetelny senzor?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Ahoj, mam dotaz.

Mam nakodovane denni sviceni mlhovkama (amerika + %) vse funguje jak ma i se svet. senzorem.

Nedavno jsem pri vecernim zajizdeni do garaze vypnul xenony a nechal zapnute parkovacky (byla zatazena rucni brzda), vse ok, po odbrzdeni se ale parkovacky vypnuly a rozsvitilo se jen denni v mlhovkach.

Proto jsem se chtel zeptat, jak vyresit tuto vec....na parkovacky chci svitit parkovackama at je nebo neni zatazena rucni brzda.

Pomuze nekdo?

Rv. 2005 pred fl dlouhe kodovani mam

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...