Sterny Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Máš to pěkný chlape ale určo bych si pohrál i s tím ovládáním světel to tam potom bude bít do očí když to bude origo zelený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Tak po dlouhé době jsem zpátky i s mojí modrou číčou. Včerejší sluníčko mě vyhnalo ven i se sadou mycích prostředků, dnešní slunečné dopoledne už mi šuplo do ruky i letní kola. Tak jsem se do toho dal a teď už můžu prohlásit, že jsme oba připraveni na další letní sezonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) Tak jsem opět zainvestoval do mýho mazlíka.. Pořídil jsem si konečně RS nárazník a taky nový výfuk. Slyšet sice moc není, nicméně krásně to zvýraznilo to příjemné brumlání mýho naftovýho miláčka. :) Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 ahoj parada,dobre jsi udelal s tim naraznikem ode me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 nárazník se musel obrousit bo se loupal a přelakovat.. bohužel se nepodařilo úplně dokonale chytnout ten odstín... ale těžko ještě úplně soudit vzhledem k tomu že auto bylo nemytý... nicméně díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Pěkný taky mám nárazník od sade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 dik kluci jak muzu pomuzu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Ty ještě žiješ Mišo? :D Jinak nárazník paráda, hned je to o hodně lepší , kde jsi ho nechal lakovat popř. cena? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 To víš Kony, zimní spánek.... :-D lakovat jsem nechával u kolegy od otce z práce, cena 2 tisíce se vším všudy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Novej láček a jak vypadá ze předu krásně, jinak sade je dobrej chlap, sice ho už asi otravuji, ale vždy se chová jako prodejce slušně, už od něj budu brát po 3tí a pokaždé dobrý, třeba dojde taky na RS nárazník :D vypadá to fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Moc pěkná změna panáčku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Jj zdarila zmena vzhledu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 díky díky :) taky jsem spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Ahoj Miso,pekne holka prokoukla s tim naraznikem Kdy udelame nejakej srazek abych to omrkl a zeptal se na par drobnosti? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Ahoj Pane :) srázek je mi vcelku jedno kdy bude :) můžem se někdy o víkendu zase sjet na parkoviště a pokecat :) aspoň na chvilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 O vikendu ti brnknu a domluvime se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 To víš Kony, zimní spánek.... :-D lakovat jsem nechával u kolegy od otce z práce, cena 2 tisíce se vším všudy :) Tak to je dobrá cenovka , jinak s tím odstínem je to těžký, to se asi nikdy nechytne přesně. Ten můj zadní nárazník má taky trošku jiný odstín, hlavně to jde poznat na slunku, ale mě to nijak nevadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 No asi takhle Vám to vysvětlím, bohužel nerdum to nevysvětlím nikdy, uplně, ale uplně nový auto bude mít vždy jinej odstín plastu jako plechu, tzv. nová OIII vyjede z fabriky, ty si jí koupíš a někdo se ti začne smát že máš jinej odstín nárazníku jak kapoty třeba... jenže mu mužeš vysvětlit to že to je normální a nebo mu to nevysvětlíš. Takže to že máš Konny jinej odstín obvzláště na slunku je uplně normální... Takhle mi to vysvětlil lakýra a když sem se toho chytl a na parkovišti jak kokot obcházel auta u obchoďáku co stály vedle mě tak tomu tak opravdu bylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Tak tak pod to se podepisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Ahaaa..., díky za vysvětlení, to jsem ani nevěděl, že to je takový rozdíl plech/plast :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Sundej světla dej origo,a sundej tapetu z kapoty a bude to dobry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Dneska jsem tě viděl v Brně u IBM Auto vypadá pěkně, hodně netradiční RS nárazník na modré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Ja mam taky netradicni naraznik na modry :p jinak jak pise De_Tomaso sundal bych ty svetla a dal tam xeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 To ano, ale ty máš jinou modrou :) světla souhlasím a ani ten výfuk mi tam moc nesedí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Závy, ty děláš v IBM? Co se týče světel, já jsem velice spokojen tady s těmito. Jinými slovy, zatím měnit nebudu. Pravda ale je, že Xenony mě taky lákají. Inu, uvidíme co se z toho vyklube :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 mimochodem, přemýšlím o snížení, máte tu s tím někdo zkušenosti? rád se přiučím.. nějaké tipy triky vítám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 hele variant je víc :D buď jen pružiny a nebo celej podvozek... já mám šelovatelnej od weitecu :D a mám tam ještě rezervu před úplným stočením na zem... Záleží na tobě někdo jezdí na podvozku od JOMu a je s tím spokojenej a vyjde něco málo okolo 5tis... potom to je jak když měníš tlumiče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 chtěl bych celej podvozek, vzhledem k tomu že kdybych vyměnil jen pružiny, tlumiče by si to předpokládám moc nedávali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Chlape koukni do sekce podvozek a poczi.Je am toho fakt mraky a je jedno jestli je to okta Pepi,Karla,Ladi nebo tvoje...Plati to pro vsechny OI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.