Jump to content

Strieborné "sériové" COMBI ®

tomiq07

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...

no veru slušný 🙂 tuším 13teho bude 7 rokov čo som ju kúpil, vtedy mala cca 149000km 😎

trošku tajnosti nezaškodí... ešte chýbajú 2 veci, potom to odhalím :lol::jager:

poviem však... ideme hore... o jeden palec :ohmy:

Dlho som vahal... Cierne kolesa na aute nikdy nechcem, ale toto sa mi pozdavalo... Takze pred kupou skuska, nasadilo sa 1 koleso a ked som to videl, bolo rozhodnute :)

Teraz este zapisat a objednat pneumatiky :)

A kedze 16stky co mam na zimu dosluhuju, rozmyslam ze Teron si necham na zimu 5db7317546dcb59c183de7b06b7c7be1.jpg5300c990d86bf3d978bb86473703c7cf.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Zdravím přemýšlím nad koupí trojkový oktavky s dvoulitrem 110 kw najeto 240 000 km. Co myslíte není nájezd už moc ? Popřípadě na co si dát pozor. Díky za odpovědi 
    • hele já do face RS dával sedačky z předface ‎L&K, kvůli el. pojezdům a sedačky sem nechal přečalounit na Kodiaq RS. a co si pamatuju řešil se jen konektor airbagu, ten se přepinoval a pak sem řešil v autě dotažení elektriky k těm pojezdům aby to šlapalo.
    • Takže jsem auto krásně zvednul a horní šroub šel krásně povolit, ale spodní ani za nic. Takže budu muset navštívit kolegu v servise, auto zvednout nad hlavu a šroub povolit. I kotouč jsem po nanesení WD odloupl od náboje, ale bez sundání držáku třmene nejde dolů, takže zase nic.  
  • Create New...